Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce

Hoşgeldiniz diyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

@S.R.YILDIRIM

Kron 1000 aluvio sistemli, V fren, 26" jant, 20" kadro, 3x9 vites, siyah - kahverengi bir bisiklet ile sağlık ve spor amaçlı pedallayacağım inşallah.

Scudo
Merhaba arkadaşlar... 26 yaşındayım, Düzce Üniversite Hastanesi' nde çalışıyorum. Bisikletimi almadan önce forumda bolca vakit geçirdim. Hangi yol bisikletini seçmeliyim diye... Bir arkadaşımın da yardımıyla sonunda Salcano XRS030 Tiagra' ya karar verdim. Yaklaşık 1 aydır bisiklete biniyorum ve oldukça zevkli bir spor olduğuna kanaat getirdim. Düzce' den arkadaşlar varsa tanışmak isterim.

Merhaba Düzce'den kullanıcı çok lakin çoğunluğuda forumu bilmiyor
Düzce'de bisiklet kullanırken araçlara dikkat etmenizi öneririm %95'nin bisikletliye saygısı yok daha dün gece yanlış yere park ettiği için uyardığımız karaktersiz üstümüze araba sürdü

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Bisiklet yakıyor :)

Teşekkür ederim. Evet, Düzce bisiklet için güzel olduğu kadar tehlikeli. Akçakoca turu planımda var. ;)

@Ahmet Egemen SAYIN

bende düzcedeyim.. benimde ilk planım akçakoca.... :) yoldaş olabilirim...

Selamlar ben de duzcede hem ulasim hem de spor amacli bisiklet kullaniyorum daha dun duzce akcakoca duzce turu yaptik etkinlikler icin duzce bisiklet dernegi ile irribata gecilebilinir

iPod touch 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar... Emre ile gecenlerde sans eseri tanistik. Bu aksam da sizle kisa bir tanisma turu atabiliriz uygun olursaniz. :)

Arkadaslar, turlar cok egleceli oluyor mumkun oldukca katilmakta fayda var. Hepimiz icin.

Bu konuyu gördüğüm iyi oldu.Bu sene üniversite kazandım Düzce'de.Gelince turlara katılmak isterim.:)

işallah yanlız adettir her turdan sonra bizim ile birlikde ya çiğ löfte partisine yada kokoreç partisine katılıcan :D

Geri