Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce

Bende düzcedeyim benide yazın listeye :)

Scudo
@ktumimarnuman

hocaaa sen nerede kaldın ben ankaraya geçtim bile :D temmuzda bi eskişehir,bozüyük,bursa planlıyorum. belki uzar belki kısalır ama ağustosta ev filan bakmaya gelcem. akçakoca yolu memursende-konuralpte 3+1 sahibinden kiralık ev aranıyor :D

@Ahmet Egemen SAYIN

hacı seni daha önceleri hiç görmedim :( göreydim çıkardık antrenmanlara. iyi olurdu ama neyse artık yeni sezona toplayalım yolcuları da gözümüz gönlümüz açılsın :D

Merhabalar Düzce den bende burdayım :) Ng 750 ile

selamlar,bende düzceden aranıza katılıyorum @onurdemir ile zaten öncedende tanışıyoduk,tek sıkıntı bisikletim yok,onuda kısa zamanda alıcam inşallah,birlikte güzel zaman geçirmek dileğiyle.

merhaba arkadaşlar bende düzcede yaşıyorum. sedona710 kullanıyorum, tanışıp birlikte kısa-orta-uzun turlar yapmak isteyen pedalşörlere selam ederim :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa_fo
ramazandan sonra turlara çıkarız inşalllah amma düzceli varmış forumda

Bitince haber et bi ekip toparlayip sefer duzenleyelim. Hatta istanbulda bi ktu zede daha var onuda getirtecem

burdan haberleşelim buluşalım,hatta birbirimize tel nolarımızı verelim bir whatsapp grubu kuralım,anında haberleşelim.. gezerken bi ağaç altında mangal yapalım sonra devam edelım yolumuza,inşallah güzel vakıt geçireceğiz :) tabi önce benım bır bısıklet almam lazım :) @Çağlar Arslan @winspy

@mustafa_fo aynen benmde bir iki aya kadar öyle bir düşüncem var alınca haberleşiriz buralardayım zaten

• Beğen
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 senedir Akçakoca'da bir başıma bisiklete biniyorum. Hiç bir bisikletliye denk gelemedim malesef. Şimdi ramazan dolayısıyla bulduğum boş vakitte araştırırken foruma denk geldim ve ilk kez yazıyorum. 32 yaşındayım nerdeyse 1 senedir düzenli bisiklete binmeye çalışıyorum. Yalnız olduğum için çok uzun binişler yapamadım. En uzun mesafem 50km ile Akçakoca-Alaplı gidiş dönüşü oldu. Yine bir sefer Karasu'ya gidip döndüm. Bu tarafa yolu düşen düşebilecek birileri olursa tanışmak ve beraber sürüş yapmayı isterim. Hatta mail adresimi verebilirim, buraya yolu düşen olursa mail atsın yüksek ihtimalle katılırım sizlere. (esermetoglu83@gmail.com)

• Beğen
bende 33 yaşındayım,bisikletim vardı fakat biraz eskiydi köye bıraktım,müsait oldugum zaman bir bisiklet alıp dolaşmak istiyorum,ilk hedef zaten akçakoca gibi görünüyo,bende tanışmak pedallamak isterim @Ercn

Düzce'den selamlar Fakirler ölsün :D bu geldi aklıma Aleyküm selam.

Tabiki @mustafa_fo ben sürekli Akçakocadayım burda yaşıyorum. Her zaman beklerim

düzceli arkadaşlara bi sorum var mtb yarış parkuru nerede olacak tahmini bilen varmı :)

Geçmiyorr geçmiyorr zaman geçip de staj bitmiyor :D az kaldı

Whatsapp grubumuz var. Biz ordan haberlesiyoruz. Telefonlarinizi atarsaniz sizi eklerim. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ercn
@Melih Çolak
Topuk yaylasindan abanta giden yolda olacak muhtemelen

@Melih Çolak topuk yaylası tesislerinde toplanılacak diye biliyorum ben

@ktumimarnuman hacı senin staj bitmiyor benim tatil nasıl iş oldu bende anlamadım :D

@Ercn ben konuralpte oturuyorum öğrenciyiz @Çağlar Arslan la beraber çıkıyoruz arada ama akçakoca yapmadık henüz belki eylülde

@mustafa_fo alalım hocam sizede bi yol bisikleti :D

@Alperen Haner

Ben dağcılardanım :) ama yoldada gelirim peşimizden inşallah :)

Geri