Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce

Tamam problem yok zaten bi ara toplu gideriz :)

Scudo
Bu durumun altına yazarız veya yazarlar heralde ya :)

Herkese selam ben de Düzcede ikamet ediyorum. 1 ay önce bisiklete merak sardım ve 2. el bir bisiklet aldım. SalcanoNG750 görüşmek dileğiyle. kodisyonum iyi olmasada turlara eşlik etmeye çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: AnsLevent
@Droz84 Aramıza hoşgeldin. Bende beraber gezecek arkadaşlar arıyorum. Eğer istersen ağustos sonlarına doğru ilçelere ve oradaki doğal güzelliklere beraber geziler yapabiliriz.

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık iki aydır düzce de yaşıyorum ve çevreyi bisikletle turlayacak tanıyacak bisiklet severler arıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ersz45
Merhaba arkadaşlar düzce - bolu veya düzce - sakarya arası yol arkadaşı arıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı :)

kdz.ereglı-akcakoca turu yapacagım katılmak isteyen varsa mesaj atabilir

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
merhaba ben de yenı bısıklet aldım.tur yaparsak seve seve katılmak ısterım.

Duzcede yol bisikleti grubu varmi? Yada ortak surmek istiyen olursa benimle iletisime gecebilir;)

• Beğen
Tepkiler: ender09
Selam hocam biz 2 arkadaş geziyoruz ama şehir içi Beyköy Aydınpınar tarafı filan yapıyoruz yeni başladık

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lazrail8181 hocam hangi siteden aldınız acaba bilgi verebilir misiniz bende almak istiyorum bisiklet

merhabalar tekrardan,konuyumu canlandırsak ne yapsak bılemedım,sonunda bisikletimi aldım,dağ bısıkletinde karar kıldım.Düzcede bisiklet sürmeyi seven arkadaşlarla tanışmak isterim.
müsait oldugumuz zamanlarda kendı eforumuz yettiğince gezip dolaşmak istiyorum,hatta bir whatsapp gurubu kurup daha kolay iletişim sağlayabılırız.
sağlıcakla kalın

@mustafa_fo
Kardeşim merhaba düzce bisiklet kulübü üyesiyim her gün turlarımız var aramızda görmek isteriz senide

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tolgayilmazz evlilik iş güç malum şeyler :) herzaman katılamasamda genelde katılım saglarım,face de takip ediyorum ama ya sayfayı kaçırıyorum yada göremiyorum bir türlü..
en son pazar gunu yapılan bır tur vardı,bol yağmurlu bır oazar sabahıydı :) onun ıcın heykelın oraya geldım,arkadaşımın yeni bisikletini o gün için emanet aldım yagmurda yağınca kullanmadım.hafta sonu yada akşamları müsait oldukça katılım saglamak isterim aslında.
ramazan akşamlarındada buluşmalar olmuş sürekli ama nedense hiç haberim olmadı,bir whatsapp gurubu olsa güzel olurdu.

@mustafa_fo
Whatsapp grubumuzda var aslında istediğin zaman bekleriz her tura katılım zorunluluğu yok bende senin gibiyim iş güç vs haftada 1-2 anca katılabiliyorum. Numaranı ver istersen alalım seni whatsapp grubuna

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri