düzcede adamlar ehliyetleri kasapdan aldığı için annem sadece 2 mahalle arasında gezmeme izin veriyo bu yüzden yollara gezemiyorum alanım bu kadar küçük olduğu için çok üzülüyorum
@çağlar aslan
merabalar çağlarcım o pedalşörlerden biride benim bildiğin gibi.buraya ifşa için geldim diyemem ama bana 100 mt kullanmaya bile vermedin bisikletini şimdi burda tur arkadaşı arıyosun oylemi.işşallah kimse senle tura katılmaz.gerçi katılsalar bile seni bırakıp giderler bu kondisyonla.hadi bb
Daha çok yol bisikleti ile kısa ve uzun turlara çıkıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atabilirlerse irtibatta olabiliriz. İlkbaharda sabah antrenmanlarına başlarız.
Merhaba bende düzcedenim tur varsa bende gelebilirim daha önce turlara çıkmıştık arkadaşlarla Akçakoca planımda var bnimde fakat yaz Zaman'ı gidip kalmayı planlıyorum.
Arkadaşlar ben de Düzce'deyim. Bu yaz tek başıma sürdüğüm için pek zevkli gelmedi. Düzce ve çevresinde pedallıyorum. Beraber turlarız diyen arkadaşlarla tanışmak isterim. (Mosso Wildfire 3.29 hd)