Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce

Scudo
Hocam hayırlı günler ben de düzcedeyim. Müsait bi vakit ben de sizlerle tanışmayı çok isterim.

Bu ortamı görünce Düzceyi ilk sıraya yazdım tercihlerde inşallah çıkar :)

Duzcelilere ve ozellikle varsa buralarda adige-apsuvalara marmaristen selam olsun.Abziyarizi haybabayt;)

Çilimli ilçesinde oturan veya oraları iyi bilen biri benimle Özel mesajdan irtibata geçebilir mi

düzcede adamlar ehliyetleri kasapdan aldığı için annem sadece 2 mahalle arasında gezmeme izin veriyo bu yüzden yollara gezemiyorum alanım bu kadar küçük olduğu için çok üzülüyorum

@Nart Erkan insanların yolda olmadığı saatler mesela sabah 5 o zaman belki izin verir :)

Düzce'deki dostlara selamlar olsun. Düzce de bisiklet kiralayabileceğimiz yerler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

@çağlar aslan
merabalar çağlarcım o pedalşörlerden biride benim bildiğin gibi.buraya ifşa için geldim diyemem ama bana 100 mt kullanmaya bile vermedin bisikletini şimdi burda tur arkadaşı arıyosun oylemi.işşallah kimse senle tura katılmaz.gerçi katılsalar bile seni bırakıp giderler bu kondisyonla.hadi bb :krnz:

• Beğen
Tepkiler: selimakt
Selam Düzce Merkez bende :) Beraber bir tur vesaiyre yapabiliriz haftasonları ben gelebilirim... :)

Merhaba bende düzcedenim tur varsa bende gelebilirim daha önce turlara çıkmıştık arkadaşlarla Akçakoca planımda var bnimde fakat yaz Zaman'ı gidip kalmayı planlıyorum.

Arkadaşlar ben de Düzce'deyim. Bu yaz tek başıma sürdüğüm için pek zevkli gelmedi. Düzce ve çevresinde pedallıyorum. Beraber turlarız diyen arkadaşlarla tanışmak isterim. (Mosso Wildfire 3.29 hd)

@ktumimarnuman İnan çok iyi olur hocam yaza mı Düzce'ye geliyorsunuz? Şehir kısmında Trabzon yazıyor onun için soruyorum.

Beyler turlamak isteyenlerle haftasonu atabiliriz bu cumartesi :) bi aydınpınar şelalesi yapalım veya gölyaka parkı.

• Beğen
Tepkiler: Ersz45
@Poyraz081 Bu cumartesi ben gelemem. Belki havalar biraz düzeldiğinde yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Ersz45
Bu cumartesi güneşli gösterdiği için dedim yoksa kotu havalarda bende çıkmamayı düşünüyorum :)

@Poyraz081 Hocam keşke gelebilsem ama uzun zamandır görüşemediğim arkadaşa sözüm var. Başka zamana inşallah.

Geri