Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce

Scudo
Akçakoca'da yaşayan var mı acaba beraber sürsek.. Düzce veya Ereğli'ye git gel zaten başlı başına bir aktivite oluyor =))

Arkadaşlar merhaba. Düzce' ye yeni taşındım. Düzce herkesin bisiklet kullanması ve yakında şelale ve diğer yerlerin bisiklet turu içi çok ideal olduğu düşüncesiyle Mosso 1921 şehir bisikleti aldım.
Kondisyonum uzun bir ara vermemden dolayı çok iyi olmasa da sizinle beraber tura çıkmak güzel olur.

Merhabalar herkese Düzceden katılıyorum. Forumda kendi sorularımı nerede paylaşmam gerekiyor?

Merhaba , Düzce'den bisiklet sever var mı ?

Bu aralar foruma pek sık girmiyorum, mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Merkez Kalıcı Konutlardayım.
Yok estafirullah ne demek , ben de kalıcı konutlardayım 6.bölgede oturuyorum müsait bir zamanda turlayabiliriz

Merhaba hayirli günler. Forumu kullanan kac kişi var acaba düzce'den.🤔

Merhaba sessiz sedasız uzun süredir forumda geziniyordum artık forumun varlığımdan haberdar olma vaktinin geldiğini düşünüp yazmak istedim Konuralp-Düzce arası işe gidip gelirken pedallıyorum daha çok, fırsat olursa köy yollarında günübirlik geziler falan kazasız belasız günler herkese

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Geri