Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

@emre özbay

Shipping: May not ship to Turkey - Read item description or contact seller for shipping options. | See detaii

Scudo
ebay üzerinden 50 kez ürün satın aldım, fiyatı bu kadar yüksek ürünleri satıcı her kim olursa olsun almayı çok doğru bulmuyorum. Yerinizde olsam aşağıdaki adresten satın alırdım. En azından ürünlerinizi aldıktan sonra size ulaşana dek takip edebilirsiniz.

(link)

Çifti kargo dahil 70 euro yani 211,77 Türk Lirası tutuyor.

@Erdal YILMAZ

Peki bu sitenin ucuz olmasının sebebi ne veya güvenilebilir mi ? Bisikletçim tanesine 130+ derken burda 90tl yazması biraz garip değil mi ? eğer müşteri memnuniyetini düşünüyorlarsa sağolsunlar varolsunlar :D

Bu site diğer bir çok yurt dışı siteye göre uygun fiyatlara aynı ürünleri satıyor. Ben bugüne kadar 5 kez alış veriş yaptım. Hatta en son 3 hafta önce 850 TL değerinde ürün satın aldım. 2 gün içerisinde Türkiye'ye gelen ürünleri gümrük kontrolü sebebiyle vergisini ödeyip 10-15 gün geçte olsa teslim aldım. Firma son derece güvenilir, ürünleri takipli royal mail ile yolluyorlar.

Daha önce aynı marka lastiklerin marathon modelini kullandım, plus modelinde koruyucu tabaka daha kalın. Bu fiyata Türkiye'de bu lastikleri bulmak mümkün değil diye düşünüyorum. Kaldı ki Türkiye'de euro üzerinden Türk Lirasına çevirip satanlar var.

Lastikleri almaya karar verdiyseniz eğer, daha fazla zaman kaybetmeyin derim.

Site için teşekkür ederim erdal abi hemen almalısın konusuna gelirsek bisikleti daha yeni aldırttım pek destek vericeklerini sanmıyorum en yakın zamanda para biriktirmeye başlayacağım (ayrıca mtb bisiklete 1.50 lastik çok kötü durur mu ya örnek resim varsa çok memnun olurum)

Zaman kaybetmeyin yazmamın sebebi, başka yerlere bakıp aynı lastiği ucuza aramak zaman kaybı olur demek istedim. Yoksa tabi ki bütçe ne zaman müsait ise o zaman alınmalı. :)

Ben 26x1.75 derim. 1.50 biraz sırıtabilir.

Şimdiye kadar öyle sırıtan bisikletler kullandım ki lastiğin sırıtmasının bence bi anlamı yok :D performans açısından en iyiye ulaşmaya çalışıyorum

@türkay yılmaz

Türkay abi ben hong kongdan ny cap aldım 26 günde geldi :D

@Çağatay Y.

siparişler genellikle 3-5günde istanbula ulaşıyor.. sonrası istanbuldakilerin marifeti :)

Ben Malatya'dayım ilk önce yabancı kargoyla istanbulamı geliyor?Bende sanıyordum direk bana geliyor

Ben 19 ağustosta 3 ayrı satıcıdan 3 ayrı bisiklet ürünü aldım.
Bir suluk kafesi bir forma bir eldiven. Suluk kafesi ve forma geleli çok oldu ama eldiven gelmedi.

Arkadaslar uc hafta once ebay den bir kask satin aldim kendime...Fakat tehlikelerini cok iyi bildigim icin kasksiz surmemek adina kendime o arada bir kask satin aldim...Bugun itibari ile ebay den almis oldugum kask elime gecti; fakat kaskim oldugum icin bosa cikti. Her ne kadar icinde CE ve EN 1078 uretim standart ibareleri olsa da cin mali bir kask oldugu icin guvenilirligi konusunda bir yorum yapamam. Fakat para verdigim icin de cope atmak istemedim... Onerebileceginiz bir yol varsa ya da ihtiyac sahibi bir isteyen varsa kargosu alici odemeli olarak ucretsiz gonderebilirim.

çok ince bir davranış. normalde 30-40 lira eder :)
facebook'ta bisiklet freecycle isimli bir grup var, oradan ihtiyacı olan biri bulunabilir.

@volkan a
Evet farkindayim :) Forumdaki konulari surekli okuyorum gun icinde isyerimde vakit gecirirken ve forumda bircok ogrenci kardesimin oldugunu goruyorum... Bende ogrenciydim bir zamanlar ve cok iyi hatirliyorum ogrenciyken bir liranin bile nasil hesabini yaptigimi,istedigim birseyi alabilmek icin ailemden aldigim harcliklari arttirabilmek adina ara sira okula otostopla gittigimi... Bu sebeple cuzzi bi rakama aldigim icin ucret talep etmek istemedim...

Bisikletimin rengine çok iyi giderdi be :D ama kaskım var, ihtiyacı olan birisine gitmesi çok daha uygun olur :)

Nazmi yeni bisiklet almıştı, güzel bir hediye olabilir.

Düşüncenizden dolayı tebrik ederim. Ama söylemeden geçemeyeceğim, ikinci bir kask fazlalık değildir, mesela bu tonlara uygun bir forma alırsanız onunla kullanabilirsiniz.

Ihtiyaci olan bana ozelden mesaj atabilir, ismi bende kalacaktir, burada sadece ihtiyac sahibini bulmustur diye bir mesaj yayinlayacagim

Hatirladim bu kardesi salcano alan...Kendisine ulasin bana bilgilerini yollasin, bende bu link uzerinden ulasmaya calisayim...

Geri