makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.481
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
😀 sevindim tamamen tesadüf oldu. Çok da ciddi bir fiyat indirimi vardı. TeşekkürlerBazı satıcılar (büyük çoğunlukla) paypal kullanıyorlar ve kredi kartı ile satış yapmayı güvenli bulmuyorlar. Aradığınız ürünü bulduğunuzda kredi kartı ile işlem yapacak satıcı için ekstra arama yapmak gerekiyor, siz turnayı gözünden vurmuşsunuz..
Ebay bizdeki sarı site gibi.Kişiler ikinci el ve sıfır ürünlerini satıyor. Aliexpress'te dolandırıcı ürün mü varmış ? 😯Bu siteden alışveriş yapıpta pişman olan oldu mu mesela Aliexpress gibi dolandırıcı/replika ürünler bulunuyormu ? bende ayaklabı almak istiyorum ama tereddüt içindeyim
Olmaz mı hocam dolu.. Bizzat tarafıma çakma ürün gönderdiler. En iyisi iç piyasada güvenilir işletmelerden almak aslındaEbay bizdeki sarı site gibi.Kişiler ikinci el ve sıfır ürünlerini satıyor. Aliexpress'te dolandırıcı ürün mü varmış ? 😯
Aynen kral faiş fiyatlarla iç piyasadan alabilirsin garmin ürünlerini .dOlmaz mı hocam dolu.. Bizzat tarafıma çakma ürün gönderdiler. En iyisi iç piyasada güvenilir işletmelerden almak aslında
Ben ayakkabıları düşünerekten yazdım yurtdışından satın alınan elektronik cihazlar hakkında bir izlenimim olmadı hiç. Her türlü alışverişte güven öncelik olmalıAynen kral faiş fiyatlarla iç piyasadan alabilirsin garmin ürünlerini .d