Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

Scudo
yarınki indirimde işe yarar çanta - aydınlat ürünleri gören var mı?
çoğu ürün her zamanki fiyatında gibi sanki.
alıncak işe yarar uygun ürünler bulabilen varsa paylaşabilir mi

@ScaryEnemy

1.

https://i.hizliresim.com/kGrm2D.jpg

2.

https://i.hizliresim.com/NlVmyX.jpg

china post takip sitesinde bu şekilde görünüyor. ay sonu elimde olur herhalde :)

Aliexpress yada diğer yabancı sitelerden hiç alışverişim olmadı. Fakat incelediğim kadarı ile güzel ürünler var. Farklı bir konu açmadan alışveriş yapan kişiler acaba zor olmaz ise tüm sipariş ve teslimat işlerini açıklayıcı bir şekilde resimli olarak anlatım yapması mümkünmü ? Mesela kargo kısmında neleri seçeceğiz nelere dikkat edeceğiz nerden takip edeceğiz gibi. Hiç alışveriş yapmamış birini düşünerek böyle açıklayıcı bir sunum yapabilirmisiniz acaba ? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@ÇaNakkaLeRuHu
Feedback yorumları yüksek olanları tercih edin .
Bir de almadan önce satıcıya mutlaka o ürün hakkında soru sorun . cevaplayıP ilgilendiğini görün . Eğer cevap vs vermiyorsa almayın .
24 parça urun siparis ettim . 3 tanesi hala bekliyorum . Gerisi de geldi .
Kargo olarak free shipping olanı seçin .
Mümkünse de 20-31 günler arasında gönderen firmayi tercih edin .
Almadan önce buraya link atarsanız yine yardimci olurum . ben Baya bir alıexpress alışveriş delisi olduğum için devamli alışverişim ve bilgilerim mevcut.

her satıcı dürüsttür
dürüst olan satıcı değil dispute uygulamasıdır

dispute diye birşey olmasın bakalım paketten hıyar çıkıyor mu, çıkmıyor mu

seve seve dürüst oluyorlar
alıcı dürüst değildir ama satıcı her zaman dürüsttür

aksi halde paranızı zaten alırsınız

bisiklet temizleme seti 25 günde geldi.
(link)

upload_2017-1-16_20-14-38.png upload_2017-1-16_20-19-34.png

Birkaç ürün daha aldım geldiğinde onları da paylaşırım.

2.EL bisiklet almak isteyenler için çok uygun şeyler var, acaba bu bids denilen sistemi iyi bilen biri, biraz bilgi verebilirmi???

Şu bisiklet mesela, daha niceleri var böyle denk gelirse çok iyi şeyler satılıyor 250 dolara canyon aeroad kadro satmışlardı
(link)

Ek olarak 0 bisikletlerdie açık arttırma yapıyorlar.

Nereye kargolandıklarına dikkat etmek lazım ucuzlar genelde İngiltere de oluyor ve sadece ingilterede satıyorlar.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tr bünyesinden ebay üzerinden birşeyerler almak halen mümkün değil. paypal kapatıldıgı için sorun yaşarsınız. yurtdışında bulunan arkadaşınız var ise o yardımcı olabilir ancak.

Yurt dışından bir adres vererek PayPal hesabı açabiliyorsunuz ve TR kartınızı bu hesaba bağlayabiliyorsunuz.

Kısacası, eBay'den bir şeyler almak hala mümkün.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax ve burcinhan
Açık artırma adı üstünde en yüksek teklifi veren ürünü almaya hak kazanıyor şayet dedikleri gibi Türkiye'den katılanlar buradan ürün alamazlar

@JusTiMe

Satıcı ürünü Türkiye'ye gönderiyorsa alırsınız. Bunu netleştirmek önemli. Daha önce açık artırma kazanıp ürün aldığım oldu.

@Uğur S. hocam siz şuan bu şekilde kullanıyor musunuz? banka TR bankası oldugu için sorun çıkıyor diye biliyorum ben. öncesinde bende çok yogun kullanıyordum ebayi.

@srdrmrs yurtdışından bir adres ver shipping adresini türkiye seç kredi kartını ver devam...

Sorun yok hocam. Alışverişe izin veriyor.

@srdrmrs

Bu şekilde çalışıyor.

@ekranci PAYPAL adresimi değiştirmek istedim ama değiştirmedi. sanırım yeni baştan bir hesap oluşturmam lazım.

Evet yeni bir hesap lazım.

Ben bu işleri VPN ile yapıyorum bu arada. (Bu tip işlerde bağlantının da güvenli olmasına dikkat edin, hele VPN vb. kullanıyorsanız)

Ben yurtdışı adres vererek TR kartını bağlayayım dedim ama kabul etmedi. Sizde nasıl oldu?

Geri