arkadaşlar bir yakınım sedona 420 için küçük çocuk koltugu arıyor ama 150 tl civarında fiyatlar. hamax vs. amazonda ise 199 dolar. ucuzunu nerden bulabiliriz?
Aliexpress'den yeni gelen ürünler. 24 parça üründen 1 tanesi geri iade para yaptı.
ve en son olarak 6 parça ürün kaldı. Sanırım onlarda gelecek
boşuna dispute açıp çinli amcaları tribe soktum sanırım. Onlarda hesabımı alım yapma yorum yapma olayına dair kapattılar
Yeni gelen ledli flashorlü lamba çok sağlam . bildiğiniz gözü alıyor. Usb sarjlı.
Arkadaslar bu saticidan gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Iyi birisi, tutulta 1 hafta daha bekle vs demedi aninda para iadesi yapti. Suana kadarkilerin hepsi 1 hafta bekle vs dedi ancak bu adam direk para iadesi yapip eger gelirse tekrar odeme yaparsin dedi.
Sağol dostum , çubuklar fosfor için . cant akort tellerine takılıyor . öylesine almıştım gelir mi diye .
Diğeri de sibop yerine takılan ışık , ama içinde piller çıkmadı
En önemlisi 5 dolar a Extended gelmesi.
bu tarz bi çanta arıyorum
(link)
ancak sırt çantası olarakta kullanılabilsin istiyorum.
bilgisi olan var mı bu konuda?
vaude karakorum tarzı çantalar dışında bulamadım istediğim özelliği
@bi'relax çukuru görmeyi bırak 3. kademeye alınca karşıdan gelen aracı kör bile edebilirsin aydınlatması fazlası ile yeterli ve güçlü, ben genelde yere eğik şekilde kullanıyorum bir kaç defa uyardılar çünkü. Tam şarjda yaklaşık 1. kademe ile kullanımda 5 saati gördüm. Türkiye'de o fiyata ben aldığımda o performansa yoktu arazi sürüşlerinde falan çok iyi performansı var her ayrıntıyı görüyorsun. Dün detaylıca yazacaktım internet sıkıntısında o kadarı yazabildim.
1'er adet ön ve arka lamba aldım geliş sürelerine göre kendilerini ifşa edeceğim
çakarlı olan lambayı bende almayı düşünüyorum, gelme süresi de baya iyiymiş.
@bi'relax ben arka lambayı farklı aldım alırken 4 farklı seçenek var ben sadece yüksek amperli arka ışıksız modeli aldım. Arkaya daha farklı bir ürün aldım arka aldığım üründe 3.58$'a aldım. Lambanın aynısından arkadaşım kullanıyor bendeki resimleri bulamadım o kendi bisikletindekileri komple set olarak satıyor bisiklet dahil ilandaki resimde var aydınlattığı alan.
(link)