Scudo Sports

eBay

Ben 9dolarlık ürün aldım. Tayvan dan takip nolu idi...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
free shipping'ler genelde takip no'suz kargo oluyor. eğer shipping için bir kaç dolar öderseniz kargonuzu takip edebilirsiniz.

Selam bisiklet dostları, 24 tane siparişim olan Aliexpress den yavaş yavaş ürünlerim gelmeye başlıyor. Ve bu başlık altında sadece güvenilir satıcıları paylaşalım. Elimize geçen kargonun direk aliexpress mağaza ismi olarak paylaşırsak diğere ürün alacak dostlarımıza da faydamız olur..
Lütfen sadece elimize sağ salim gelen ürünlerin satıcılarını paylaşalım..
Ben sırf denemek için küçük küçük alışverişlerde yaptım onlar bile gelmeye başladı. Hiç gelmeyen olursa o satıcı ve mağazaları da burada ifşa edebiliriz.

Örneğin 0,50 dolarlık bir bisiklet zili geldi 2 gün önce, bu satıcının mağazasını size foto olarak atıyorum...

Screenshot_2016-09-25-02-26-59.jpg

Aldığım ürün fotosu;
Screenshot_2016-09-25-02-27-14.jpg

Ve sırada en son olarak sipariş ettiğim ama en hızlı gelen bir çakar mod arka stop led. Ürüne bayıldım dostlar almanızı tavsiye ederim. Işık kalitesi süper. Ben mavi-kırmızı çakar mod olanını aldım ve ürün sağ salim ve 15-16 günde geldi.

Ürünü satan mağaza ;

Screenshot_2016-09-25-02-25-37.jpg

Aldığım ürün;

Screenshot_2016-09-25-02-26-06.jpg

@AnılDemir41 Ben hemen kayıt ediyorum bu mağazayı. Bu takip izleme olayın bazısında tam çalışmıyor. Satıcı kargoladı diyor bakıyorsun ürün gelmiş hala oradaki sistemde kıpırdama yok :)

Senin ilk fotodaki mağazayıda paylasacaktım sele çantası ve kadro çantası aldım ordan ikisi de aynı şekilde takipli geldi :) belkide ilk defa alım yaptım diyedir :D Bat fox genelde bisiklet üzerine bi mağaza. Aradığım herşeyi bulabiliyorum. Bisiklet üzerine Rockbross var yine kaliteli bi mağaza ürünleri çok alımlı fakat daha nasip olmadı oradan bişey almak ve fiyatları diğer markalardan biraz pahalı :).

@AnılDemir41 Rockbross ile aynı üreten bir çok firma var . Hatta ben T6 model bir ön ışık aldım 6 dolar civarı. Rockbross da aynı ürün 11 dolar falandı.
Ben aldığım ürünleri bilerek farklı mağazalardan aldım geri dönüşlerini, kargo sürelerini ve güvenilir olduklarını tespit etmek için. Geriye kaldı 22 ürünüm bakalım nasıl sonuçlanacak.! :)
10 gün önce TR ye ulaştı bildirimi olan bir ürünüm var ama hala ne hikmetse bana gelmedi..

Elektronik aletler konusunda çekimser kalıyorum ya malum yolda ezilir kırılır diye :). T6 modelinden ne derece memnunsun? Başarılı bişeyse şayet benim elimdekini güçlendirmem gerekecek malum gece yolda seyir ederken bide yer ıslaksa karanlık daha bi boğucu oluyor,elimdeki malzeme yetersiz kalıyor. Bat foxdan eldiven almıştım varış ülkesine ulaştı bildiriminden 2hafta kadar sonra elime ulaşmıştı

Aliexpress'den bir ürün alırken aradığınızı ürünü "ORDERS" seçeneğine göre sıralarsanız daha güveniir ürüne ve daha ucuza 1 kerede ulaşırsınız. Sıralama yaparken "fiyata göre sıralama" yapmak aliexpress'de çok işe yaramaz, aynı ürünü biri 1 dolara, diğeri 10 dolara satar. Ufak bir tiyo olarak eklemiş olayım.

Bu arada gelmeyen ürün olacağını sanmıyorum. Zaten aliexpress gelmediği anda ücreti iade ediyor.

@darkdream evet geri iade olayı olduğu için sadece zamandan gider diye düşünüyorum. Bir de feedback (kullanıcı yorumları) kısmını da dikkatlice okursak oradan da o ürün hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.

Orders kısmına göre sıralarsanız, genelde ilk sayfada en fazla tercih edilen ve yüksek puanlı ürünler çıkıyor. Yani araştırmaya veya feedback okumaya bile pek gerek kalmıyor.

Önerim feedback illa ki okuyun ama bu sıralamaları yaptıktan sonra. Herşeyden önce ürünle ilgili basit de olsa sıkıntı varsa öğrenmiş olursunuz, beğenmezseniz o ürünü aliexpress'de araştırmanıza gerek kalmaz, çünkü diğer tüm ürünlerde aşağı yukarı aynı oluyor. Aynı durum dx ve ebay için de geçerli.

Bu arada ışık alırken Q5 veya T6 değil, L2 ledli olanlarını almanızı öneririm.

@hakanemrez

Stop lambası da kaliteli bişeye benziyor,eline gectimi? Önerir misin :)

@AnılDemir41 Kesinlikle öneririm. Özellikle mavi-kırmızı çakar olanını alın. Ciddi anlamda çok güçlü.. Sabah olmasına rağmen bisikletin arkasına şöyle bir tuttum onda bile ışık şiddeti çok iyi idi.
Bundan ben bir tane daha alıp sağlı sollu arka kısma konabilir. Hatta bisiklet polisi bile sanabilirler :)
Bu sabah elime geçtiğinde çekmiştim.

20160924_160700.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
Hemen bitane sipariş veriyorum öyleyse :) kac haftada geldi?

Sırası ile ön lamba, 60L. arka çanta tur için, cross kask motor için. Linkleri
Çanta : (link)
Ön Lamba : (link)
Kask : (link) Çanta ve ön lamba 16 güm içinde geldi siparişi verdiğimden itibaren. Kask 18 günde geldi. Herhangi bir sorun yaşamadım.
aliexpress satıcıları.JPG

İyi akşamlar arkadaşlar. 26.09.2016 tarihinde AliExpress den satın aldığım ön far bugün teslim aldım. Oldukça etkili ışığı var. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Dosyalar

• 20161011_195415.jpg
    1,8 MB · Okunma: 80
  • 20161011_193145.jpg
    1,3 MB · Okunma: 55
  • 20161011_193219.jpg
    1,8 MB · Okunma: 58
Geri