Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

@kokomarmaris
yok hepsi ben :D :D :D

Scudo
@chnkrmz
Gamsizzz vicdansizzz:koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@kokomarmaris

bi anda gözüm döndü hepsi benim olsun istedim kusuruma bakma abi yarısı senindir :D

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
sorun şu ki buraya yazan mtb cilerin çoğu yol bisikleti kullanmamıştır ama yol kullananların çoğu mtb kullanmıştır ve mtb den yola geçenlerin de çoğu iyi ki geçmişim diyorsa bu işte bir hikmet var demek ki bir deneyin bakalım şu makinayı efor harcamanın dayanılmaz hafifliğini yaşayın, siz galiba yol sürenlerin hiç efor harcamadan lay lay lom yaparak o hızlara çıktığını yada o tepelere tırmandığını sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz tabi ki, bir de şu var mtb de böyle basıyorsam yol bisikletiyle neler yaparım kimbilir mantığı da büyük yanılgıdır yol bisikletine geçtiğinizde başka bir moda geçmeniz gerekmektedir en önemlisi de acıyı sevmeye başlamak demektir artık mtb ile hoplayıp zıplama oyun oynama devri kapanmıştır, şimdi limitlerinizi zorlama zamanıdır :cool:

@Fırat Y.
haklısın yol demek olgunlaşmak büyümek akıllanmak demektir:cool:

içimizdeki çocuğu öldürmeyeceğiz :cool:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
@chnkrmz
Biliodum biliodum vicdan yaptin:agla:

• Beğen
@Fırat Y.
Harfiyen, bir fiil! :harika:

11783570_800907786692184_656651252_o.jpg Nerdeeen Nereyeee :D Fotoğraf-0011.jpg İkisini'de denedim yolu seçtim abicim :D

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Yeni bisiklet alacağım gönlüm yoldaydı ama etrafımda sağlam MTB rotaları olsaydı MTB alacaktım. Yol aldım ama pişman değilim tabii. Hatta taşlı yol çıkışında mtb geçtiğim de oldu (Çınarlıdere şelale tırmanışında. Formu daha iyi olan birisi olsaydı geçemeyebilirdim belki. Ama temiz çizgi seçince sıkıntı olmadı. İnişte efsane fark yedim tabii orası ayrı. İndikten sonra ellerim de titreşimden iptal olmuştu :D Kış için ucuz yollu bir MTB alma planlarım var. İkisi olmadan olmuyor. Ama tabii ki öncelik yol bisikletinin :D

• Beğen
@Eren D. lastik maxxis yumuşak lastik tercih et. ıslak zeminde bile kaymıyor

@big bike drobbarı var diye yoldan mı yana olacakmış :snzdglsn:
onunda kullanım amacı hafif arazi dağlık alan. isminin içinde cross var bikere :koptum:
cyclocross u yedirmeyiz size :kptmya::kptmya:

@chnkrmz su videoyu da soyle birakayim suraya :D
29" un 26 dan daha hizli oldugunun bilimsel kaniti !

gerci sonuclar ikinci partta ama izle bak nasil olcumler vs yapmislar deney icin :D

Olur mu hocam tabii ki yoldan yana,hem kadro yapısı,hem drop barı,hem de amortisörsüz olması onu yolcu yapıyor.Sadece lastikleri biraz kalın o kadar[emoji1]

mesela mc laren diye yol bisikleti var ama range rover diye yokk yani...:cool:

(fırtına öncesi sessizlik:cool::cool:)

Şehir bisikletçisi olarak arada kaldığım, bu yüzden sadece izlemekle yetindiğim mevzular.

Geri