Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

şehir mtb yarısıdır gel bizim safa :D

Dosyalar

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    66,9 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: Koray_41
Scudo
"MTB ortamına alınmazsın. Yol ortamına da alınmazsın. Kısacası şehir bisikleti kullandığın sürece yalnızsın."

Haliyle izlemekle yetiniyorum ben ehehehe.

Neyse, ben yalnızlığımla da mutluyum hıh.

yav asma yüzünü. ben sana eti browni alaram gel sen şöyle bizim tarafa :D

Cross bisiklet seviyorum desem :tskler:

Ben karar verdim for ever Pinokyo:koptum:

@chnkrmz aliberk aştan iyiymis:komik:

keşke başlığa savaş yazmasaydınız ya:) ne şavaşı yol bisikleti karizma herşey var. mtb de işte ne biliim yani. Keşke yol bisikletini anlatan başlık olsaydı burası

@z. usta

yol bisikletinide anlatıyoruz tabi. yol bisikleti işte yolda gidiyo :hhhhhh:
mtb de nerde istersen orada gidiyo yani işte öyle :D

• Beğen
Tepkiler: yaboga ve tameryc
@chnkrmz MTB'yi bir alayım da lastik değiştirmesi kalsın :D Ben bu savaşta iki tarafı da tutuyorum. Çünkü ikisinin de keyfi farklı oluyor. Ama yolu biraz daha fazla tutuyorum tabii :D:D

• Beğen
Tepkiler: THE DAME
@Eren D. sen ilk göz ağrını nasıl 2. planda tutarsın hain seni :D küçükken sen dağ bisikletine binmiyormuyudn :D

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@chnkrmz Biniyordum, ama MTB'den yola geçtiğim zaman o uçuyor olma hissi apayrı. İnişlerde ulaştığım hızı koruyabilmek güzel. Ayrıca ihanet etsem tekrar MTB almak ister miyim :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Murat.Bagci yol bisikleti yolda gider. level de master yapanlar ayrı :D

@chnkrmz bende master seviyesinde degilim ama gayette ormanda dag tepe gidiyorum yol bisikletiyle :D tabi bi mtb kadar guvenli degil ama engebeli taslik arazida surmedikten sonra mtb ye amortisore gerek yok . fazladan agirlik :D turkiye de o hatayi yapanlardan biriside benim mtb alip yol lastigi takip uzunca bi sure asfaltta kullanip sonrasinda dogru yolu bulup yola gectim :D ama ormanda yine mtb ;)

boyle bir yerde surmedikten sonra mtb ye gerek yok :D

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Beyler bu @chnkrmz arkadaşımız kesin Dünya Mtbciler Birliği örgütü konseyinden para alıyor! Kesin bilgi yayalım :D :D

@chnkrmz Kardeş nbr.Yola geldin mi:D

İyy böööğğ.Türün sölemi bile yollu:koptum:
Yol yol yollu:komik::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Kuzey Ege

kurucusu benim. para kazanmam için mtb birliğini çoğaltup eleman toplamam lazım. sonra sizi haraca bağlamam lazım :D

@kokomarmaris
yola gelemedim hala abi yol harici her yerdeyim ben :D

Haraclada olmazsa sunu yapabiliriz.
Ush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir .:komik::komik::komik:

Cyclocrosscu arkadaşlar nerde bizim çekirdekler?

Geri