Scudo Sports

Eh insaf. Eh esnaf. Aynakol değişim için 50 TL işçilik

Konu patladı gitti ilk günden beri yazcam hadi neyse diyom. "El insaf" doğrusu :D

Scudo
bisiklet tarihimde en az 50 defa aynakol değiştirmişimdir ama hiç böyle bir olay başıma gelmedi.50 tl işçilik masrafına başka bir komponent alınır zaten.değişmeside 5 dakika sürer

buldukmu soyalım mantığı başka şey değil.

sanki o adam sana başka zaman gelmeyecek.

Geçen bende vites ayarına 10 lira ödeyince sinirlenmedim değil. Bisikleti senden almışız 3 4 aksesuar almışın sonradan bir ayar yaptırdık zincir attı diye 10 lira yedi. Biri gösterse bizde öğrensek

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Aynakol sökmek sadece 1-2 dakikalık iş, 1-2 dakikada 50 TL kazanmak istiyor kısacası haram yoldan. Bunu yapan insan vergi de kaçırır ve senin benim hakkımada girer. Halbuki asgari ücretle çalışan bir vatandaşımız ortalama 1 güne yakın ki 9-10 saat demek gibi bir sürede kazanıyor o parayı.

Çok fazla şey yazmayacağım, bunun adı 'şerefsizlik' çünkü şerefsizlikten başka birşey değil.

O da evine ekmek götürüyor diyeceğim ama aynakol sökmek için 50 tl çok gibi. Bisiklet bakım onarımı çok zor değil gitmeyin bisikletçilere. Arabanın patlak lastiğini 10-20 liraya yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Adı bende kalsın bir bisikletçimize kadro kulağı sorduydum.. Basit bir metal aksama 250TL fiyat çektiği yetmemiş gibi üstüne de 50TL de işçilik alırım demesin!! Hadi el emeğine lafım olmasın da fiyatı 50 Lira olan şeyi bana 250 ye çakmaya çalışıyor üzerine de işçilik.. İçimden zavallı dedim (hem ona hem de kendime) taa kalkıp oraya gittiğime... Rakam bir yana bir vidayı söküp takamayacak kadar da aciz göründük iyi mi "işçiliği de var bak" yerim senin işçiliğini..annen senin altını bağlarken kendi jant setimi kendim dizerdim be koçum..

O kulakçığı Ebay'den 8 + 5 (yol parası) ile 13 dolara yani 55 liraya aldım (orijinal üründür)

Geri