Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ejder meyveli smoothie

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bisikletçi uzun yol beslenmesinde Ejder Meyveli Smoothie sağlıklı mıdır? işe yarar mı? güç verir mi?

Scudo
10 adet tohum 6.99tl
Kuşburnu ve altınçilek vakası. Para ediyor diye tüm çiftçiler eker seneye bolbol yeriz.

Özür dilerim arkadaşlar ejder meyveli smoothie içilen bir şeymiş.Aynı geminin avam kamarasında olduğum için bilemedim.Lordlar kamarasında içiyorlarmış.

ben şunları yerim faydalı mı zararlı mı bilmiyorum;
muz, tadım fındıklı bar, eti burçak sütlü çikolatalı, böğürtlen, incir

@hamlet2006

ben özür dilerim Ejder Meyveli Smoothie "Chia tohumu eşliğinde" demeyi unutmuşum.
şimdi kafanızda bütün taşlar yerine oturmuştur.

Bütün meyveler belli ölçüde enerji verirler elbette, ama ejder meyvesi öyle lezzetli bir şey değil. Üstüne para verirlerse ancak içerim, belki içmem bile.

Meyveler sadece suları değil posalı kısımları da pipetle içilebilir kıvamda ve buzlu servis edildiğinde, içinde biraz da krema ya da süt varsa adı smoothie oluyor.

Pahalı meyveye gerek yok üzüm, erik ve karpuzu karıştırarak da olur. Hatta daha lezzetli oluyor bence.

Yani ille de kuş sütüyle yapılacak diye bir kaide yok.

Paranızla rezil olmak istemiyorsanız yapmayın, ikram edilirse siz bilirsiniz ayıp olmasın diye içebilirsiniz. Çok da fazla şeyapmak istemiyorum :islik: sağlıklı olmayabilir

size efendi değil hizmetkar olmaya geldik diyen adamın yedikleri;
✔Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde),
✔Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde),
✔Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde),
✔Pataşur içerisinde Çerkez Tavuğu,
✔Zencefilli Somonlu Suşi

Vatandaşa ise;
✔ şarbon eşliğinde brezilya eti.

(link)

rusça "alameti farikası" nasıl söyleniyor bilen var mı?

Yiyin efendiler yiyin!

Bu meyveyi yemeyen hic birsey kaymetmiyor, birkac defa denedim hep tatsiz denk geldi, o da memleketinde denedigim halde, Türkiye'ye gelenden de hayir cikmaz, ham yolunmustur bozulmasin diye.

@bianchi10

Tam ossuruktan tayyare, eger böyle birsey basarilirsa dünya'da bir ilk olur.

NASA yalanlari ISS yalanlarini arastirin göreceksiniz, Ay'a zaten gidilemedi, gidilemez de
Uzay istasyonu icinden görüntüler hepsi film hileleriyle yapiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bianchi10 olur derim

Hayir saka, galiba dünya'nin nasil birsey oldugunu Allah'tan baskasi bilemeyecek, 400-500 yildir ögretinlerin de yalan oldugunu düsünüyorum, uzayda acayip hizla savrulan bir eliptik cisim ama ne hikmetse bu hareket hic hissedilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri