Scudo Sports

Ejder meyveli smoothie

Scudo
@bianchi10

Kandiriliyoruz haci, popüler bilgiler para etmez, okkult bilgiler var bunlara bazi seckinler el koymus, insanliktan sakliyorlar.

Kapitalist sömürü düzeninde, bilim diye önümüze attiklari, bizi manipüle etmek icin uydurulan yalanlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bianchi10

Hic itibar etmeyecegim bir youtuber profili, adamin ele almadigi konu kalmamis, para kazanmak icin seri halde icerik üretmis, bu konuyu arastirmak icin 100lerce saat harcamak gerekir, bu adamin böyle bir vakti yok.

• Beğen
@Aloha senin de işin zor. neden dünyaya yuvarlak diyorlar'a verecek tek bi cevabın olmaması cehalette büyük başarı.

@liteon

büyütecek bişey yok mercedes vito'ya hafif modifiye yapmış. koskoca vali benim gibi beyaz tofaş şahin'le gezecek değil ya. bunun nesini büyütüyorlar anlamıyorum.

zaten o araçların hemen hemen hepsi bu ayarda:

(link)

@bianchi10

yaniliyorsun, hem de kallavi bir cevabim var bu soruya, ama sana anlatip emegimi heba etmeye gerek yok.

• Beğen
@Aloha

:koptum: 2018 yılında dünya düz diyorlar ya. bu ülkeden hiç bir şey olmaz.

@bianchi10

Diyenler var, hem de tüm dünyadan, türkiye'yle alakali birsey degil, kaldi ki ben düzdür demiyorum henüz, ama bildigim kesin birsey varsa 500 senedir anlattiklari yalan.

• Beğen
@Aloha

500 senedir ne? türkiye'nin 500 senelik bi geçmişi yok. hangi ülkede hangi dilde 500 sene? tam olarak 500 sene mi? istanbul üniversitesi 565 yıl önce kuruldu. 65 yıl boyunca sorduklarında bu soruya cevap veremeyiz mi dediler?

birbirine düşman olan amerika ve rusya ülkelerindeki bütün parayı uzay araştırmalarına ayırıp soğuk savaş zamanı uzaya gittik demek için barışıp bütün dünyayı mı kandırdı?

kazakistan'da neden uzay üssü var? türkiyedeki bi kaç kişiyi kandırmak için mi oraya uzay üssü kurmuşlar? kandırdıklarını anlayınca da üssü terkedip koşarak uzaklaşmışlar mı?
fc8b4e1422696a4123e004ead70c3dbf6935ac21.jpeg

500 senedir günesmerkezci model benimsenmis, ondan önce düz kabul edilmis.

Ah ah nerden anlatmaya baslasam sana acaba, perdenin hep önüne bakmissin. Sovyetlerle Amerikanlar yalta konferansinda anlasmislar, dünyayi paylasmislar aralarinda, bu gizli bilgi degildir, okuyabilirsin bunu.

Bu iki devlet düsman degildi hic, sadece rakabet halindeler, dogal olarak biri uzaya gidiyorsa öteki de gider (gidiyormus gibi yaparak dogal olarak), Kazakistan zaten soyvetlere bagli.

NASA kurulmasi cok amacli, amerikan halkini soyuyorlar, vergilerden dev ödenek ayriliyor bunlara, NASA'da masonlara masonlarin aile bireylerine is verilir, hele hele sözde astronotlar kesinlikle masondur, böylece masonlara terlemeden elde edecekleri yüksek maas veriyorlar.

• Beğen
@Aloha sana yalan söylemek için neden bu kadar uğraşsınlar onu diyorum? dünya yuvarlak dendi diye ellerine ne geçiyor? :D

dünya düzse ucu nerde? dünyanın kenarına gidince düşüyor mu insanlar? türkiye tam ortasında mı dünyanın? uçakla dünyanın en kenarına gidince duvara mı tosluyor uçaklar?

-------
Bir (link) Nasrettin Hocaya arkadaşları şaka yapmak istemişler.
Nasrettin Hoca'ya -Hoca Dünya nın merkezi neresidir- diye sormuşlar.
Hoca da; -Eşeğimin bastığı yerdir- demiş. Arkadaşları gülünce de -inanmıyorsanız ölçün- demiş.
-------

@bianchi10

diger konuda faiz hakkinda video linki göndermistim, izlediysen orda dünyayi kimlerin sömürdügünü bahs eder, iste bunlar seytanin avenesidir, yani satanistler. Ayni klüb finansi kontrol ettigi gibi bilimi de hatta hayatin hemen her alanini yönetir.
Seytanin amaci insanlari Allahin yolundan ayirip kendi pesine takmaktir, kutsal kitaplarda dünya cok baska türlü anlatiliyor, üzerinde gökkubbe var diyor, düzdür diyor, yani günesmerkezci modele hic mi hic uymuyor. Kutsal kitaplari yalanci cikarmak icin, kainat tesadüfen olustu diyebilmek icin yapiliyor bunca show.

• Beğen
big bang'i Allah yaptı de geç.

Allah kuran'ı 10 bin kişi nüfuslu arabistana indirip diğer bütün ülkeler yokmuş gibi davrandı sonuçta, olur öyle şeyler çok kafayı yorma kuranla. kuran 1400 yıl önceki cahiliye dönemindeki kafasızlar için indirildi 2018 yılındaki insanlar daha modern yorumlayabilir.

@Aloha

ben demedim bu ülkeyi 16 yıldır yöneten kişi dedi ki;
"İslam'ın güncellenmesinin gerektiğini bilmeyecek kadar da aciz bunlar"

@bianchi10

Ben sahsen sacma buldum böyle bir ifadeyi, dili mi sürctü ne ettiyse, müslümanlar mi kendini güncellesin dedi Allah bilir. Bana yapistirmana gerek yok bunu, ben bunlara tabi degilim :)

• Beğen
@Aloha yooo prompter'da ne yazdıysa onu söyledi hatta beni tefe koyup çalacaklar şimdi dedi :koptum:

bak bu da prompter'ı bozuluncaki hali

@bianchi10

aksilikler olabilir tabii, yaptigi is de kolay degil, bana milyor dolar verseler yerinde olmak istemem

Sen bana Erbakan videolari gönder eger is yapacaksan :D

• Beğen
Geri