Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ejder meyveli smoothie

erbakan_erdogan_gul_bu_kamyonetten_cikti_ya_bir_de_tir_olsa_idi_h56955_c1ba7.jpg

rahmetli iyi adamdı, sonradan çıktı hep söyledikleri.

Scudo
@bianchi10

ben ta 10-12 yasimdayken biliyordum hakli oldugunu. Öldükten sonra kiymetini anlayanlardan degilim :harika:

@Afyon35
Siyâset sebebiyle bu konuları konuşmak epey zor. Tübitak başkanını biliyorsunuzdur, sanatın içine tüpürüyorlar ucube felan diyerekten, bisiklet elimizden geldiğince konuşuyoruz velakin 5 sene içinde bi şeyler düzelmez ise bisiklet ile ilgili kabak lastikle daha uzun nasıl yıl giderim, 30 yamalı iç lastik ne kadar sağlıklı gibi konular revaçta olacak. Hatta, bisiklete binmek caiz mi, kıbleye arkamızı dönüp bisiklete binersek cehennemlik olur muyuz gibi sorular çıkarsa forumda ben şahsen şaşırmam. Bisiklete binmek ilk çıktığında caiz değildi bu arada, şeytan işiydi. Kıbleye arkamızı dönmek istemiyorsak aslında gizli müslüman olan maykıl ceksının biz mislimanlara armağanı moonwalk ile istediğimiz yere cennetlik olarak gidebiliriz lakin o zaman bisiklet aynası şart. Ardımızı görmek için helbette.

Parasını halk ödüyor nasıl olsa, itiraz edersen tomayla, polisleriyle tepene binerler, ne de olsa yol yaptılar... Hakkımı helal etmiyorum.

Doları iyice yükseltip bu muhteşem yerli milli ejderi ihraç edelim.Hüloğ bağırışları arasında ejderimizi yudumlarız sonra evelalla

via Tapatalk.

@bianchi10

Adam napsın, Atatürk'ün izinden giden gerçek bir Atatürk çocuğu. Hizmetkar olamadı bu nedenle :)

(link)

Ayrıca biz de sık sık Gaz Fişekli Toma suyu içiyoruz :D:hihi::hihi:

Biz ailecek uzun yıllardır ejder meyveli sımuti olmadan asla kahvaltı etmeyiz. Bizde bir aile geleneğine dönüşmüştür. Sımutisini ejder meyvesiz içenleri hiçbir zaman anlayamadım.

Khaleesi, 67.kuşaktan büyük nenem olur ki hamdolsun sülalemize bu geleneği o getirmiştir. O zavallı ejderhacıklar taa nerelerden o meyveleri toplayıp getiriyorlarmış. Büyük büyük dedem anlatıyordu rahmetli. Eskiden herşey daha doğalmış. Biz çocuktuk o zamanlar..

Böyle başlıklar aslında sımutisine ejder meyvesi koyamayan fakirleri bulup engellememiz anlamında iyi oluyor.

Tüm gavurlar, masonlar vs bize yalan söylese bile, Sadun Boro ve onun gibi dünya turu atan denizciler yalan söylemez.. :) Hastasıyız..

• Beğen
Tepkiler: Erensoy
30 Ağustos Zafer Bayramı yani ''Başkomutanlık Meydan Muharebesinin'' yıl dönümü.
Zorluklar yokluklar içinde yapılan bir savaş.
Aşağıdaki menü Çanakkale Savaşında savaşan kahraman ecdadımıza verilen kumanya.Bu kumanya üç aşağı beş yukarı Başkomutanlık Meydan Muharebesinde de aynıydı.Bu savaşlardaki Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, ''ölmeyi emredip İlk hedefi Akdeniz'' olarak göstermişti.
nevsehir_universitesinden_ogrencilere_canakkale_menusu_h4480.jpg

Tabi yıllar değişince ''BaşkomutanlıK'' kavramı da değişti.Bu da 21.yyda şarbonla uğraşan,zamlarla boğuşan bir halkın devlet sarayındaki resepsiyon menüsü.
resepsiyon-1.jpg
resepsiyon-2.jpg

Bizlere de ''ejder meyveli smoothie eşliğinde şarbonlu et'' düştü.Afiyet olsun.Ama bir şey çok doğru:''Bu da geçer ya Hû''

Bizler ki Ejderin Dönüşü, Ejderin Yumruğu, Ejderin Öpücüğü filmleriyle büyümüş bir nesiliz. "Ejder Meyveli Meşrubat-ı Milliye ve Yerliye"yi neden garipsedik anlamadım :)

Milli milli diye bağıran hükümetin onun bunun eşliğinde tuhaf şeyler yemesi ne kadar ironik.
Milli ve Maneviyata düşkün olduğunu idda eden iktidarın verdiği resepsiyonda en azından vatan evlatlari nin cephede aldığı menüyü koymasini daha etik bulurdum ama beklenemez bunlardan
226bc7c43747f49d16684bd4d4ae8fb4_1275421988.jpg

Bu haberi gördüğümde aklıma hemen şu söz geldi:

"Mahalle yanarken o..spu düğün yaparmış"

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen, tüm hayatını "bir lokma, bir hırka" felsefesiyle geçirmiş bir önderin izinden gittiklerini iddia eden İslam toplumunun bu içler acısı durumunu sorgulamak ve isyan etmek yerine, tüm olan biteni Yahudi ve Mason komplosuyla açıklamayı yeğleyen ruh hastaları var oldukça, Müslümanlar bir yüzyıl daha aynı lağım çukurunda debelenmeye devam edecekler.

(link)

Yılmaz Özdil yazısı

@bianchi10

Annemin büyük dayılarının yaşadıklarını ,ki hepsi şehit olup Çanakkale topraklarına emanet edilmişlerdir,aile büyüklerimizden tanıdıklarımızdan duyduklarımız:Açlıktan çarık yemeye çalıştıklarını; çarıkların da kuru olunca yanıverdiğini yine aç kaldıklarını anlatmışlardır.Savaşlara sarıklarını giyerek gittiklerini , ayaklarının toprağa abdestsiz değmediğini ve daha gençliklerine doyamayan 20 yaşlarında gençler olduğunu işin ruhundan ve maneviyatından anlayamayan maddeci araştırmacılara duyururum.
Atatürk ve silah arkadaşlarından Allah razı olsun.

@hamlet2006

senin de söylediğin gibi kulaktan dolma masallar onlar. niye aç kalsınlar onu anlamadım? biz karadaydık arkamızdan sürekli erzak geliyordu. sahilde olansa düşmanlardı. sayısız askerlerin günlüğüne ulaştılar işte.

şimdi açlıktan çarık yediler denince kazanılan zafer daha mı büyük oluyor? 80 bin asker öldüğü halde 200 bin asker öldü denince milliyetçilik duygun daha mı yükseliyor nedir bunun olayı?

@Aloha Gerçekten araştıran bir bireysiniz kutluyorum sizi. Yazılarınız da çok ilgi çekici özelikle de bilgi sahibi olmadığınız konular.(Genellikle hepsi)

Geri