Scyleia
Aktif Üye
- Tepki
- 364
- İsim
- MKR
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce (2018) 53 kadrosunu kullandığım mosso 735 tcada hiçbir şekilde boyun ağrısı yasamazken, yeni aldığım 52 kadro 735 tcada boyun ağrısı yaşamaktayım. Sele yükseklik ve ileri geri ayarını yaptım. Son çare olarak gidonu yukselttirdim ama değişen bir şey olmadı. 1 cm kadro bu kadar fark yaratır mı yoksa boyun kaslarim alışma sürecinde mi anlayamadım. Boyum 177 cm, iç bacak boyum 78 cm. Eğer kadro küçükse, bu boyun ağrısı yapar mı? Satıp büyük kadro mu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
Yerli firmaların kadro boyu karmaşası malesef hepimizi yoruyor. Firmalar 52 53 55 57 gibi rakamlar yazacağına L XL vb beden ve boy karşıtlarını yazmalılar.
Yaşadığınız problem 53 ve 52 neye karşılık geliyor bilmiyorum ama bisikletin geri kalan kısımlarında ki geometrik farklılıklardan kaynaklanıyorda olabilir.
Burada sallama yapmak istemiyorum ancak masraf yapmadan gidonu birde en alt konuma alarak deneyin, her denemeyi tek bir ayarı değiştirerek yapın. En az 10-15 km sürün denemek için üstüne oturduğunuz anki hissiyata bakmayın.