15:27 den itibaren ayrıntılı izleyebilirsiniz ek olarak 4 kişilik hatta 8 kişilik modelini kız arkadaşım ve ben kullandık otobüs gibi uzun olmasına rağmen hem çok hızlı hem de direksiyonu ve kullanımı çok rahattı beklentimin çok üzerinde çıktığını eklemek isterim lüleburgaz da taksi olarak kullanılan modeli var günde 1100 yolcu taşıdığını söyledi firma sahipleri
Bu cok güzel bir haber, insallah yaginlasir, cünkü bu tür ulasim araclari turistik yerler icin bicilmis kaftan, Asya'nin cok yerinde bisiklet riksalari taksi hizmeti veriyor, cok pratik oluyor.
@Afyon35 Merhaba video da bahsi geçen firmayı ziyarete gittim bisiklet modelleri, üretim süreci vs konularda bilgi aldım güzel bi söyleşi oldu Ticari düşünenler firma ile irtibata geçebilirler
Fuarda carraro e viva yı test ettim. Ortada çok dik bi platform vardı. Çok rahat çıktım. Fiyat performans olarak tek geçerim. İlk fırsatta almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bu kiti alip kullanan varmi fiyati uygun geldi aradim konustum sistem 24 volt 12 amperlik 2 jel akuyle 25 km gidersin dedi.150 kg ceker dedi.ayri dişliyle hareket ettiginden pedali sabit tutma yada motora destek olma olanagida taniyabilir diye düşünüyorum.?