Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Elektrikli bisiklet

@CaRviLLE

24 saniyede sag tarafta kabinli bir bisiklet var, turuncu renkli, bunu merak ettim neymis bu, daha fazla bilgi var mi, türk mali mi yabanci mi?

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Scudo
@Aloha Merhaba çok güzel yakalamışsınız şurada
15:27 den itibaren ayrıntılı izleyebilirsiniz ek olarak 4 kişilik hatta 8 kişilik modelini kız arkadaşım ve ben kullandık otobüs gibi uzun olmasına rağmen hem çok hızlı hem de direksiyonu ve kullanımı çok rahattı beklentimin çok üzerinde çıktığını eklemek isterim lüleburgaz da taksi olarak kullanılan modeli var günde 1100 yolcu taşıdığını söyledi firma sahipleri

Yok onlar degil, bunlari turistlere kiraliyorlar.

Taksi_Bisklt.jpg

Bu arkadas enteresan olan.

@mrfelicity

Bu cok güzel bir haber, insallah yaginlasir, cünkü bu tür ulasim araclari turistik yerler icin bicilmis kaftan, Asya'nin cok yerinde bisiklet riksalari taksi hizmeti veriyor, cok pratik oluyor.

• Beğen
Bunu İstanbulda uygulasalar taksiler ezer sopayla falan kovalar :mad::mad:

@Aloha Anladım lülegurgaz da taksi olarak kullanılan günde 1100 yolcu taşıyan model bu işte

Nereden baksam tutarsız bir alet.

Bu alete bisiklet değil motosiklet demeli çünkü elektronik bir dinamo ile çalışıyor.

@CaRviLLE İncelemelerini incelemiştim hatta aynı marka model mi bilmem ama Cem Yılmaz'ın seçime gittiği araç Doğan Kabak da satıyor bunları

• Beğen
@Afyon35Aynı marka değil de evet benziyorlar video da benim de aklıma geldi bahsetmiştim doğan kabak ta da var bu tarz diye

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Bisiklet MuptelasiTam motosiklet diyemeyiz hem çevreci hem de sessiz ama kas gücüyle de gitmiyor tabi

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Afyon35 Merhaba video da bahsi geçen firmayı ziyarete gittim bisiklet modelleri, üretim süreci vs konularda bilgi aldım güzel bi söyleşi oldu :) Ticari düşünenler firma ile irtibata geçebilirler

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Afyon35
Fuarda carraro e viva yı test ettim. Ortada çok dik bi platform vardı. Çok rahat çıktım. Fiyat performans olarak tek geçerim. İlk fırsatta almayı düşünüyorum.

• Beğen
carraro evivo yeni bisikletim ! yaklaşık 500 km sürdüm, vakit bulabilirsem tecrübelerimi paylaşacağım

(link) by (link), on Flickr

(link) by (link), on Flickr

Valla ben de çok istiyorum ancak bataryaları pahalı olduğu için el yakıyor :)

Mesajımı silemedim yanlış oldu

@CaRviLLEGünaydın iyi pazarlar elektrikli süper spor otomobil üreticisi rimac tek şarjla 150 mil gidebilen e-bike yapmış :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@CaRviLLE
Bunun yapılış amacı bence alacaksın hanımı arkaya ver elini çarşı . Eşyaları da ön tarafa yığacaksın. Rahatça işini görüp geleceksin .

• Beğen
Arkadaşlar bu kiti alip kullanan varmi fiyati uygun geldi aradim konustum sistem 24 volt 12 amperlik 2 jel akuyle 25 km gidersin dedi.150 kg ceker dedi.ayri dişliyle hareket ettiginden pedali sabit tutma yada motora destek olma olanagida taniyabilir diye düşünüyorum.?
a>

(link)

Geri