Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

(link)

şu ürünü kullanıyorum ben şort altına giyip tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: alikalpak
Scudo
Mrb. En iyi tayt bile belli bir süreden sonra rahatsızlık verir.kan dolaşımının sağlanması ve en iyi sonucu almak için araliklarla seleden kalkıp ayakta sürmeyi deneyin.tecrübeyle sabittir.

15 ağustosta sipariş geçtiğim ürün bugün nihayet elime geçti..
neyseki kargo bayram sonrasına kalmadı yoksa 2 hafta daha aşırı yoğunluktan gelmezdi..

taytı henüz deneme fırsatım olmadı.. pedi biraz sert gibi ama verimlilik konusunda henüz birşey söylemek için erken :cool:

https://i.hizliresim.com/nEWpag.jpg https://i.hizliresim.com/XdXNgR.jpg

Benim sipariş bayrama takılacak sanırım :(

evet.. başlığı açtık.. ürünü sipariş ettik.. kargoyu teslim aldık.. ve nihayet 2 farklı günde deneme fırsatım oldu

ilk izlenimlerim;
- tayt nefes almıyor, teri dışarı atmıyor..
- ölçü uygun olmasına rağmen pedin kalın kısımları kalça kemiklerime denk gelmiyor..

sonuç; 10 dolarlık bi deneme yapmış oldum.. ben aldım siz almayın.. tavsiye etmiyorum :D

@Türka¥ He ok senden haber bekliyorum bende :)

@ElcaSeJawS
Hocam urun nasil acaba? Ben de bu markanin kislik bir urununu alacagim da bi fikir olsun diye ped kalitesini.vs merak ettim.

@Auron Sanchez Merlin'den FUNKİER Panel 10 tayt aldim. Bisiklet surmek hic bu kadar rahat olmamisti. Ped kalitesi cok ama cok iyi. Kargo dahil 120TL verdim. Tabii o zamanki dolar kurundan. :(

Funkier'in kullandigi pedi, Decathlon'un 520 ve 700 serisinde kullandigi pedlere benzettim. Decathlon'un bu pedi de cok kaliteli gorunuyor. Bana uyan bedenler tukenmis. Kendine uygun beden bulabilirsen, bu mevsimde uygun fiyata alabilirsin.

Ayrica Decathlon'un askili ve uzun kislik taytlarida bu mevsimde gorece uygun fiyata satiliyor.

@celikkadro
Hocam bi bib taytin bedeni kalmis orda, o da 200 lira :D Hic urun getirmeyecekler mi anlamadim ki kis geldi yeni urun yok, stok yenileme de yok :(

Başka yere açmak istemedim konuyu uzun tayt arıyorum sabah erken çıktığım turlarda soğuk oluyor. Sıcak tutan ve pedi güzel önerebileceğiniz bir tayt var mı ? Fiyat 200 olabilir en fazla.

@EnesKlf07 Ben kisa tay uzerine uzun kosu tayti giyiyorum. Kaliteli bir uzun tayt hem pahali hem de sadece kisin kullanilir. Kaliteli bir kisa tayti dedigim sekilde her mevsimde kullanirsin.

Uzun süredir tayt kullanmıyorum. Aşağıdaki sürüşleri örnek verebilirim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

geçen hafta (ilk defa) pedli tayt giymeden 40kmlik tura çıkayım dedim, resmen yamuldum..
meğer ne kadar faydalı birşeymiş.. bisiklette on numara sele var ama yine de pedli tayt şart..

bu arada hala eski pedli taytımla idare ediyorum.. sanırım ben de "funkier active" alıcam

Decathlondan al diyorlar ama ben aliexpresste forma seti 60tlye buldum içine atletle giysek herhangi sorun teşkil eder mi?

@Owlknife atlet pamukludur ve terlediğinde ıslanıp vücuduna yapışır ve ıslak kalır, giydiğin formanın bir anlamı kalmaz...ayrıca tayt içine iç çamaşırı giyersen (bu işe özel üretilmemiş ise) tayt içinde ıslanır,kıvrılır etini ezer-sürter pişik veya yara yapar....

@Türka¥ kullanmış olduğunuz tayt bende de var . Ama pek verim alamadigimi belirtmek isterim .uzun sürüşlerde pişik yapıyor.çinden sipariş vermistim .doga bisikletten aldigim tayti kullaniyorum uzun mesafelerde.decatlon olayina hiç deginmiyorum bile.bir de siz deneyin bakalim memnun kalacak misiniz.

Bende tayt almak istiyorum ama cozemeduim hala isi kisa taytin altinami uzun taytmi giyoruz kis icin ? Alttaki gibi mi?
(link)
(link)

Geri