Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

@Tuguj
Hocam bisiklet taytinin altina yine uzun, kislik, mumkunse termal, kislik normal tayt giymeniz lazim. Bu ikisi de bisiklet tayti, ust uste pedleri nasil durur bilemiyorum :) Ikisi de ince gordugum kadariyla iki teker bir adamin bi videosunda gosteriyordu.

Scudo
@aynakol ben çinden aldığım taytı kullanmıyorum.. ondan önceki eski taytımla idare ediyorum..
konu başlığında bahsettiğim ÇİN'den gelen tayt berbat çıktı..
artık son çare "funkier active" olacak, ilk fırsatta alıcam bi tane

@Owlknife
Ben bu urunun sadece ustunu 40 liraya almistim. 40 45 lira da taytiydi. Farki var midir ki.

@Tuguj

VTT500 olan tayt degil pedli ic camasiri. Bunun ustune sort veya normal kosu tayti giyebilirsin. Decathlon'un 500 serisi malzemeleri ortanin biraz ustunde bir kalitede oluyor. Pedi ayni olan bir taytim var. 2 saati asan suruslerde yetersiz kaliyor.
Decathlon'un 100 ve 300 serisi malzemelerini almanizi onermem. Ped yerine ince bir sunger oluyor ve hic bir ise yaramiyor.

Çinden mi aldınız?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, şortunuzun altına giyebileceğiniz Gore taytlı boxer buldum geçen. Asıl amacım spor salonunda giymek. Taytla salona gidilmiyor malum. Aldım ama deneme fırsatım olmadı. anladığım kadarıyla jelli değil ama tanıtımda 4 saatlik kullanım falan demiş.
Ürün linki:
(link)

Bisiklet üzerinde decathlon 500 şortu kullanıyorum. 2 saatten sonra rahatsızlık vermeye başlıyor bana. Ama sıkıntı seleyle de alakalı olabilir.
(link)

• Beğen
Tepkiler: yeş
Arkadaşlar merhabalar...

Aliexpressten 4-5 tane pedli tayt almış biri olarak hepsi farklı tasarım ve renk şekillerde ve hepsi farklı kullanıcılardan alınmış olmasına rağmen hepsinin pedi kesinlikle kalın ve bence kaliteli.. decathlonda 2 farklı kalite satılıyo.. biri 30-40 tl lik aliexpresstekiler kadar kaliteli pedi olmayan bir sür.. bi de aliexpresstekilere eşit olan 80-90 tl lik 2. tür... yani bedeninizi biliyorsanızz bence aliexpressten almak kesinlikle daha mantıklı... aliexpresszs orjinaldir değildirr (ki değil evet) o ayrı konu ama sözkonusu pedin kalitesi ise bence aliexpress taytları ve pedleri gayet kaliteli... 1.75 boyda fit biri olarak M giyiyorum vr bana uygun oluyo bu da aliexpressten almayı düşünenler için beden referansı olsun...

nihayet görseldeki taytın siparişini geçtim..
tayt+kargo için 28.83pound (34,5euro) ödedim..
royal mail ile takipli kargo yaptılar..

Mokozg.jpg

(link)

not: ilk mesajımdaki taytı çöpe attım.. kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!

@Tuguj ben ilk once uzun tayti sonra kisa tayti giyiyorum

• Beğen
uzun yol yapıyorsanız pedin kalitelisini almakta fayda var mesela jel destekli yada jelli olanları, belli km den sonra sürüş ızdıraba dönüşebiliyor :/

• Beğen
Ben kışlık tayt aldım decathlondan ama yazlık olan taytımıda mavi pedliden almak istiyorum ama yaz gelmeden ucuza alacağım bir yer yokmu decathlonda bitmiş olabilir en azından alıp biraz daha pahalıya satan biryer varmıdır.

• Beğen
(link)

Ben ön tarafı goretex windstopperlı olan siyah taytı kullanıyorum, çok memnunum ersinoutdoor izmir mağazasından 85 liraya almıştım amazonda 60 euroya satışı vardı
(link)

@yeş Süper paylaşım! Teşekkürler. Soğuk çok etkiliyor.

• Beğen
@Groims çok teşekkür ederim bisikletle karadeniz turu yapacağım da şimdi de ona hazırlanıyorum, boludan başlayıp batuma kadar genelde tırmanışla geçmeyi düşünüyorum;)

• Beğen
Tepkiler: Groims
BTWİN 700 kullanıyordum küçük gelmeye başladı.Pazarda dolaşırken mayocuda bisiklet taytı gözüme ilişti 5 tl ye jel destekli taytım oldu.1 yıldır kullanıyorum sıkıntısını görmedim.

• Beğen
Geri