Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En iyi kalitede forma, tayt, eldiven, gözlük ve kask önerir misiniz?

turac000

Daimi Üye
Tepki
132
Merhabalar,

1.000 tl bütçe dahilinde en iyi kalitede forma,tayt,eldiven,gözlük ve kask önerir misiniz ? (Kask son planda)

Teşekkürler

Scudo
@kaskreis

Hemen hemen cogu kask dayanıklılık olarak aynı oluyor (300-500 tl fiyat aralıgında) diye biliyorum. O nedenle kaskı son plana attım. Yanlıs mı yaptım ? :)

@turac000 Şu parantez içini yazaydınız iyiydi :) , denemeden bilemezsin , belki 300 daha iyi , belki 500..

• Beğen
Tepkiler: atafemrea
Merlincycles, chainreactioncycles ve bike24 sitelerine bakabilirsiniz. Gayet kaliteli ürünleri bulabilirsiniz. Yurt dışı alışveriş düşünmüyorsanız Decathlon'daki 700 ve 900 serisi kıyafetler de iyi bir alternatif olabilir.

@turac000 giyim konusunda en bol seçeneğe sahip sitelerden biri bobshop:

(link)
Mesela verdiğim linkteki gibi 5 parça setler oluyor. Düşünülebilir. Adamların ürünleri orjinal, yanında üretici firmaları yazıyor yani :) (Oakley,Castelli,Santini,vermarc gibi)

(link)

Madem set bakıyorsun, neredeyse her takımın seti var. Yani kask hariç, geri kalan tüm giyimi set halinde ver orjinal olarak bu siteden alabilirsin. Fiyatları pek değişmiyor, indirim yapmıyor yani. Herhangi bir zamanı beklemene gerek yok :)

Fakat bir risk var, bu pro formalar genellikle çok küçük oluyor. Beden seçimini doğru yapmak ve emin olmak lazım. Normal kiloda biriyseniz M veya L düşünün yani. Tablolarda belirtilen ölçülere de kesinlikle bakın.

Arama kısmına "5 pieces" yazarak tüm 5'li setleri de görebiliriz ;)
Veya "Set Offers" kısmında 2'li ve 5'li setler çıkıyor sadece:
(link)

Çok büyük bir site, kesinlikle bak :D

Bobshop büyük bir site gerçekten. Hoşuma gitti. Yalnız satın aldıjlarımın kısa sürede elime geçmesini istiyorum (2-4 gün). Önerebileceğiniz bobshop tarzınds olan ve kaliteli kıyafet satan tr sitesi var mı ?

en ideal çözüm yurtdışıdır ama acele ediyorsan "delta bisiklet"e bakabilirsin..

@Türka¥
Bobshop veya benzeri sitelerden aldıklarımız ortalama ne kadar sürede elimize gelir ?

@Türka¥

En iyi kalitede forma, tayt, eldiven, gözlük ve kask önerir misiniz?

en iyi kalitede demiş de kask ve formayı anca alır deltadan 1000 liraya geçen baktım kasklar 550 600 taytlarda 400 500 fiyatları vardı.

1000 lira bütçe ile bence en iyi kalitede almak istiyorsan kask ve gözlük almalısın bunlar demirbaşdır al senelerce kullan forma tayt vs den daha önemli

@turac000 Ben crc den alıyorum, 8-10 günde geliyor ama orayı bilmem.

Kask tavsiyem. 3 aydır kullanıyorum vizörlü, tr de yok.

Ce, sgs ve ingiliz sertifikası var bu kaskın. En sevdiğim özelliği vizörü, istemezsen kask içine giriyor çıkıyor vizör.

BaseCamp cycling motorcycle helmet Integrally-molded 26air vent Bicycle MTB Sunglasses Goggles 3lenses Polarized Night-vision UV
(link)
(from AliExpress Android)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cem Ç.

En iyi kalitede derken 1.000tl bütçe icerisinde saydıgım ürünleri eşit olarak en iyi kalitede almak amacım.

@kaskreis

Teşekkürler

@D.Cengiz

Fena durmuyor hocam :)

@Melih Demir Merhaba hocam yorumunuzdan anladığım kadarıyla yurt dışı sitelerini iyi biliyorsunuz.Ben aliexprees ebay gibi sitelerden ufak tefek alışverişlerim oldu.Şimdi lastik aktarıcı vs almak istiyorum fakat ülkemizde çok pahalı o yüzden yurt dışından almak istiyorum.Önerebiliceginiz siteler var mı?

@Serkan Mıstınoğlu +1

@turac000 Gözlük ve Kask zaten ikisi 900 TL :)
Oakley Jawbreaker, POC Kask,
Kıyafet, Rapha, 300 $, Santini ve Castelli
Ayakkabı, SiDi Karbon,Wire,

Yani 1.000 TL en iyiler için az. Orta seviye ürünleri alabilirsiniz.

---------
Orta Seviye Markalar,
Tifosi Gözlük,
Kask, Lazer, Giro marka kasklar,
Morvelo, Dhb, Altura, Decathlon Performans ürünleri kıyafetler,
Sidi, Mavic, Shimano ileri seviye ayakkabılar.
Look Keo Easy, Shimano Ultegra Pedal.

@Hüseyinsuna selamlar, bizzat alışveriş yapıp hiç bir sorun yaşamadığım ve yaşamayacağınızı düşündüğüm siteler şunlardır;
(link)
(link)
(link)/
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@turac000 Başlığı yanlış açmışsiniz en iyi kalitede bir kask sadece bu kadar eder... Bence bir düzeltme yapın ki insanlar size doğru yardımcı olabilsinler.

Bobshop'dan almak bugüne nasip olacak. Beden ölçülerimi doğru bir şekilde ölçersem sanırım bir sorun yaşamam. (Yani umarım :D) Satın almadan önce son bir kez tavsiye alabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri