Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En yüksek ortalama hızınız kaç km/h (15 km ve üzeri mesafelerde)

Scudo
Bunu geçmek şöyle dursun, bir daha yaklaşamadım bile.242243 dosyayı görüntüle
Bunu çok rahat geçersin bence. Sadece biraz azim ve çalışma ile olabilecek bi'şey bence. Aramzda çok bir yaş farkı da yok. Bence sen daha iyisini rahat başarırsın. Aşağıda paylaştığım öyle çok zorlamadan arkada adam bırakmaya çalışmadan yaptığım(ız) bir antrenman versi.

120553810_10159205763364586_7487454211164662682_o.jpg

IMG_20201001_035659.jpg
Biraz evvel yaptım. 🥳
Fakat ilk ve son on dakika ısınma, soğuma aşaması yaklaşık 10-12 km ile gidildi. Hızlı gittiğim bölüm 25 ortalama falandır diye düşünüyorum.
Eh, yeni başlayan 56 yaş için fena değil bence 😋

En yüksek ortalamamı sanırım Bakırköy-sarıyer segmentinde 36 küsür olarak yapmıştım solo ride :snzdglsn: Bir tatlı su bisikletçisi olmak 36 ortalama ile gurur duymayı gerektirir :D Çöp kamyonu vardı da biz mi arkasına takılıp 170 yapmadık

43 km/h vardı basın ekspres unutmuşum, 8 kmlik kısa bir parkurdu o da solo

Yıl olmuş 2000 küsür, hala bitmemiş çöp kamyonu muhabbeti ahaha

benim en fazla 26, gerisi hep 21-24 arası.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
başlığı görünce solo sürüşlerimden en hızlısına bakayım dedim...

hiç de fena değil sanki... (evden çıkıp köy yolundan asfalta inişi açmasaymışım keşke, ortalamayı düşürmüş)

(link)

100 km için 32-33 barajını aşamadım hala. İlla birşey çıkıyor mesafe uzayınca. Trafik - ışıklar vs. Ama bunlar herkes için geçerli bahane değil bu sebeple :)
Düz sahil yolunda veya velodromda farklı sonuçlar çıkar ama ikisinide 100km sürecek motivasyonum olmadı hiç :D (Velodromda en uzun sürüşüm 30 km)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bostancı pendik arası solo 30km, 34km/h

Düzeltme: Gaza geldim bugün aynı rotayı giderken kafa rüzgarına karşı zorlayarak, dönerken kuyruk rüzgarı ile daha da zorlayarak garmine göre 34.9km/h yaptım. Daha üstüne çıkmam tek başıma çok zor gözüküyor.

Son düzenleme:
Ben yazmıyorum, Küstüm. :snzdglsn:
Şaka bir yana, ben işe gidip gelirken kullanıyorum ve en fazla 9 km. :p Bu yüzden benimki sayılmaz.
Ama şöyle yazabilirim. Çok uzun bir aradan sonra ilk kez bisiklete iş yerime gidip gelmek için bisiklet binmeye yeniden başlamıştım. İş yerim 8.5 - 9 km kadarlık yol. Giderken ve dönerken 1'er kmye yakın epey dik yokuşa maruz kalıyor ve hatta inmek zorunda kalıyorum bisikletten. İlk zamanlar ortalama hızım 12 - 13 km/h'leri geçmiyorken, birkaç ay sonrası yani en son geçen gün 21 km/h ortalamayı gördüm. Ancak bu yol üzerinde benim genel ortalamam 17 - 19 km/h.
Zamanla ortalamanın arttığını gözlemlemek gerçekten güzel. Baharda, bir aksilik olmazsa daha uzun mesafelere yönelebilirim :D.

merak edip baktım 2017'de çıktı en hızlı turum. bisiklet bilgisi yanlış kalmış ama. yol bisikleti ile yapmıştım bunu.
1723882519740.png

Görükle - Bandırma arası 88 km lik bir KOM alırken 34 ort vermiştim..

Dosyalar

• Screenshot_20240817-120947.jpg
    Screenshot_20240817-120947.jpg
    34,7 KB · Okunma: 10
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri