Scudo Sports

Makale Endomondo, MapMyFitness, Sports-Tracker ve Strava İncelemesi

@Emre Keleşoğlu

Ben boşta duran hatsız telefonumda endomondo kullanıyorum. Ev dönünce kablosuz interneti algılayıp, kendisi siteye yüklüyor. GSM kapalı hatsız bir telefonun da pili bayağı bir gidiyor. Bu da bir seçenek ;)

Scudo
:D malesef boşta duran telefonum yok ama internet paketi olmadan gps çalışıyormu ? eğer öyle ise güzelmiş :) bunu uygulayabilirim
Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim :)

MapMyRide'u pro olarak yükledim telefonuma; ayrıntılı bir deneyip yorumlarımı paylaşacağım ama Strava'da ki rotalarımı sorunsuzca aktardım ;)

@Emre Keleşoğlu

GPS, telefonunuzun üzerindeki çipin uydu ile irtibat kurması ile çalışan bir sistem. Internet bağlantısı olmadan çalışır zaten. :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Keleşoğlu
@Tahir Keskin

cevabınız için teşekkür ederim :D öğrendiğim gerçekten çok iyi oldu ne zamandan beri deneyemiyordum internet paketim gider diye :D

Profosyonel değilim, sports-tracker kullanıyorum, gayet memnunum.

Loading.. %61

@Hakan Genç

valla bizde profesyonel deyiliz herkes bosvaktinde pedallıyo

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@RAMAZAN COKGOREN

Durma bekleme olayına çok takılmadığımdan sebep böyle söyledim:)

Loading.. %61

Herkese selamlar; ben sports tracker kullanıyorum, android işletim sisteminin üstüne fakat ne olduysa, mesafe tamam, süre tamam fakat kalori miktarı son ikidir hep sıfır olarak geçiyor kayda... acaba bunun bir nedeni ve düzeltmek için yapabileceğim bi'şey var mı diye sormak istedim... Bu akşam runtastic deneyeceğim, sanırım böyle bir sorun olmayacak ve tracker adlı uygulamaya çözüm bulamazsam elveda diyeceğim...

Ben runtastic kullanıyorum. Pro versiyonunu yüklemiştim ama biraz sıkıntılı. Başlangıç versiyonu daha iyi. endomondo'da güzel. O'nun da pro versiyonunda antrenmanları veri tabanına yükleyememe gibi sorunlar yaşadığım için başlangıç versiyonunu kullanıyorum. İkisi de birbirinin aynı uygulamalar. İkisinden de memnunum.

@Evren Uyanık

Herkese tekrar merhabalar.
Dx.com dan aldığım, 11200 mah kapasiteli taşınabilir şarj aletinin denemelerini tekrardan paylaşmak istedim.

Mevcut telefonumun bataryası 3000 mah. Samsung galaxy S3 extended batarya aldım vatan bilgisayardan. Kabaca hesap yaparsak telefonu 3 defa dan fazla doldurması gerekir bu bataryanın ama gerçekte öyle olmadı.
Telefonun şarjını tam bitirdikten sonra 2 kez doldurabildi.
3. Doldurma denememde ise %20 lerde kaldı sarj.
Yani tahmini değeri 6500-7000mah civarı.
Fiyatı 60-80 tl civarıydı. Bence buna rağmen değer almaya.

Merhaba,

Daha önce Sports Tracker ve Endomondo kullandım. Şimdi tek bir program üzerinden devam etmek istiyorum. Strava ve MayMyRide arasında kaldım. Rota çizerken Strava'yı mı yoksa MapMyRide'ı mı tercih ediyorsunuz?

@emircan Başbuğ06

Soru guncel

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@emircan Başbuğ06

Runtastic'in road bike uygulamasini kullaniyorum… tavsiye ederim

MediaPad 7 Youth cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

peki max hızı gösteriyor mu?

arkadaşlar bi'şey sormak istiyorum. bugün ilk defa mapmyride kullandım.

workout ayrıntıları-climbs'da 3 bilgi var.... start, max, gain...

start tamam, başladığım yüksekliği gösteriyo...
ama max ve gain'in ne olduğunu anlamadım... biriniz yardımcı olabilir mi?

Candan max maksimum yüksekliği,gain de toplam tırmanışı gösteriyor.Selam sana ayrıca :)

selam derya abim :)

ben de öyle düşündüm de derya abim... sayılar öyle demiyo :S

start: 1201 m ... tamam başlangıcım
max: 369 m ... en yüksek nokta olamaz....çünkü başlangıç noktam en yüksek nokta olmalı....
gain: 147 m ... başladığım noktayla bitirdiğim nokta aynı.... arada 147 metre fark olamaz...

ben bi yeri yanlış anlıyorum ama nereyi :)

@CandanC

Start Elevation bazen sapıtabiliyor. Segment Highlighter'dan 50 metre ilerisini seçerseniz muhtemelen başlangıç yüksekliğiniz daha doğru gözükecektir.

Haritayı paylaşırsanız belki daha doğru yanıtlar verebiliriz.

Düzeltme;
Cevapta mantık hatası olduğunu farkettim :) Start elevation 50 metre ileride doğru yüksekliği gösterse dahi max elv. 1201m olmalıydı. Start elv. 120,1 m olması gerekirken 1201 metre olarak yazılmış olabilir mi?

Geri