Berat01
Daimi Üye
- Tepki
- 192
- İsim
- Berat
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Klasik
Tam da söylediğim gibi bahsettiğiniz şey örnek veriyorum demişsiniz ya ''Ben üslupsuzları engelliyorum'' hak veriyorum çok doğrudur ama işte bu konu bizi ilgilendirmezBaşka bir konuda da paylaştığım, Cemil Meriç gibi kaliteli bir şahsiyete ait sözü tekrar paylaşıyorum.
"Üslubun kimliğindir"
Ben üslupsuzları engelliyorum.
@TeamO2.cc Konunun gerekliliğine gelince saçma bulabilirsiniz elbet, şahsi görüşünüzdür ama evinde ayna olmayan insanlar var. Belki küçük bir ışık...
Ekleme: @portakallimon hocam ayna metaforunu sizden alıntılamışım. Belirteyim intihal olmasın 😊
Bizi derken tam olarak kimlerin temsilcisisiniz veya sizi kim vekil atadı merak ettim? Belki bir çok kişinin de hoşuna gidiyor başlık? Sizi rahatsız ediyorsa siz de engelleyebilirsiniz hem beni hem başlığı.Tam da söylediğim gibi bahsettiğiniz şey örnek veriyorum demişsiniz ya ''Ben üslupsuzları engelliyorum'' hak veriyorum çok doğrudur ama işte bu konu bizi ilgilendirmez
demek istemiştim. Yani bu sizin verdiğiniz bir karar neden merak edelim demek istemiştim. Yada bize ne sizin kimi niye engellediğiniz demek istediğim buydu. O yüzden bu konu gerçekten gereksiz bir konudur başta da dediğim gibi benim düşüncem bu yönde. Saygılar....
yaw arkadaş bu nasıl bir bakış açısı ? İşte sorun burada başlıyor. Hemen bir savunma ya geçme vs. Sizi niye engelliyeyim ? Size tarafınıza bir söz söylemiyorum ki ? Bu benim şahsi görüşüm diye üstüne basa basa yazıyorum. Sebebi de iş te tamda bu ! Sizin dışınız da kimse de çıkıp niye böyle yazıyorsun demiyor .Okuyan anlıyor. Siz de anlıyorsunuz da ne bilim işte yazdığım gibi sonra kavga çıkıyor. Kimseye yargı dağıttığım da yok lütfen gereksiz polemiğe de girmeye gerek yok .Size de iyi günler. Saygılar.Bizi derken tam olarak kimlerin temsilcisisiniz veya sizi kim vekil atadı merak ettim? Belki bir çok kişinin de hoşuna gidiyor başlık? Sizi rahatsız ediyorsa siz de engelleyebilirsiniz hem beni hem başlığı.
Evet bana göre de bu çıkışınız çok saçma. Benim düşüncem de çok gereksiz konuştuğunuz yönünde. İyi günler 😊
Hayır zaten memleketin ahvali ortada, milletin canı sıkkın sosyal bir ortam bulup "serbest kürsü" bölümünde iki muhabbet ediliyor. Emekli albay modunda gelip yargı dağıtmaya gerçekten gerek var mı?
Konuyu ben açtığım için olabilir mi acabayaw arkadaş bu nasıl bir bakış açısı ? İşte sorun burada başlıyor. Hemen bir savunma ya geçme vs. Sizi niye engelliyeyim ? Size tarafınıza bir söz söylemiyorum ki ? Bu benim şahsi görüşüm diye üstüne basa basa yazıyorum. Sebebi de iş te tamda bu ! Sizin dışınız da kimse de çıkıp niye böyle yazıyorsun demiyor .Okuyan anlıyor. Siz de anlıyorsunuz da ne bilim işte yazdığım gibi sonra kavga çıkıyor. Kimseye yargı dağıttığım da yok lütfen gereksiz polemiğe de girmeye gerek yok .Size de iyi günler. Saygılar.
Size de iyi günler.Konuyu ben açtığım için olabilir mi acaba
İyi günler.
87 olmuş ha gayret gardaşım. @Murat B. üstadı, @Cemal Ç. ve beni de engellersen 90'a ulaşacaksınız.283614 dosyayı görüntüle
Bugün bir konuda banlama madeni damarı buldum ve bastım banı.Mutlu değilim ama yapacak da bir şey yok.
@Murat B. Üstad, nasıl ama. Sanki seni yakalarım gibi.
Şimdi gidiyorum o konuyu engelliyorum. Şimdi ben Legolas'ın fili devirdiği sahneyi tekrarlamış olacağım. Cücenin dediği gibi o konudaki o kadar engellediğim kişiyi "1" mi sayacağım?
Şimdi gidiyorum o konuyu engelliyorum. Şimdi ben Legolas'ın fili devirdiği sahneyi tekrarlamış olacağım. Cücenin dediği gibi o konudaki o kadar engellediğim kişiyi "1" mi sayacağım?
Hazır yeri gelmişken size teşekkür etmek isterim. Bilgili, yardımsever, makul, iyi niyetli, zeki bir insansınız. Sizin gibi insanları forumda görmek iyi geliyor. Saygılarımı sunarım.Konuyu tahmin etmekte hiç zorlanmadım ve doğru tahmin ettiğimden eminim.
Hazır yeri gelmişken size teşekkür etmek isterim. Bilgili, yardımsever, makul, iyi niyetli, zeki bir insansınız. Sizin gibi insanları forumda görmek iyi geliyor. Saygılarımı sunarım.
Kolay kolay hiç kimseyi engellemem lakin bu foruma katıldığımdan beri ilk defa bugün birisini engelledim oda *Son bisiklet bükücü* oldu.Evet yeniden hareket getireyim 4 aydır engellediğiniz kimse bulunmamaktadır konumundan 2 üye ile aktif ettim.
Bir tanesini açık ve net söyleyebilirim ki "son bisiklet bükücü" adına sahip kullanıcı sebep olarak ise her paylaşılan mesaja gülmek yada sinirli ifadesi koymasından kaynaklı bir kıl oldum bastım engeli. İkinci engellediğim kişi ise herkese komşu olarak hitap eden üye, 1-2 yazısının bana göre saçmalamasının ardından daha fazla katlanamayacağıma kanaat getirip onu da engelledim.
Önceden engellediğim üyelerin engelini kaldırma sebebimde foruma en son bu yılın ocak veya şubat içinde girmiş olmaları.
Sanırım uçurulmuş. Bu hesap da aynı kişinin olabilir."son bisiklet bükücü" adına sahip kullanıcı sebep olarak ise her paylaşılan mesaja gülmek yada sinirli ifadesi koymasından kaynaklı bir kıl oldum bastım engeli.
Aynısını geçen bana yapmış(postun altına sinirli emoji kondurmuş paşam), kendisini tanımam etmem,2013 ten beri forumdayım kimseye engel koymadım ilk ve son olması dileğiyle basıyorum engeli..Bir tanesini açık ve net söyleyebilirim ki "son bisiklet bükücü" adına sahip kullanıcı sebep olarak ise her paylaşılan mesaja gülmek yada sinirli ifadesi koymasından kaynaklı bir kıl oldum bastım engeli.