Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

@Devilsbutcher

Tuccarin (ne is yaptigindan bagimsiz olarak eger dovize endeksli alip TL ile satiyorsa) yapmasindaki amac sermayesini korumak. Diyelim ki kur 4 TL iken 100 TL yani 25 USD maliyetle bir urun aldi. Bu urunu %10 karla 110 TL’ye satti. Elinde sermayesi 100 TL kari da 10 TL olmak uzere 110 TL para var. Sonucta bu mali tekrar alip magazasina koymak zorunda. Tedarikcisine gitti ve tekrar mal istedi. Tedarikcisi dedi ki tamam vereyim fiyat 25 USD, kur ise 6 TL. Yani diyat 150 TL. Tuccarimizin elindeki para ise 110 TL. Yani alamiyor. Tabii ki ortalama bir isletmede tek bir urun yok ve pacalda elde ettigi gelirle dukkanina mal koymaya devam edebilir ama birebir aynisini koyamacagi, sermayesinin eriyecegi kesin. Tabii eski kurdan aldigi urune yeni kur nedeniyle zam yapmak da ayri bir risk. Sermayesini koruyor belki ama fiyat arttigi icin urunu satmasi zorlasiyor. Bunu bir dengeye oturtmak hic kolay degil.
 
Scudo
Bayram indirimini patlatmışlar yine, Bir Erdoğanlar klasiği :)
Bilmiyorum fiyatları takip ediyor musunuz ama bir süredir benim takip ettiğim birçok ürün Erdoğanlar da sabit TL fiyatıyla satılıyor. Yurtdışı fiyatlarına bakıyorum, yurtdışındaki sitelerden almaya kalksam vergisi vs. daha pahalıya geliyor. Bayram indirimini saymıyorum bile. Eleştirilecek pek bir tarafı yok, kimsenin stoğunda olmayan ürünleri satıyor adamlar, taşın altına elini sokuyor yani. İzmir'de en bilindik dükkanlarda bir ürünün stoğunda olmasını geçtim, fiyat bile doğru düzgün veremezken bu adamlar bunu size hemen yolluyor, daha ne yapsın.
 
  • Beğen
Tepkiler: MuratHan ve Bora_s
Merhaba arkadaşlar n11-erdoganlar bisiklet mağazasında sepete özel indirim var.Hem bisikletler hem de aksesuarlarda.Bakmanızı öneririm.Reklam amaçlı değil,raslantı eseri gördüm forumdaki arkadaşların yararlanmasını istiyorum.İndirimler nasıl bilmiyorum sadece bildirmek amaçlı açtım konuyu

Arkadaşlar bir ürünü almadan önce mutlaka diğer sitelere ve erdoğanlar bisikletin kendi sitesine bakın.Eğer havale ile ödeme yapabilirim derseniz erdoğanlar bisikletin kendi sitesi daha uygun.Erdoganlar bisikletin kendi sitesinde de indirim var orayi da kontrol edin.

Erdoğanlar bisikletin kendi internet sayfasında
indirim kodu bayram15,ödeme seçeneklerinde havale işaretlerseniz daha da düşüyor fiyat

son gün 26.08.2018

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
Kendi sitesi var zaten n11 e niye dukkan acmis enterasan geldi bana. Kendi sitelerinden de karsilastirmak lazim
 
@Levent Kırça mesela carraro 012 n11 1610(ücretsiz kargo) n11

kendi sitesinde 1895 fiyatı,havale fiyatı 1743 tl

cidden indirim var

internet fiyatları ile karşılastırınca en ucuz satan yer fiyat 1638 tl
 
n11 para oduyor reklam falan filan demislerdi n11 saticisindan duydugum kadariyla o yuzden sube bayi fiyatlarindan daha uygun oluyormus tam anlayamadim adamin dedigini ama anlayabildigim kadariyla durum bu :)
 
@Levent Kırça

n11'in aylık ziyareti (link)
erdoganlarbisiklet.com'un aylık ziyareti (link)

Bilin bakalım hangisi daha çok müşteri getiriyordur :snzdglsn:
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve sLck
@Serkan Mıstınoğlu aman hocam sende biz işimize bakalım :) indirimden ne kaparsak kardır.Ah ah şu bisiklette kaldı gözüm (link) :) param olsa alırdım

@Levent Kırça o sistem hepsiburadada var hocam.ben bir tane bisiklet almıştım indirimli fiyatı ile aldım,ancak firmanın kendisi fatura kestiğinde indirimsiz tutarda kesilmişti.Sanırım aradaki indirim tutarlarını karşılıyorlar
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
Alacağım iki ürün için karşılaştırma yaptım. İkisi de kuruşu kuruşuna aynı fiyat. Ancak Şu an erdoganlar sitesi havale ile ödemede bir indirim daha yapıyor bayram hediyesi sanırım. N11 479 iken kendi sitelerinde 441 tutuyor.
Yani Havale ile ödeyecek arkadaşlar dikkat etsin.
 
Brooks sele aldım. Son kur farkından sonra 420 TL'den aşağı bulunmuyordu.Ben %15 indirimle aldım ama havale ile 329 TL oluyor. Şuan için en iyi fiyat bu.
 
arkadaşlar, erdoğanlar bisiklet telefonlara cevap vermiyor.

Durum hakkında bir bilgisi olan var mı?
 
Hayda niye kapalılar acep. Dün kendi sitesinden indirimle fizik spd ayakkabı almıştım, bugün kargoya verirler diye bekliyordum :confused:
 
Gecmis bayramlardan tecrubesi olan var mi erdoganlarla? Ben de lastik almistim, cuma'ya kadar gelmesi lazim cunku takip hemen yola cikmam gerekiyor :D
Siraya gore 1-3 gun icinde kargolancak demisler ama yogunlugu tempolari nedir tabi bakalim hayirlisi...
 
n11, hepsiburada gibi sitelerde açacağınız dükkanlar, sattığınız ürün üzerinden yüzde alır. hem reklam yapar sizin adınıza, hem de arada bir güven katmanı oluşturur. yüzdeyi bizim cebimizden alır. sodexho, multinet, setcard gibi yemek çeki şirketleri de lokmamıza ortaktır. bu tip kart geçen yerlerde, yüzde 5 ila 15 arası indirim talep edebilirsiniz eğer nakit ödeyecekseniz.
 
Geri