Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Arkadaslar ben de DT Swiss masami havale ile guzel bir indirim yakalayarak satin aldim. Fiyati uyguna geldi acikcasi, ek olarak kargo hizi icin de tesekkur ederi. Erdoganlar pisman etmedi acikcasi hic.
179265 dosyayı görüntüle

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Türkiye de Bir Numara Erdoğanlar Bisiklet ve çok bilgililer bana çok yardımcı oluyorlar Özellikle Mehmet Yeşilören e çok teşekkür ederim

(link)

Ağustos ayında bu pompayı aldım kendilerinden. Almak isteyip tereddütte kalanlara tavsiye ederim. Araba ve iğne sibop bir arada olduğu için her türlü bisiklet lastiğini kolaylıkla şişirebiliyorsunuz.

Site sadece bende mi "kasıyor" ? Birkaç gündür doğru düzgün gezinemiyorum bile.

Yoğunluktan sanırım site şu anda bende açılmıyor

Ben bu firmadan defalarca sipariş verdim ve hiç problem yaşamadım. Çok da ilgili idiler. Sorun yaşayan arkadaşlar adına üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
@Mahmut Abit hocam yanlış anlamayın ama eğer firmayı beğeniyor ama oradaki birinden hoşnut olmuyorsanız bu biraz kişisel anlaşmazlığa dönüşüyor sanki..verdiği bilgiler yönlendirmeler yanlış olsada siz mehmet beyle yola devam etmişsiniz zaten..bir firmayı buradan ifşa etmek tamam (corelli topiği) ama bir şahsı direk isim vererek, bence şık değil...durumu mehmet beye çıtlatırdınız olur biterdi..

@Mahmut Abit hocam yanlış anlamayın ama eğer firmayı beğeniyor ama oradaki birinden hoşnut olmuyorsanız bu biraz kişisel anlaşmazlığa dönüşüyor sanki..verdiği bilgiler yönlendirmeler yanlış olsada siz mehmet beyle yola devam etmişsiniz zaten..bir firmayı buradan ifşa etmek tamam (corelli topiği) ama bir şahsı direk isim vererek, bence şık değil...durumu mehmet beye çıtlatırdınız olur biterdi..
yok, aynı fikirde değilim Hakan bey. yazdıklarımda herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.. hem Mehmet beye hem de Mustafa beye kendileri hakkında ne düşündüğümü açık bir şekilde söyledim. en son birlikte fotoğraf da çekindik. fotoğraf çekinirken "size çok kanım ısındı Mehmet bey, ama Mustafa beye karşı çok soğuk hissettim" dedim. yanımda eşim de vardı.. güldük geçtik.. iki farklı çalışanın müşteri ile nasıl muhatap olduklarını başka türlü nasıl izah edebilir, daha kibar nasıl anlatabilirdim bilmiyorum. ne yaşadıysam onu yazdım. yine de görüşünüz için teşekkür ediyorum. :)

Üç kere ürün siparişi verdim hepsi de ertesi gün elimdeydi gerisi benim için teferruat.

Yıllardır alışveriş yaparım. Ürün alacaksam ilk onların sitesine bakarım. Hiç sıkıntı yaşamadım. N11 gibi bazı sitelerde de satış yapıyorlar ve oralarda aynı ürüne bazen kendi sitelerindekinden daha ucuz fiyat veriyorlar anlam veremiyorum

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@SEL PER hocam siteler mağazalarla anlaşma yaparken açık kapı bırakıyorlar, bazen kendi kampanyalarında kendi indirimlerini yaparken bazende firmaya yüklüyorlar maliyeti. Kar marjlarina müdahale bir nebze.

Bir çok esnaf bu durumdan muzdarip. Çok yapacakları bir şey de yok. Kendi mağazasında daha hesaplı veren mağazalarda var, dürüst çalışıyorlar. Fakat büyük alışveriş siteleri beynimize güvenli alışveriş tohumunu ektiler. Bize olan maliyet arttı ve esnafların kar marjı da düştü. Tabiri caizse tanıdığımız insanlarla aramıza kefiller koyduk onlarda fazladan expertiz mangıri alıyorlar bizden.

Mustafa beye kendileri hakkında ne düşündüğümü açık bir şekilde söyledim. en son birlikte fotoğraf da çekindik. fotoğraf çekinirken "size çok kanım ısındı Mehmet bey, ama Mustafa beye karşı çok soğuk hissettim" dedim. yanımda eşim de vardı.. güldük geçtik..
peki bundan sonraki eylem planı nedir? kırk katır, kırk satır..😁.şaka bir yana, ben işverene şikayet ediyorum personelle olan sorunumu...siz elaleme rezil yöntemi uyguluyorsunuz üstelikte orada gülüp geçtiğiniz halde...buda farklı bir bakış açısı...👍

30 aralik 2019 da tur bisikleti almaya karar vwrdim erdoganlari aradim ben dedim iste de ikamet ediyorum oraya gelemeyecegim crt world benim olculerime gorenayarlayip 1 gun icinde kapima kargo yaptirdi ve dediki mebessil bu fiyata vermemmi soyledi dedi ama sana yollayacagim dedi sele yukseklik ayarina kadar yapip gonderen mehmet beye ve tum sabriyla beni sorularima tek tek cevap veren lutfu beye tesekkur ederim benden aldiktan sonra ciddi zam geldi o ayri konu

@Cihanbayram geçen ben ayna aldım, kytusunu atmış bulundum, değiştirmediler...haklılar tabi...zaten erdoğanlar markasına istinaden teklif etmiştim geri alın diye..yoksa takmış çıkarmış kullanmışım...

bu ülkede eleştiriler ya hep olumlu ya da hep olumsuz mu olmak zorunda? bir mağazanın ve çalışanlarının hem beğendiğim hem de beğenmediğim yönlerini burada yazamaz mıyım? illa ya iyi ya kötü mü olmak zorunda? iki farklı çalışan, birisi ilgili, alakalı, kibar, doğru ve eksiksiz bilgiler sunuyor.. diğeri soğuk ve alaycı, eksik ve yanlış bilgiler ile müşteriyi ikna etmeye ya da yanıltmaya çalışıyor.. bu farkı ortaya koymakla yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. ben duygusal ve hassas bir insanım, kendime yapılmasını istemediğim bir muameleyi bir başkasına yapmam.. kimseye iftira atmış ya da karalamış da değilim. farz edin ki mağazaya gittiniz ve "rotlar balataya sürtüyor" dediniz. karşınızda ki kişi de size "ısınmadandır o" dedi. tepki göstermez misiniz? teşbihte hata olmasın, yalancıya yalancı dedik diye suçlu olduk iyi mi? :) rezil ediyormuşum... kusura bakmayın ama ben bir müşteri olarak doğru olanı yaptığıma inanıyorum. olumsuza takılı kaldık maalesef ama büyük bir özveri ve alakayla bizimle ilgilenen Mehmet beye bir kez daha teşekkür ediyorum. neyse...

@Mahmut Abit tekrar ve dediğimin yanlış anlaşılmasına mahal vermek adına kısaca tekrar etmek isterim...
"Corelliyi beğeniyoruz, corelli servisini beğeniyoruz, servisteki bir çalışanı beğenmiyoruz"...bununla..."corelliyi beğenmiyoruz ya da corelliyi beğeniyor bayisini beğenmiyoruz" önermeleri
bana göre farklı...ilkinde bir şahıs, çalışan birey sözkonusu, gider zaten memnun olduğum bayiye şikayet ederim olur biter zira amacım beğendiğim bayiye o personeli yakıştıramamaktır, firmayı düzeltmek adına bunu yaparım...başka yere şikayete ihtiyaç duymam zira marka ve bayi zaten kalitelidir bence...
ikinci seçenekte şikayet merci öncelikle firmadır yine, haaa firma derki senin hatan, uzaklaş buradan, işte o zaman allah ne verdiyse...ister forum, ister internet, ister grup, ister mahkeme, istersen tanıdık bürokrat vs (mesela). ben asla firmanın ya da bayinin ifşasına karşı değilim, corelli topiğinde ben de yazdım... ama ahmedi burda ifşa ediyorsam bu corelliyi düzeltmek adına olmaz, kişisel sinir olur, rezil etmek olur.
lütfen şikayet ediyor olmanıza laf ettim gibi yormayın olayı, o noktada değilim açıkladığım üzere..

• Beğen
Tepkiler: Mahmut Abit
@HakanAydn Abi hayırdır nemden kıl kapar oldun, :) korana etkisini gösteriye başlamış galiba.

Mahmutun yazısını okudum. Sonuçta burada Erdoğanlar bisiklet başlığı olunca başından geçen olayı, kimseyi kırmıyacak şekilde anlatmış. Yazı dili çok mütevazi. Niye bu kadar tepki gösterdin anlayamadım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Mahmut Abit
bu ülkede eleştiriler ya hep olumlu ya da hep olumsuz mu olmak zorunda? bir mağazanın ve çalışanlarının hem beğendiğim hem de beğenmediğim yönlerini burada yazamaz mıyım? illa ya iyi ya kötü mü olmak zorunda? iki farklı çalışan, birisi ilgili, alakalı, kibar, doğru ve eksiksiz bilgiler sunuyor.. diğeri soğuk ve alaycı, eksik ve yanlış bilgiler ile müşteriyi ikna etmeye ya da yanıltmaya çalışıyor.. bu farkı ortaya koymakla yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. ben duygusal ve hassas bir insanım, kendime yapılmasını istemediğim bir muameleyi bir başkasına yapmam.. kimseye iftira atmış ya da karalamış da değilim. farz edin ki mağazaya gittiniz ve "rotlar balataya sürtüyor" dediniz. karşınızda ki kişi de size "ısınmadandır o" dedi. tepki göstermez misiniz? teşbihte hata olmasın, yalancıya yalancı dedik diye suçlu olduk iyi mi? :) rezil ediyormuşum... kusura bakmayın ama ben bir müşteri olarak doğru olanı yaptığıma inanıyorum. olumsuza takılı kaldık maalesef ama büyük bir özveri ve alakayla bizimle ilgilenen Mehmet beye bir kez daha teşekkür ediyorum. neyse...
Yazdıklarınızı okudum ve çok faydalı buldum teşekkürler ve son olarak tepeden tırnağa haklısın bence.

Geri