Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

@necmeddin empati fazla gelişmiş sanırım bende, amaç üzüm yemekse ve zaten yeniyorsa bağcının marabasını dövmeye ne gerek var..herkesin işi gücü, çoluğu çocuğu var. hem adamın gıyabında cevap hakkı kullanamayacağı halde... bana ters...sana uyabilir..sorun yok o halde...nem kapmıyorum...hadi gülelim şimdi gıybetten sonra..😁😁😁

• Kızgın
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Lütfü bey harika biri. Ankarada tanıştık kendisiyle. Kuzene bisiklet alırken. Hem şirket olarak hemde şahıs olarak harika insanlar.

@necmeddin empati fazla gelişmiş sanırım bende, amaç üzüm yemekse ve zaten yeniyorsa bağcının marabasını dövmeye ne gerek var..herkesin işi gücü, çoluğu çocuğu var. hem adamın gıyabında cevap hakkı kullanamayacağı halde... bana ters...sana uyabilir..sorun yok o halde...nem kapmıyorum...hadi gülelim şimdi gıybetten sonra..😁😁😁
Abi şimdi buraya Erdoğanlar bisiklet başlığı açılmış bu firma büyük bir firma, illaki burada yazılan ve çizilenlerle haberleri oluyor, hani Mahmut olayı anlatmış, bir çok bisiklet satıcısıyla alakalı yada bisiklet mağazası diyelim forum da başlık var, eğer bu esnaflar bu işi profesyonelce yapıyorlarsa , eleştirilere gelip cevap yazacaklar, dünya değişti şimdi bizim bu esnaflarımız yada fabrikatörlerimiz nasıl sanal alemde eşya satıyorsa , hakkında yazılan ve çizilenlere de dikkat edecekler. Yoksa burada bizim kimsenin arkasında gıybet ettiğimiz falan yok.

Bir kaç firma var aradım telefona bakmıyor, bir kaç firma var aradım her türlü yardımda bulundular..

Örnek vereyim PERFORMANS BİSİKLET Ankara firması burada yorumlarını gördüm,denk geldi sedona nın bisiklet forması 49 lira , aradım firmayı abi orjinal mi dedim evet kardeşim orjinal , nereden arıyorsunuz dediler merzifon dan dedim. Sahibinden com danmı gördün yoksa bizim kendi internet sitesinden mi dedileri. Yok hocam Bisiklet forumda hakkınızda ki olumlu yorumlardan sonra firmanız hakkında bilgi sahibim oldu dedim.

Kendi sitesinde 55 lira olan formayı sahibinden 49 lira diyordu. Dedim hocam nasıl işinize gelirse oradan alayım. Sorun değil düşünmeniz bile yeterli dedi . Hani deseydi bizim siteden al 6 lira daha fazla ödeyecektim. İki forma almayacağım müddetçe kargo parası da ödeyecektim.

Formalar geldi , 120-140 liralık orjinal formayı 49 liraya aldım, taş gibi de forma . Şimdi bisikletle alakalı bir şey lazım gelince ilk bu firmaya bakıyorum. Şimdi yanlış bir şeyler yapsalardı Edep sınırlarını aşmadan eleştirecektim. Bunun gıybet olduğuna inanmıyorum. Ticaretle uğraşıyorsan şeffaf olacan.

Hani Mahmut Edep sınırlarını aşan bir eleştiri yapmamış, ben bunu yazdım. Kaldı ki sen muğladasın ben merzifondayım esim gürleyim ,hakan abi bana essin gürlesin ben üzülmem diyeek bir yapıya da sahip değilim. Kul hakkı her yerde , bunun sanalı geneli olmaz benim yetiştirilme prensibim olarak.😃

Seni görende bana sinirlenmiş sert sert yazıyor der be abi. Sorun değil kızacaksan gel kız bana:harika:

@necmeddin 3 kere yazdım , uzun yazıyorum okunmuyor sanırım..en kısa haliyle;
firma eleştirisi ok, firmada çalışan bir şahsın gıyabında konuşmak hayır...
firmayı forumda eleştirelim, çalışanı firmaya şikayet edelim...

dahada nasıl anlatabilirim bilm...bu benim fikrim...benim yoğurt yeyiş tarzım..
ama tamam...isteyen kendine kötü davranan personeli istediği yerde anlatabilir...pes ediyorum...zira kendimi ifade edemiyorum..birde bana kızgın emoji yapmasan..niye kızıyorsun @necmeddin ...sana değil, beyefendiye gayet seviyeli 2 mesaj yazdım, yine mi hakaret sayılacak...

@HakanAydn Abi hep beraber gülelim demişsin bende kızdım :D , yok yazdıklarını okudum, okuyorum da , hatta çok sıkı takip ediyorum seni:harika: , yazdıkların da hakaret yok , konuya derun mu derün bir açıklama da ben yapayım dedim .Her ne kadar Çorumlu musun diye sorduğumda cevap vermediysen de cansın sen.
Forumda en çok lafladığım , harika insanlardan birisin . Tabi bazen delirtiyorsun beniiii😀😀😀😀😀 al abi bir çok gülümseme sana:harika:

Bence çalışan kişilerin adını vermek doğru değil. Onlarla anlaşamamak kişisel bir sorun olabilir. Belki de çalışan kişinin bir derdi vardı size iletişimsiz biri gibi gelmiş olabilir. Şimdiye kadar oradan çok fazla ürün almışımdır. 1. Sebebi adamlar ürün açıklamalarını önemsiyorlar. Özellikle bisiklet toplayacaksanız her parçanın altında neyin neyle uyumlu olduğu vs hatta ağırlığı bile veriliyor. 2. si ürün yelpazesi geniş. 3. Konu kargo hızlı. Sipariş verdiğiniz gün kargolanıyor en geç 3. Gün elinizde. Acaba ne zamana gelir. Bisikletle yola çıkmamı erteler mi gibi bir soru insanın aklına gelmiyor. Alınan ürünle ilgili de sonrasında hizmetleri güzel. Yenide 2. El bir orta aktarıcı aldım. Açıklama da kelepçeli yazıyordu. Elime direkt mount geldi. İletişime geçtiğimde yanlış yazılan açıklamadan dolayı üzerine bir de ücretsiz kelepçe gönderdiler. Aktarıcıyı geri isteyip muadil bir aktarıcı da önerebilirlerdi. Kısacası hepimiz insanız, küçük iletişimsizliklerden hemen orada çalışan birini yaftalamamak lazım diye düşünüyorum.

Bana yanlış pedal gönderdiler, bayram corona falan 1 haftada geldi. Aradım yanlış ürün göndermişsiniz doğrusunu nasıl göndereceksiniz nasıl halledeceğiz diye, biz size doğrusunu gönderelim, siz de müsait olduğunuzda elinizdeki yanlış ürünü gönderirsiniz dediler. 1 haftada o sürse 2 hafta.... 2si birbirine karıştırılacak pedallar da değildi yani...

Yoğunluk varmış bakalım... 1 ay sürmez inşallah

• Beğen
Topeak marka bir canta icin siparis verdim. Bayramdan sonra bakabildiler ve iptal ettiler cunku urun tukenmis. O zaman neden varmis gibi gosteriyorsunuz da insanlarin 4-5 gunune mal oluyorsunuz. Iade odedikleri zaman istedikleri gibi musterinin zamanini alabileceklerini saniyorlar, daha dikkatli olmalilar.

Topeak marka bir canta icin siparis verdim. Bayramdan sonra bakabildiler ve iptal ettiler cunku urun tukenmis. O zaman neden varmis gibi gosteriyorsunuz da insanlarin 4-5 gunune mal oluyorsunuz. Iade odedikleri zaman istedikleri gibi musterinin zamanini alabileceklerini saniyorlar, daha dikkatli olmalilar.
Muhtemelen kullandıkları sistem stok yönetimine çok uygun değil, canlı stok takibi yapıp sistemden stok bittiği gibi düşmüyor ya da bilerek yapıyorlar ki biz o arada ürünü belki tedarik ederiz mantığıyla bende anlayamadım. Bu kadar yoğunluk varsa takiplerini iyi yapmalılar, günümüzde kimse bir ürünü 1 haftadan fazla beklemek istemiyor veya zorunda da değil. Online satışınız bu kadar yoğunsa biraz üstüne düşün yani ne bileyim

Sadece stok yönetimi ile bitmiyor malesef bazen tedarikçiden gelecek ürünler diye hesap ediliyor
Akşam paketleriz göndeririz diyorlar
Stokta olmayan ürüne var denilebiliyor bu yüzden.
Tedarikçilerde sallarsa kargo vs de takılırsa bize gelecek ürün haftalarımıza mal oluyor malesef.
E ticaret her açıdan şans işi bence. Şansımız ürünü aldığımız firma ne kadat büyükse yada ne kadat stoklu çalışıyor ise o kadar artıyor malesef

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve sspl
surekli alisveris yaptigim, ve her yaptigim alisveriste memnun kaldigim bir sitedir. Hatta bir alisverisimde bana sectigim urunun bir ust versiyonunu gondermislerdi, arayip kendilerini uyardigimda ilave odemem gereken tutari sormustum ve benden herhangi bir ilave ucret talep etmemislerdi. Ayrica calisanlarindan firma sahiplerine kadar cok kibar ve nazik insanlardir. Bu baslik altinda kendilerine tekrar tesekkur etmek isterim. Ben herkese tavsiye ederim

Bende bir fener istedim, farklı ve eksik ürün geldi aramadım iade ettim Haziranın 1 i olmadı 2 si gibi belli olur. Diğer istediğim feneride iptal etmişler. Siz iptal ediyorsanız bende iptal ederim. Kick Bocker Misilleme filmi gibi oldu. Diğer iki parçayı da haydi boşver günahtır diye iptal etmedim. Demedi demeyin Kartal Bisiklet gibi mimlenirse bu forumdaki üyelere internet üzerinden zor satar. :krktm:
@BilalKorukcu hocam arayıp görüşmüşlüğümüz var. Çok alışveriş yaptık. Ama dikkatli olması lazım. Yoksa iyi firma.

@Ersanozturk37 yok çok sağlam firma. Benim demek istediğim dikkatli olmaları gerektiği. Sürekli alış veriş yaptığım bir firma .
Allah kartal bisikletin hilelerinden bisikletseverleri korusun. :harika:

Şu dönemde hepimiz yoğun bir şekilde kargoyla ürün alıyoruz. Siz de farketmişsinizdir ki yoğunluktan sıkıntılar yaşanıyor. Mesela ürün kargoya veriliyor kargo şirketi yoğunluktan 2-3 gün sonra yola çıkartıyor. Ya da kargolardaki yoğunluktan dolayı satıcı hemen teslim edemiyor. Şu dönemde hiçbir şey plan dahilinde gitmiyor. Satıcının tedariğinde aksama olunca haliyle müşteri mağdur gibi oluyor. Bence şu dönemde alışveriş yaparken eskisi gibi kargoya 2 3 günde gelir hesabı değil 2 hafta ayırmanız lazım. Bulunduğum yere 3 günde gelen kargoların teslimatı şuan 6-7 güne ulaştı. Yoğunluktan dağıtıma çıkmazsa benim elime geçmesi 10 günü bulabiliyor.

• Beğen
Şu dönemde hepimiz yoğun bir şekilde kargoyla ürün alıyoruz. Siz de farketmişsinizdir ki yoğunluktan sıkıntılar yaşanıyor. Mesela ürün kargoya veriliyor kargo şirketi yoğunluktan 2-3 gün sonra yola çıkartıyor. Ya da kargolardaki yoğunluktan dolayı satıcı hemen teslim edemiyor. Şu dönemde hiçbir şey plan dahilinde gitmiyor. Satıcının tedariğinde aksama olunca haliyle müşteri mağdur gibi oluyor. Bence şu dönemde alışveriş yaparken eskisi gibi kargoya 2 3 günde gelir hesabı değil 2 hafta ayırmanız lazım. Bulunduğum yere 3 günde gelen kargoların teslimatı şuan 6-7 güne ulaştı. Yoğunluktan dağıtıma çıkmazsa benim elime geçmesi 10 günü bulabiliyor.
Valla ertesi gün elime ürün geliyor, bu kargolar bazı yerlerde yoğunlaşıyor sanırım....

• Beğen
Valla ertesi gün elime ürün geliyor, bu kargolar bazı yerlerde yoğunlaşıyor sanırım....

O da mümkün. Ben Van'dayım Türkiyenin bir ucu. En geç bana geliyor. 1-4 arası aktarma görüyor kargolar 😄

Sorun her yerde her firma ile yaşanabilir hiç kimse kusursuz değildir sıkıntı o değil...

Bana adamların her durumda ilgi alakası ve esnaflıkları yetiyor kardeşim

Zaten her daim adam ol ciğerimizi çıkartıp verelim modundayız

Sıkıntı yok seviyorum Erdoğanları daa

• Beğen
Tepkiler: BilalKorukcu
Yukarıda yazmışımdır arada kaynamasın eski bisikletime Mavic disk jant aldım ben 6 vida satın aldım yanlışlıkla centerlock gönderdiler. Ben jantı geriye göndermeden yenisini gönderdiler sizin elinize gönderdiğimiz jant geçince eskisini bize kargolarsınız dediler. Ben bu firmadan ürün almıyayımda nereden alayım. Ne aldıysam bugüne kadar 1 günde Ankara dan İstanbul a teslim edildi. Bu süreç biraz sıkıntılı ve stok takipte ufak sıkıntılar olsa da kendi zararına bakmadan sizi asla mağdur etmezler gerekirse üst model ürünü gönderirler.

Geri