@necmeddin empati fazla gelişmiş sanırım bende, amaç üzüm yemekse ve zaten yeniyorsa bağcının marabasını dövmeye ne gerek var..herkesin işi gücü, çoluğu çocuğu var. hem adamın gıyabında cevap hakkı kullanamayacağı halde... bana ters...sana uyabilir..sorun yok o halde...nem kapmıyorum...hadi gülelim şimdi gıybetten sonra..😁😁😁
Abi şimdi buraya Erdoğanlar bisiklet başlığı açılmış bu firma büyük bir firma, illaki burada yazılan ve çizilenlerle haberleri oluyor, hani Mahmut olayı anlatmış, bir çok bisiklet satıcısıyla alakalı yada bisiklet mağazası diyelim forum da başlık var, eğer bu esnaflar bu işi profesyonelce yapıyorlarsa , eleştirilere gelip cevap yazacaklar, dünya değişti şimdi bizim bu esnaflarımız yada fabrikatörlerimiz nasıl sanal alemde eşya satıyorsa , hakkında yazılan ve çizilenlere de dikkat edecekler. Yoksa burada bizim kimsenin arkasında gıybet ettiğimiz falan yok.
Bir kaç firma var aradım telefona bakmıyor, bir kaç firma var aradım her türlü yardımda bulundular..
Örnek vereyim PERFORMANS BİSİKLET Ankara firması burada yorumlarını gördüm,denk geldi sedona nın bisiklet forması 49 lira , aradım firmayı abi orjinal mi dedim evet kardeşim orjinal , nereden arıyorsunuz dediler merzifon dan dedim. Sahibinden com danmı gördün yoksa bizim kendi internet sitesinden mi dedileri. Yok hocam Bisiklet forumda hakkınızda ki olumlu yorumlardan sonra firmanız hakkında bilgi sahibim oldu dedim.
Kendi sitesinde 55 lira olan formayı sahibinden 49 lira diyordu. Dedim hocam nasıl işinize gelirse oradan alayım. Sorun değil düşünmeniz bile yeterli dedi . Hani deseydi bizim siteden al 6 lira daha fazla ödeyecektim. İki forma almayacağım müddetçe kargo parası da ödeyecektim.
Formalar geldi , 120-140 liralık orjinal formayı 49 liraya aldım, taş gibi de forma . Şimdi bisikletle alakalı bir şey lazım gelince ilk bu firmaya bakıyorum. Şimdi yanlış bir şeyler yapsalardı Edep sınırlarını aşmadan eleştirecektim. Bunun gıybet olduğuna inanmıyorum. Ticaretle uğraşıyorsan şeffaf olacan.
Hani Mahmut Edep sınırlarını aşan bir eleştiri yapmamış, ben bunu yazdım. Kaldı ki sen muğladasın ben merzifondayım esim gürleyim ,hakan abi bana essin gürlesin ben üzülmem diyeek bir yapıya da sahip değilim. Kul hakkı her yerde , bunun sanalı geneli olmaz benim yetiştirilme prensibim olarak.😃
Seni görende bana sinirlenmiş sert sert yazıyor der be abi. Sorun değil kızacaksan gel kız bana