Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Erdoğanlar bisiklete ulaşabilen var mı ? Türkiye'den bir alış veriş yapalım dedik telefonu açmıyorlar.

Scudo
Erdoğanlar bisiklete ulaşabilen var mı ? Türkiye'den bir alış veriş yapalım dedik telefonu açmıyorlar.

n11 uzerinden cevap vermek zorunda olduklarindan ben oradan iletisim kurabiliyordum.

• Beğen
Tepkiler: ratm
ben direk sitelerindeki cep telefonundan ariyordum, her aradigimda aciyorlar. Hatta sanirim firma sahibinin telefonu sitedeki telefon

• Beğen
Tepkiler: makifir ve Xoqo
Sitelerinde göremedim ben burdan ya da özelden paylaşırsan sevinirim.

Geçen hafta N11 üzerinden iletişim kurdum. Soruma çok kısa sürede cevap verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
online bisiklet sektörü, erdoğanlar bisiklet ve diğerleri olarak ayrılır.

@altayfun Ancak telefonla bile ulaşılmıyor dünden beridir. Bugun mail attım bakalım ne zaman geri dönecekler.

2017 yılında onlarla yaşadığım tatsızlık geliyor aklıma.

Bknz.

Erdoğanlar Bisiklet'ten alınan sıfır(!) fren

Şimdi yeniden fren ihtiyacım var umarım benzer şekilde uğraştırmazlar.
Dün öğleden sonra 3 gibi aramaya başladım bugun bu saat oldu hala telefona cevap vermiyorlar. Var mı gün için arayıp ulaşabilen birileri?

Son düzenleme:
@altayfun Ancak telefonla bile ulaşılmıyor dünden beridir. Bugun mail attım bakalım ne zaman geri dönecekler.

2017 yılında onlarla yaşadığım tatsızlık geliyor aklıma.

Bknz.

Erdoğanlar Bisiklet'ten alınan sıfır(!) fren

Şimdi yeniden fren ihtiyacım var umarım benzer şekilde uğraştırmazlar.
Dün öğleden sonra 3 gibi aramaya başladım bugun bu saat oldu hala telefona cevap vermiyorlar. Var mı gün için arayıp ulaşabilen birileri?
evet korona'dan sonra talebe yetişemiyorlar aksaklıklar var bende yaşadım genede çok iyidir.

Telefonla görüştüm, carraro 062 - 2020 model bisiklet alacaktım. Havale yaparsanız 6.100 liraya veririz dediler. Biraz daha indirim talep ettim, nerede yaşadığımı sordular Kayseri dedim, Ankara olsaydı dedi 5.700 liraya kadar inerdim dediler. Arkadaşımı aradım, haftasonu gidelim Ankaraya alalım gelelim dedim. Hocam kapora yatırayım siz de 600-700 lira kargo ücreti ödüyormuşsunuz biz gelelim alalım dedik. 6.100 lirayı havale geçersiniz dedi. Madem 6.100 lira yatırcam neden gelip alıyorum? Kargo ücretinden kesip bana 5.700'lü rakamlar belirtiliyor, daha sonra geliyoruz dediğimde ise ben öyle bir şey söylemedim diyor. Kendilerinden hiçbir şekilde alışveriş yapmam, herhangi bir kabalık görmedim ama tutarsızlıkları çok büyük. Gerekirse paranın tamamını yatırıp haftasonu gelip alırdım ama şu an bana 4.000 lira dahi deseler almam o bisikleti.

@Anonim Hocam siz kargo ücreti 600-700 tutar düşüncesiyle 5700 den daha fazla indirim istemedinizse, neden dediğinde durmadı onu anlamadım..Zaten Ankarada olsan 5700 demiş, e sizde ankarada olacaksınız, neden tekrar 6100 e döndüğüne ne açıklama getirdi?

@HakanAydn hocam işte bu durum mantıksız olmasaydı ben kapora yatırıp, cumartesi günü Ankara’da olacaktım. Bana dediler ki, 600-700₺ kargo ücreti tutuyor, Ankara’da olsaydınız dedi. Telefonu kapattım, arkadaşla görüştüm. Daha sonra ben öyle bir şey demedim dedi. Yapacak bir şey yok, alıcısına hayırlı olsun. İhtiyacım olsa ve tek kalsa dahi ben oradan alışveriş yapmam artık. Firmadan çok memnun olan arkadaşlara sonsuz saygı duyuyorum, ben naçizane fikrimi söyleyeyim; artık oradan alışveriş yapmam.

@Anonim Hocam içinize sinmiş bisiklet belli, yarın arayıp tekrar pazarlık yapın bence..Ölüm yokya sonunda..Zamanında 50 tl için bir motosikleti Ankara bayisinden almadım, sonra gittim 100 tl fazlasına Samsun bayisinden aldım..Naçizane düşüncem bu, bisiklet istediğinizse tekrar deneyin, yok o olmazsa şunu alırım diyorsanız zaten gerek yok..

@HakanAydn hocam firma ile benim daha önce bir problemim yok, kin besleyecek adamda değilim ama düşüncelerimi direkt olarak ifade ettim. Çalıştığım dönemde olsam 500-1000₺ demem direkt sipariş ederim, ama ciddi anlamda bu dönemler bütçemi birçok şey için zorladım. 600-700₺ kargo parası veriyorum dedi ve 5.700-5.800₺ bırakırım burada olsaydınız diyor, geleceğimi duyduğunda da ben öyle bir şey demedim diyor. Önemli olan bisiklet değil, bir şekilde alınır, gidilir 2019 da alınır ama bu şekilde davranması çok garibime gitti. Dediğim gibi beraber çalışanlara saygım var ama naçizane düşüncem budur.

Normalde kendileri ile yüz yüze birkaç alışverişim oldu, yanılmıyorsam geçtiğimiz yıl gitmeye üşenip n11 üzerinden bir çanta sipariş etmiştim, stoktalarında yokmuş ticarette olağan şeyler ama stokta olmadığını günler sonra ürün nerede kaldı diye sormamla öğrendiğimden bu yana alışverişi kestim, mahallelerine bile uğramıyorum.

Belki paranın banka üzerinden gelmesinde bir sıkıntı vardır, elden ve nakit için fiyatı düşürmüş olabilirler mi acaba?
İşin içine resmiyet girince vaz geçmişler gibi.

@Özcan eğer rezerve ederseniz direkt peşinde alabilirim dedim. Kapora yatıracağımıda söylediler 1.000 - 2.000₺ kapora yatırırdım o sorun olmazdı da “ben öyle bir şey demedim” demeleri aşırı tuhafıma gitti. Arkadaşıma kadar aradım, Kayseri’den Ankara’ya gideceğim ama ben demedim diyorlar. O an ne düşündüler bilemem, kimse kusura bakmasın ama pandemi döneminde insanlar çok fazla bisiklete düştüğünden dolayı çok fazla bayi tok satıcı olmaya başladı. Esnafımızın genelinde bu durum var. Normal her zamanki satış politikanı koru, talep arttığında neden müşteri kaçırmak için uğraşırlar anlamış değilim.

Pazartesi vermiş olduğum sipariş bu gün elime sorunsuz ulaştı . Ayrıca pazartesi ürünü almadan önce Sabah saatlerinde mail atmıştım anında dönüş yapmışlardı. 20200610_130813.jpg

Şu bir yılda ne aldıysam bisiklet adına, enaz yarısını onlardan aldım, hiç sorun yaşamadım. Burada tedarikle ilgili sorun yok, pazarlıkta sıkıntı var. Keşke 5700 rakamına sadık kalsalarmış.🙁

• Beğen
Tepkiler: Samsam
@HakanAydn hocam o nedenle ben ticaret yapmadım, hiçbir sıkıntı yaşamadım bu durumda. Adamların hakkını yiyemem, konu ürünümün gelmesi veya gecikmeside değil. Böyle bir olayı ben yaşadığım içinde üzgünüm. Yoksa adamların ekmeğine taş koyacak insan değilim, fakat yaşadığım olayıda anlatma özgürlüğüne sahibim. Hayırlısı olsun bakalım.

@Anonim Yok hayır tabiki..Başka bayiden araştırdınız mı Carraroyu?..Dediğiniz gibi üretimin kısıtlı olması çok etkiledi piyasayı..2.El otolara baksanıza, sıfırı yakaladı..

Geri