Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Kaç defa alışverişim oldu sorun yaşamadım. Bir defa ise hatasız gelen üründen memnun kalmadım, iade ettim; görevli tarafından ücret iadesi yapıldığına dair ekran görüntüsü tarafıma mail atıldı. Güzel bir davranış.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Scudo
Yukarıda yazmışımdır arada kaynamasın eski bisikletime Mavic disk jant aldım ben 6 vida satın aldım yanlışlıkla centerlock gönderdiler. Ben jantı geriye göndermeden yenisini gönderdiler sizin elinize gönderdiğimiz jant geçince eskisini bize kargolarsınız dediler. Ben bu firmadan ürün almıyayımda nereden alayım. Ne aldıysam bugüne kadar 1 günde Ankara dan İstanbul a teslim edildi. Bu süreç biraz sıkıntılı ve stok takipte ufak sıkıntılar olsa da kendi zararına bakmadan sizi asla mağdur etmezler gerekirse üst model ürünü gönderirler.
Bana da aynı şekilde yaklaştılar, tek sorun onlarında elinde olmayan bu yoğunluk nedeniyle yaşanılan gecikme oldu. Ben madur olacağımı düşünmüyorum, en azından elime geçecek ürün açısından.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Geçenlerde Mağazadan alışveriş yaptım. Tüm sektörlerde olduğu gibi herkes internet siparişine yüklenmiş durumda bundan dolayı gerçekten aşırı yoğunluk vardı. Kargolar dağ olmuş dükkanın önünde bekliyordu.

Zaman zaman ufak tefek hatalar olsa da Erdoğanlar çok iyi bisikletçidir, çok iyi esnaftır.

Bazen teknik sıkıntılar olabilir,bisiklet dahil birçok alışverişim olmuştur hele bir ayakkabı 3 veya 4 defa gitti geldi olmadı benim içime sinmedi küçük geldi büyük geldi derken dükkanda olsan kovarlar valla adamı olmadı dediğim ürünü ben göndermeden yenisi geliyordu.
adamlar güzel çalışıyor böyle esnaf az kaldı kıymetini bilin sözlerine güvenirim.

• Beğen
Tepkiler: Two_Wheels
@necmeddin, Erdoğanlar bisiklet Türkiye'de internet üzerinden bisiklet ve aksamı satışının amiral gemisi, yüz akıdır. Çoktan müthiş bir güven ve takdiri hakederek kazanmıştır.
Onlar gibisi iki elin parmağını geçmez şu memlekette. @burcinhan Bey'in dediği gibi geçici bir sıkıntı yaşıyor olmaları çok mümkün.

İstanbulda şubeleri olmaması çok üzücü
Sele için ölçümde yapılıyprmuş o firmada galiba.
Ankraya yolum düşerse uğrayacağım kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: amasseia
İnternet üzerinde Erdoganlar ve Ozceylanlar'dan alışveriş yaparım. Her ikisi de çok iyi firmadır.

Erdoganlar'in ekstra indirimleri falan da oluyor, ben gayet memnunum.

@Özcan abi bende çok alış veriş yaptım. Son bir ayda 1000 ürün aldım. Şimdi böyle bir potansiyeli yakalamış firma dikkatli olmalı. İki fener sipariş ettim 350 yi geçiyor. Birini iptal etmiş diğeri de istemediğim mal. Bir feneri iade ettim. Diğer malları teslim aldım. Şu an gece sürüşü yapamıyorum. Bunu belirttim sadece. Yoksa büyük firma.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve amasseia
Kendilerinden 4 kere alış verişim oldu, herhangi bir sorun yaşamadım. Bütün ürünleri de bike24e göre daha ucuza mal ettim. Siteyi takip etmek lazım, arada gerçekten büyük indirimler oluyor. Son yıllarda aftermarket ürün çeşitliliğini de arttırdılar, Türkiye'den sitesini takip ettiğim 3 firmadan biri.

• Beğen
Tepkiler: Superevo
N11 ve hepsiburada da yoklar galiba

@Ersanozturk37 N11'de varlar. Hatta sitelerinden bir miktar daha uyguna satıyorlar nedense.

Bu firmanın en beğendiğim özelliği ise iletişimleri çok iyi. Hızlı ve yapıcı şekilde geri dönüş yapıyorlar.

Erdoğanlar Bisiklet sevdiğim kaliteli bir mağazadır. Mağazaları şehir merkezine uzak olmasına rağmen görmek için tırmana tırmana ulaştım. Mağaza içerisi, ürün kalitesi ve bilgi bakımından çok kaliteli. Fiyatını da diğer yerlere göre uygun görüyorum ve kaliteli. Site ile ilgili olarak, sistemleri ürünü otomatik kargoda falan gösteriyor sanırım. Geçen gün ışık alıp aynı iptal sorununu yaşayanlar olmuş ama iptal etmeden arayıp bildirmişler. Bayramdan sonra tedarik edebilirsek gönderelim ama tedarik edemezsek iptal edelim veya şimdi iade edelim diyorlar. Bu bile çok büyük bir artı. Pandemi sebebiyle ürün tedarik ederken sıkıntı yaşanıyor, pek çok mağaza ürün stokları bitmek üzere olduğu için fiyatları artırdı. Bu mağazaların ürünleri yurtdışı kaynaklı olduğu için stoklar yenilenemiyor sanırım. Mücbir sebep olduğu için bu süreçte ben bu tür durumları hoş görüyorum.

Dün öğlen 12'de kargoya verilen ürün bugün sabah 10.30 da elimde oldu. Kargo konusunda genellikle çok hızlılar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben daha yanlış gelen ürünü gönderemeden doğrusunu göndermişler, süreç uzun olsa da beni üzmediler memnun kaldım.

Topeak marka bir canta icin siparis verdim. Bayramdan sonra bakabildiler ve iptal ettiler cunku urun tukenmis. O zaman neden varmis gibi gosteriyorsunuz da insanlarin 4-5 gunune mal oluyorsunuz. Iade odedikleri zaman istedikleri gibi musterinin zamanini alabileceklerini saniyorlar, daha dikkatli olmalilar.

Evet bu urun iptal edilmisti, onunla beraber siparis verdigim diger urunu de (on lamba) yanlis urun olarak yollamislar. Ustelik istedigim urun ile arasinda da bariz fark var, boyle bir hata yapilabilmesi icin rastgele ellerine gelen ilk lambayi yollamis olmalari gerekiyor. Bayagi bir dusuk modeli oldugu icin simdi bir de bu virus durumunda (ki 2.5 aydir disari cikmiyorum) iade ile ugrasacagim.

Sadece gozumden dusmediler bir de cok sinirlendim. Bu kadar bariz bir hata yapiyorsan bu isi yapma derler adama.

• Üzgün
Tepkiler: HakanAydn
@geniusbjk Erdoğanlar da bu haldeyse yoğunluğu tahayyül edemiyorum sektördeki..Bugün kargocu arkadaş, normalde günlük 100-200 paket olan dağıtımın, pandemi süresince 500 e kadar çıktığını söyledi. Kafalar hep karışık..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@geniusbjk Erdoğanlar da bu haldeyse yoğunluğu tahayyül edemiyorum sektördeki..Bugün kargocu arkadaş, normalde günlük 100-200 paket olan dağıtımın, pandemi süresince 500 e kadar çıktığını söyledi. Kafalar hep karışık..

Bana bu bahane ile gelmesinler. Yogunlugu kaldiramiyorsan azaltacaksin. Bir suru siparis veriyorum sorunsuz. Teslim suresini atiyorum 3 gun gosterme de 5 gun goster. Satis azalt/beklet. Yanlis urun yolladiktan sonra cok satis yapmanin ne anlami var. Az satis yap ama dogru urunu yolla. Kendin ugrasacaksin bizi de ugrastirma.

Sabah sabah sinirlendim, mutlu mutlu Zwift yapacaktim :/

• Üzgün
Tepkiler: HakanAydn
@geniusbjk Bende Şişmanbisikletzedeyim..🙂..Anlıyorum...

Yurtiçi kargoda gcikme bekleme vs yok diye duydum virüs ile alakalı yarı zamanlı çalışma yokmuş galiba.
Ustanın birinden duydum bende onun yalancısıyım 😅

Geri