beermug
Aktif Üye
- Tepki
- 321
- İsim
- Kemal Etikan
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bana da aynı şekilde yaklaştılar, tek sorun onlarında elinde olmayan bu yoğunluk nedeniyle yaşanılan gecikme oldu. Ben madur olacağımı düşünmüyorum, en azından elime geçecek ürün açısından.Yukarıda yazmışımdır arada kaynamasın eski bisikletime Mavic disk jant aldım ben 6 vida satın aldım yanlışlıkla centerlock gönderdiler. Ben jantı geriye göndermeden yenisini gönderdiler sizin elinize gönderdiğimiz jant geçince eskisini bize kargolarsınız dediler. Ben bu firmadan ürün almıyayımda nereden alayım. Ne aldıysam bugüne kadar 1 günde Ankara dan İstanbul a teslim edildi. Bu süreç biraz sıkıntılı ve stok takipte ufak sıkıntılar olsa da kendi zararına bakmadan sizi asla mağdur etmezler gerekirse üst model ürünü gönderirler.
Topeak marka bir canta icin siparis verdim. Bayramdan sonra bakabildiler ve iptal ettiler cunku urun tukenmis. O zaman neden varmis gibi gosteriyorsunuz da insanlarin 4-5 gunune mal oluyorsunuz. Iade odedikleri zaman istedikleri gibi musterinin zamanini alabileceklerini saniyorlar, daha dikkatli olmalilar.
@geniusbjk Erdoğanlar da bu haldeyse yoğunluğu tahayyül edemiyorum sektördeki..Bugün kargocu arkadaş, normalde günlük 100-200 paket olan dağıtımın, pandemi süresince 500 e kadar çıktığını söyledi. Kafalar hep karışık..