Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Bu sabah Erdoğanlar'dan ilk alışverişimi yaptım. Sonrasında biraz sakin kafayla düşününce de aldığım ürünün aslında tam da işimi görmeyeceğini farkettim. Az önce web sayfasında yazan telefondan Lütfi Bey'e ulaştım. Kendisi çok çok ilgili davrandı ve hemen iptal işlemimi gerçekleştirdi. Böylece Erdoğanlar'dan alışveriş yapmak henüz kısmet olmadı, ancak bir sonraki alışverişimi kesinlikle onlardan yapacağım. Internet üzerinden alışveriş yaptığım hiçbir firmadan böyle bir ilgi görmemiştim bu güne kadar. Sizlerle bu deneyimimi paylaşmak istedim.

ps. bu arada bu vesileyle aylardır ilgiyle takip ettiğim foruma ilk mesajımı yazmış oldum :)

• Beğen
Tepkiler: oalmali
ilk mesajını "bir firmayı savunmak" için yazanları görünce hüzünleniyorum o_O

@Türka¥ kötü denk geldi, farkettim ben de :) darısı daha nice firma şikayetlerine diyelim artık :)

Ne kadar indirim yaptılar bayramda nasıl bir şey kaçırdık, bisiklet alacaktım :-(

bugün erdoğanlar bisiklete uğradım... amma çok alışveriş yapmışsınız arkadaş...
sizin yüzünüzden şöyle ağız tadıyla, bi muhabbetle, bi kahve içemedik.

hadi iyi haberi benden duyun madem... bayramda sipariş vermiş ama kargosu henüz eline ulaşmamış olan varsa, tahminim en geç 2 güne elinizde olur :)

Keşke bu konuya denk gelseydim. Aynı gün kargoya verirler diye bir sipariş geçmiştim öğlen anlaşılan göndermeleri zaman alacak. :(

Erdobiso nun ekmeğini yemediği bisikletçi, cüzdanına el atmadığı velespitçi yoktur. Bizde tabii olarak erdobiso nun rahleyi tedrisatından geçtik bir kaç kerre. Bizide hafiften okşamışlığı vardır lütfünün. Filvaki belimizi incitmemiştir hiç bir zaman işini doğru dürüst yapmıştır. Yani bir terbiyesizliklerini görmedim. hatta bisikletçi camiasına ufak tefek jestler yaptıkları, kıyaklar geçtikleride kulağıma gelmiştir.
Not: Lütfü abi shimano ayakkabı 140 olur artık değilmi.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@özlemalikaan

Euro kurunu 2.59 TL'ye sabitlediler, 10.000 TL'lik bisiklet 8.000'e küsüre geliyordu.

@Oğuzhan Y.

düşündüğünüz kadar zaman almaz bence... içiniz rahat olsun :)

bayramdaki indirimi görmüştüm, hemen bagaj heybelerine koşmuştum ama nedense bi o bölümde indirim yoktu..

ee malum yaz geldi, bisikleti alan tura çıkıyor
şimdi durduk yere çantaları ucuza satmanın gereği yok tabi :D

Erdoganlar bisikletden bir cok kez alisveris yaptim ancak sadece bisiklet bakimi icin giderim oraya iyi insanlar ama is yapiyolar sonucta para kazaniyolar bunun icinde fahis fiyat cekiyorlar. Gerci butun piyasa boyle vergiler saolsun. Arti yonleri de eksi yonleri de olan bir firma. Anlicaginiz guler yuzluluk bir yere kadar. Guler yuzluler diye iki lastik fiyatina bir lastik alacak degilim. Babam satsa almam.

Yaklaşık bir ay önce buradan scott sportster 50 aldım. Aslında carraro sportive 227 almaya niyetlenmiştim ama ellerinde kalmamış, görevli de scott'ı tavsiye etti. Baktım inceledim gayet güzel bisiklet. Alırken hem mağaza sahibi hem de kurulumu yapan arkadaş bisikletin 2016 model olduğunu söylediler. Üstelik bisiklet depodan üzerinde 2016 yazan bir kutuda geldi. Neyse bisikletin 2016 model olmadığını zaten biliyordum. Bugün internet sitelerinde iki adet sportster 50 ilanı olduğunu gördüm. Aralarında 80 tl fiyat farkı var. Aradım neden kaynaklanıyor diye sordum. Ucuz olan 2013 diğeri 2014 yılında üretildi dediler. Ben de teşekkür ettim kapattım. Bana 2016 model diye sattıkları bisiklet 2013 yılında üretilmiş. Benim için çok problem değil, lakin bu kadar isim yapmış bir bisikletçinin bu tür gereksiz yalan dolanlara girmesine ne gerek var anlamıyorum.

Dün Samsun'da vites ayarını yapmak için bisikletçiye gittim. Bisikleti nereden aldığımı sordu. Ankara'dan Erdoğanlar'dan aldığımı söyledim. Ne bisikletin gidon ayarını yapmışlar, ne sele ayarını ne de frenleri. Hepsini yeniden yaptırdım. Bu durumun neden kaynaklandığını bilmiyorum. belki beni acemi olarak görmelerinden kaynaklanmış olabilir. Ben bisikletten son derece memnunum ama yaptıklarının iş ahlakı ile uzaktan yakından alakası yok. Bundan sonra bana bu bisikletçiyi soran herkese bu anımı anlatacağım. Çok umurlarında olacağını sanmıyorum ama ahlaksızlıklarını elimden geldiğince duyuracağım. Sen bana o bisikletin 2013 model olduğunu söylesen ben yine alacaktım. Müşterini kandırdın da ne geçti eline?

Biz neden kandırılmıyoruz peki ? Samsunun neresinde yaşıyorsunuz ve ayarlarını kime yaptırdınız ?

Bu bisiklet 2013 olsada olmasada alacaktınız. Bu olanları herkese anlatmanız sizi erdoğanlar bisiklet üzerinden prim yapmaya çalıştığınızı gösterir. Bende bunu böyle anlarım.

@boşgezeninboşkalfası Bu firma eski firma Ankara'da bisikletle belirli bir seviyenin üzerinde ilgilenen herkes bilir. Bu firmanın fahiş fiyatla mal sattığını da, fırsatını bulduğunda da affetmediğini de. Artık internet denen birşey var. O turduğunuz yerden istediğiniz saatte ne nedir bulabilme olanağı çok fazla. Eskiden satardın malı kim nerreden bilsin o malın 5 sene öncesinin modeli olduğunu. Firmalar artık bu ayrımı yapmak için mutlaka birşeyler yapıyorlar.
Tamam metal aksama birşey olmaz ama lastikler durdukları yerde eskir, sertleşir, üzerindeki set örneğin deore ise güncel modelin altusu olmuş olabilir üstelik aynı paraya alıyorsunuz eski model deyip ucuza vermiyorlar. Yukarıda arkadaş yazmış güler yüz diye aynı malı bilmem ne kadar fazlaya almak akıllıca bir iş değil. Yani elbette para kazanacaklar insanlar ama bunu yaparken de her yolu mübah saymayacaklar. Avrupadaki internet mağazalarında aynı mal daha ucuz burada 2 katı. Peki bu mal nereden geliyor: Çinden. Almanya'da, İngiltere'de vergi yok mu, o adamlar çinden alış fiyatına kargo ve gümrük ve kdv ve kar koymadan mı satıyorlar. O adam da çinden alıyor avrupalı satıcı da çinden alıyor. Oraya da buraya da kargo aynı belki oralara daha pahalı zira biz deniz ülkesiyiz. O adam da toptan fiyatına alıyor bizimki de. Yani burada satan adam da sizin benim gibi internet üzerinden avrupalı satıcıya aynı fiyata sipariş vermiyor. Gidin sahiplerine bakın altlarında son model mercedes, bmw yoksa ne olayım. O araçların parası işte bu fahiş kardan ve eski malı yeni mal gibi satmaktan kaynaklı. Daha neler neler. Yani arada atıyorum 1000 tane alınan malın 20 30 tane eşantiyonu, Sıkışıp malını nakde çevirmek isteyen başka satıcının ucuza alınmış malı, faturasız işler neler neler var. 100 dolarlık mala 10 dolar kar koyup satmayla olmaz o işler.

Geri