Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Benim deneyimlerimde hep olumlu oldu Erdoğanlarda. Hem hızlı kargolama hemde özenli paketleme var. Doğa bisikletle birlikte ilk baktığım siteler.

Scudo
Bence art niyet yok. Kesinlikle güvenilir firma.

Benim de bir selle royal sele bir tane de smart trainer siparişim oldu, her ikisini de aynı hızda ve özenle gönderdiler sağolsunlar.

Erdoğanlar Bisiklet, güvenilir ve ciddi bir firma.Herkese tavsiye ederim.

Arkadaşlar ben Erdoğanlar bisiklet internet sayfasına ulaşamıyorum kaç gündür durum böyle acaba bende mi sorun var siteyi açamıyorum. 503 service unavailable yazıyor siteyi bakıma mı aldılar acaba?

İki defa alışverişim oldu. Son alışverişimde sıkıntı yaşadım. Arka hidrolik fren kablosu sparişi verdim. E fatura gönderdiler, daha sonra iptal faturası gönderince bilgim olmadan siparişimin iptal edilmesine kendimce kızdım aradım. Bana her hangi bir sorun olmadığını siparişimin gönderileceğini söylediler. Aradan günler geçti ve gelen giden olmayınca aradım durumu anlattım, sesinden anladığım kadarıyla yaşlı bir abi çok yoğun olduğunu ve kimsenin yanında olmadığını çok tatlı bir dille anlattı neredeyse Konya dan yardıma gidecektim😁 Daha sonra bir arkadaş aradı ve stoklarında olmadığını söyledi. Aslında çok kızmıştım ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali bir şey demedim. Velhasılı kelam esnaftırlar.

@samet42 Lütfi amca şeker bir amcamız, kargo paketlerinin toplandığı saatte bisikleti bakıma getirdim deme yeter ki :D

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Firma bağımsız olarak 10 yıl önce 100 usd dolara bir ürünü satan alan satıcı, 10 yıl satılmayan ürünü sırf stok maliyetini hasaba katip 90 usd den satışa çıkarabilir. 10 yıl önce 1 usd 3 lira, bugün 7.5 lira. Ben anlamam mağaza bunu zamanında 300 liraya aldı şimdi 650 liraya satıyor resmen adam kazıklıyorlar diyen arkadaşların olduğunu görmek sevindirici.

Türkiye'de bisiklet konusunda tam güvenilir firma sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile yoktur . Erdoğanlar bence bunların içinde en önde geleni.
Delta ile yaşadığım saçmalıktan sonra Erdoğanlar bisikletin değerini daha iyi anladım.

@Bike Storm 09 site sorunsuz çalışıyor bende.

Bakım kesintisi veya kapasite sorunları nedeniyle sunucu geçici olarak isteğinize hizmet veremiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Bende maalesef böyle bir yazı çıkıyor . Tabi ingilizcesi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Dün ilk defa kendilerinden siparişim oldu spd pedal aldım. Ve bugün Samsunda elimdeydi 🤩 ilk alışveriş mükemmel artık kargodan mı bu hız kendilerinden mi bilemeyeciğim sonuç olarak ben aşırı memnun kaldım ☺️

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar ben Erdoğanlar bisiklet internet sayfasına ulaşamıyorum kaç gündür durum böyle acaba bende mi sorun var siteyi açamıyorum. 503 service unavailable yazıyor siteyi bakıma mı aldılar acaba?
Bendede girmiyor malesef.
Edit: İnternet explorer ile denedim girdi, chrome ile ilgili bir sıkıntı var heralde.

Biraz teknik bilgi olacak ama SSL sertifikalarının ya süresi dolmuş ya da güvenilir olmayan bir yerden almışlar. Web sitesi açarken, siteniz için bir de SSL sertifikası almanız gerekir. Tarayıcılar sitenin güvenliğinden bu sertifika sayesinde emin olurlar. Bu sertifikanın süresi geçmişse veya tarayıcılar tarafından tanınmayan bir sertifikaysa, tarayıcı siteye ya hiç girmez ya da bir uyarı çıkarır ve sorumluluğu size bırakır. Buradan Erdoğanlar Bisiklet'e sesleneyim o halde. SSL sertifikanızı yenileyiniz efendim :)

Bu tip sıkıntılar bende de oldu tarayıcımı kaldırıp tekrar kurdum düzeldi.

Biraz teknik bilgi olacak ama SSL sertifikalarının ya süresi dolmuş ya da güvenilir olmayan bir yerden almışlar. Web sitesi açarken, siteniz için bir de SSL sertifikası almanız gerekir. Tarayıcılar sitenin güvenliğinden bu sertifika sayesinde emin olurlar. Bu sertifikanın süresi geçmişse veya tarayıcılar tarafından tanınmayan bir sertifikaysa, tarayıcı siteye ya hiç girmez ya da bir uyarı çıkarır ve sorumluluğu size bırakır. Buradan Erdoğanlar Bisiklet'e sesleneyim o halde. SSL sertifikanızı yenileyiniz efendim :)
Bu sıkıntı yüzünden bilgisayarım Erdoğanlar sitesini açmayı bile reddediyor. Bir şeye bakacağım zaman cep telefonumdan giriş yapmak zorunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Browser cache den cekiyor olabilir cache temizligi yapilabilir. Birde giremeyen arkadaslar http mi https mi olduguna bakabilirler.

Merhaba; SSL sertifikamız geçen yıl yenilendi. Sorun sunuculardaki aşırı yoğunluktan kaynaklı maalesef. Çerezleri temizleyip tekrar girerseniz bu hataları almazsınız. Yazılım ekibi yeni versiyon ara yüzümüze çalışıyorlar. Yakın zamanda açılacak. Anlık kopmalar ondan kaynaklı. Selamlar

Dün ilk defa kendilerinden siparişim oldu spd pedal aldım. Ve bugün Samsunda elimdeydi 🤩 ilk alışveriş mükemmel artık kargodan mı bu hız kendilerinden mi bilemeyeciğim sonuç olarak ben aşırı memnun kaldım ☺

2 ay önceki alışverişimden sonra yaşadığım durumu anlatmak için hortlatıyorum konuyu.

26/03/2021 günü bir toplantım nedeniyle Ankara'ya gitmem gerekti ve gitmişken de ikamet ettiğim şehir Samsun'da bulunmayan fakat forumlardan vs. almaya niyetlendiğim Kask Mojito ve Oakley Jawbreaker ı canlı görmek ve denemek için arabamdan evden çıktıktan sonra Erdoğanlar Bisikletin kapısında indim. İner inmez kapıda bariyer olarak konulmuş masayı ve cam a asılmış olan 'Covid-19 tedbirleri nedeni ile mağaza içerisine müşteri kabul etmemekteyiz' yazısını gördüm. Yine de şansımı denemek istedim kapıdan içeriye kafayı uzattım.

İçeride yaşı bizlerden büyük abimiz ve genç bir arkadaşı gördüm kapıdan kendilerine yukarıda bahsettiğim ürünlerden görmek istediğimi bulunduğum şehirde hiç görüp denemediğimi fakat (belki de burda kaybettim bilmiyorum) beğendiğim takdirde 1-2 ay içerisinde satın alacağımı söyledim.

Abimiz kendince haklıdır saygı duyuyorum kendisinin rahatsız olduğunu, içeriye uzun zamandır müşteri almadıklarını, internetten alabileceğimi söyledi. Sorun şu ki ben internetten üzerime 50 TL lik bir t-shirt i bile canlısını görmeden alamıyorum ki kask ve gözlük bu alışverişte daha büyük kumar. Sonrasında buruk bir şekilde aracıma bindim sigaramı yaktım ve ayrıldım.

Evet Covid dünyada büyük risk fakat açık olan bir işletmenin bu şekilde bir insanı kapıdan çevirmesi bana ters geldi belki yanlış düşünüyorumdur.

Geri