Theo3232
Aktif Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Berkan yildiz
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Bike Storm 09 site sorunsuz çalışıyor bende.
Bendede girmiyor malesef.Arkadaşlar ben Erdoğanlar bisiklet internet sayfasına ulaşamıyorum kaç gündür durum böyle acaba bende mi sorun var siteyi açamıyorum. 503 service unavailable yazıyor siteyi bakıma mı aldılar acaba?
Bu sıkıntı yüzünden bilgisayarım Erdoğanlar sitesini açmayı bile reddediyor. Bir şeye bakacağım zaman cep telefonumdan giriş yapmak zorunda kalıyorum.Biraz teknik bilgi olacak ama SSL sertifikalarının ya süresi dolmuş ya da güvenilir olmayan bir yerden almışlar. Web sitesi açarken, siteniz için bir de SSL sertifikası almanız gerekir. Tarayıcılar sitenin güvenliğinden bu sertifika sayesinde emin olurlar. Bu sertifikanın süresi geçmişse veya tarayıcılar tarafından tanınmayan bir sertifikaysa, tarayıcı siteye ya hiç girmez ya da bir uyarı çıkarır ve sorumluluğu size bırakır. Buradan Erdoğanlar Bisiklet'e sesleneyim o halde. SSL sertifikanızı yenileyiniz efendim
Dün ilk defa kendilerinden siparişim oldu spd pedal aldım. Ve bugün Samsunda elimdeydi 🤩 ilk alışveriş mükemmel artık kargodan mı bu hız kendilerinden mi bilemeyeciğim sonuç olarak ben aşırı memnun kaldım ☺