Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

@mali tosun bisiklet satışları yapmıyorlar mı? Çok ilginç bir durum.

Scudo
içerden yapmıyorlar galiba @necmeddin abi sanırım :D
Şimdi 30 bin liralık ürünleri var. Kadro uygunluğunu görmeden kimse almaz. Bizim buralarda kazımamışlar tabiri var ya ayıp etmişler. Hiç bir şey bilmiyorsan hes koduna bakarsın. Milletin zaten canı burnunda. Benim de alışveriş yaptığım bir esnaf. Demek ki paraya doymuş. Hasta ve risk sınıfındaysan açmazsın. Esnaflık sanal alemde indirme ve bindirme değildir. Kapına gelen müşteriyi de seçemezsin.

@mali tosun ilginç olan şu ki orada denemenize izin verilmeyen malzemeleri sipariş ettikten sonra deneyip keyfinize göre iade etme hakkınız var. Ne desem bilemedim, ilginç bir olay.

Bu sadece erdoganlar bisiklet icin gecerli degil. Butun giyim urunleri satan her yerde ayni. Sacma ama boyle malesef.

• Beğen
Tepkiler: mali tosun
@mali tosun Kesinlikle haklısınız en kötüsü uzaktan,ayırt edilebilecek bir mesafeden gösterebilirdi hem de sizin bir fikriniz olmuş olurdu ürün üzerinde.Kapıya kadar gelen bir müşteriyi böyle geri çevirmek bence kaba bir davranış
Fakat daha bu corona muhabbeti olmadan çok önce bizzat ziyaret etme şansını bulmuştum Erdoğanlar Bisikleti.Karşılaması ilgilenmesi ürünler hakkında bilgi vermesi benim bayağı bir hoşuma gitmişti.Hem de üstelik çok uzak bir mesafen gelmiştim yaklaşık 13 saatlik bir yol.+ olarak piyasada satışı olmayan 2 tane çok üst seviye elektrikli bisikleti kullanmama izin vermişti (kullanabilir miyim diye sormamama rağmen herhalde çok gözümün kaldığını anlamıştı makinalarda) belki hatırlarlar bilmiyorum.

Doğa bisikletten bir ürün almak istedim. Ama görmek istiyordum öncesin alacağım ürünü. Kasktı oda. Mağazamız yok dediler. Ankaradayım bende geleyim oradan alayım dedim. Depodan ürün çıkaramayız, önce internetten ödeme yapın, sonra isterseniz gelin depodan alın, beğenmezseniz iade işlemi başlatırsınız dediler. Haliyle siparişi geçtim, kargo ücretsizdi. Ürünü aldım. Şansıma istediğim gibi bir üründü sorun olmadı. Bu dediğim 2 veya 3 sene kadar önceydi. Oluyor böyle şeyler.

Erdoğanlardan ya da İstanbul bisikletten internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi var ya da il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi

Doğa bisikletten bir ürün almak istedim. Ama görmek istiyordum öncesin alacağım ürünü. Kasktı oda. Mağazamız yok dediler. Ankaradayım bende geleyim oradan alayım dedim. Depodan ürün çıkaramayız, önce internetten ödeme yapın, sonra isterseniz gelin depodan alın, beğenmezseniz iade işlemi başlatırsınız dediler. Haliyle siparişi geçtim, kargo ücretsizdi. Ürünü aldım. Şansıma istediğim gibi bir üründü sorun olmadı. Bu dediğim 2 veya 3 sene kadar önceydi. Oluyor böyle şeyler.

Şanslıymışsınız depodan alın dedilerse :) Ben bu uygulamalarını bilmiyordum, haritada işaretledikleri yere gittim. Dükkanı göremeyince aradım dedim böyle böyle bu ürünü almak istiyorum. O zaman internetten siparişini geçin yollayalım dediler. Ne gerek var kapınızın önündeyim verin gideyim dedim, hayır dediler :D Hem git gel 50 km yaptım hem kargo ücreti ödedim :D

Müşterilerini böyle ikinci sınıf insan gibi gören işletmeleri kınıyorum. Daha insani bir davranış gösterilebilirdi. Arkadaşımızın yerine kendimizi koyarak düşünelim! Başka bir arkadaşımda aynı yer ve kişilerle ilgili kendisine yapılan haksız davranışı anlatmıştı. Yanlış sadece bize yapılınca yanlış değil, kime yapılırsa yapılsın yanlıştır diyebilmeliyiz. Böyle işletmelerden alışveriş yaparken de biraz düşünmeliyiz!..
Selamlar.

Lütfü abi ve oğludur orayı işleten. İkisi de düzgün insanlar. Bildiğim kadarıyla kronik rahatsızlık geçmişi nedeniyle böyle bir uygulamaya gidiyorlar. Geçen ay kelebek gidon almak için gittiğimde ellerindeki ürünü kapıya getirdiler, görerek aldım.

Bu uygulamalarını internet sitelerinde yazıyorlar mı? Herkesin iş modeli farklı olabilir, ancak müşteriyi mağdur etmeyecek şekilde etkili bir şekilde önceden iletişimini yapmalı. Erdoğanları severim ve takdir ederim, çok düzgün bir esnaftır. Ancak burada sanki müşteri memnuniyetini pek sağlayamamışlar gibi.

Bence birde farklı bir pencereden bakmak gerekir. Kişisel koruyucu donanımda deneme olayına bende karşıyım sözüm meclisten dışarı, lütfen yanlış anlamayın kişisel temizliğine dikkat etmeyen o kadar insan var ki, bu tarz ürünler de öyle tekstil gibi yıkanamadığı için ben şahsen alacağım ürünün denenmiş olmasını tercih etmem bir ürün almadan da ölçülerine görsellerine bakıp alıyorum. Erdoğanlar bisikletten de bir çok kez alışveriş yaptım hiç bir olumsuzluk yaşamadım ürün yelpazesi olsun fiyatları olsun benden tam not aldı

Erdoğanlardan ya da İstanbul bisikletten internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi var ya da il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Erdoğanlar ticaret konusunda yanlış yapan esnaf değiller. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. İade ve değişimi de şartları karşılıyorsa yaparlar.
Arkadaşa davranış şekilleri hoş olmamış. Biz buna gücendik, bunu anlatmaya çalıştık.

Ben kaskımı ve bir çok malzememi oradan aldım halen de alıyorum. Birden fazla kaskı da deneyerek aldım. Mağazanın içine evet giremiyorsunuz ama sitelerindeki ürünleri talep edip kapıya getirip bakmanıza ve denemenize müsade ediyorlar. Sanırım bir iletişim sıkıntısı olmuş.

Şanslıymışsınız depodan alın dedilerse :) Ben bu uygulamalarını bilmiyordum, haritada işaretledikleri yere gittim. Dükkanı göremeyince aradım dedim böyle böyle bu ürünü almak istiyorum. O zaman internetten siparişini geçin yollayalım dediler. Ne gerek var kapınızın önündeyim verin gideyim dedim, hayır dediler :D Hem git gel 50 km yaptım hem kargo ücreti ödedim :D

Doğa Bisiklet çoluk çocukla uğraşmamak için dükkan olarak değil internet satış mağazası olarak hizmet veriyormuş. Evime 10 dakika mesafede olduğu için internetten havale yöntemiyle satın almayı seçip parayı elden veriyordum. Ancak buna da 100 tl ve üzeri ücretsiz kargo şeklinde olan alışverişlerde müsade ediyorlardı. Artık depoyu Fethiye'ye taşıdılar.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Doğa Bisiklet çoluk çocukla uğraşmamak için dükkan olarak değil internet satış mağazası olarak hizmet veriyormuş. Evime 10 dakika mesafede olduğu için internetten havale yöntemiyle satın almayı seçip parayı elden veriyordum. Ancak buna da 100 tl ve üzeri ücretsiz kargo şeklinde olan alışverişlerde müsade ediyorlardı. Artık depoyu Fethiye'ye taşıdılar.

Ücretsiz kargo hakkım varsa neden evimden çıkıp depolarına gitmeye zahmet edeyim ki? İşletme olarak severim, çok hızlı ve sorunsuzlar ama bu uygulamaları bana çok saçma geliyor. Deponun önündeyim işte geçeyim siparişi ver elime yolla beni ne kargoya para ödeyelim ne vakit harcayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Deponun önündeyim işte geçeyim siparişi ver elime yolla beni ne kargoya para ödeyelim ne vakit harcayalım :)

Böyle yapılmasının önünde yasal engeller de var yalnız. Çoğu firma ofis/kira maliyetlerini düşük tutmak için internet üzerinden sipariş alıp depodan sevkiyat yapıyor ve bildiğim kadarıyla resmiyette depo olarak gözüken bir işyerinde müşteriye elden, birebir satış yapmak yasak. Bu şekilde satış yapılacaksa o mekanın farklı bir şekilde ruhsatlandırılması gerekiyor. Aksi durumun tespiti halinde hatırı sayılır bir cezası da var. Firma bu tür bir riski göze almak istemiyor anladığım kadarıyla.

Bence birde farklı bir pencereden bakmak gerekir. Kişisel koruyucu donanımda deneme olayına bende karşıyım sözüm meclisten dışarı, lütfen yanlış anlamayın kişisel temizliğine dikkat etmeyen o kadar insan var ki, bu tarz ürünler de öyle tekstil gibi yıkanamadığı için ben şahsen alacağım ürünün denenmiş olmasını tercih etmem bir ürün almadan da ölçülerine görsellerine bakıp alıyorum. Erdoğanlar bisikletten de bir çok kez alışveriş yaptım hiç bir olumsuzluk yaşamadım ürün yelpazesi olsun fiyatları olsun benden tam not aldı

Evet kişisel urunun denenmesine karsi olmak guzel bir sey. Ama internetten gönderilen urunde alicisi tarafından deneniyor ve begenilmediyse geri gidiyor. O zaman magazada denemek veya evde denemek arasinda bir fark olmuyor. Tek fark elden ele gecme suresinin uzamış olması.

Surekli trendyol, morhipo gibi sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar var. Aynı giyim urununden farklı renk ve bedenleri siparis ediyorlar. Evde hepsini deneyip, sectiginin dışında kalanı geri gönderiyorlar. Sonucta satıcı bu urunleri dezenfekte etmiyordur herhalde. Ambalaj, etiket, urun saglamsa baskasina yollanıyor yine.

AVM lerde urun denetmeden satanlara (ornegin decathlon) karsi gelistirilen yeni yontemi soyleyeyim size. Musteri geliyor urunu seciyor deneyemeyecegi icin parasini oduyor, AVM nin tuvaletinde deniyor. Uzerine olursa aliyor, olmuyorsa tekrar gidip gelmemek icin magazaya donup degistiriyor veya iade ediyor. Bu durum daha mı hijyenik oldu şimdi?

Erdoganlar Bisiklet'in internet musterilerinden birisiyim. Dönem dönem alışveriş yaparim. Bence gayet iyi bir nmagaz oldugunu not dusmek isterim. Ama arkadaşin basina gelen durumda daha ılımlı ve iyi iletişim saglanabilirdi.

Geri