necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Şimdi 30 bin liralık ürünleri var. Kadro uygunluğunu görmeden kimse almaz. Bizim buralarda kazımamışlar tabiri var ya ayıp etmişler. Hiç bir şey bilmiyorsan hes koduna bakarsın. Milletin zaten canı burnunda. Benim de alışveriş yaptığım bir esnaf. Demek ki paraya doymuş. Hasta ve risk sınıfındaysan açmazsın. Esnaflık sanal alemde indirme ve bindirme değildir. Kapına gelen müşteriyi de seçemezsin.içerden yapmıyorlar galiba @necmeddin abi sanırım
@mali tosun ilginç olan şu ki orada denemenize izin verilmeyen malzemeleri sipariş ettikten sonra deneyip keyfinize göre iade etme hakkınız var. Ne desem bilemedim, ilginç bir olay.
Doğa bisikletten bir ürün almak istedim. Ama görmek istiyordum öncesin alacağım ürünü. Kasktı oda. Mağazamız yok dediler. Ankaradayım bende geleyim oradan alayım dedim. Depodan ürün çıkaramayız, önce internetten ödeme yapın, sonra isterseniz gelin depodan alın, beğenmezseniz iade işlemi başlatırsınız dediler. Haliyle siparişi geçtim, kargo ücretsizdi. Ürünü aldım. Şansıma istediğim gibi bir üründü sorun olmadı. Bu dediğim 2 veya 3 sene kadar önceydi. Oluyor böyle şeyler.
Erdoğanlar ticaret konusunda yanlış yapan esnaf değiller. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. İade ve değişimi de şartları karşılıyorsa yaparlar.Erdoğanlardan ya da İstanbul bisikletten internet üzeri kask alıp olmuyorsa iade ya da değişim durumu oluyor mu?Ya da zorluk çıkarmayacak bir site biliyor musunuz?Nerden almalıyım önerebileceğiniz yer site var mı.Bulunduğum yerde ne bisikletçi var ya da il merkezinde kaliteli ürün satan bisikletçi
Aynen..Ayıp etmişler..Adamlar demekki cidden çok aşırı titizler, ticaretleri bu yüzden düzgün...Talihsizlik olmuş...😐Hiç bir şey bilmiyorsan hes koduna bakarsın
Şanslıymışsınız depodan alın dedilerse Ben bu uygulamalarını bilmiyordum, haritada işaretledikleri yere gittim. Dükkanı göremeyince aradım dedim böyle böyle bu ürünü almak istiyorum. O zaman internetten siparişini geçin yollayalım dediler. Ne gerek var kapınızın önündeyim verin gideyim dedim, hayır dediler Hem git gel 50 km yaptım hem kargo ücreti ödedim
Doğa Bisiklet çoluk çocukla uğraşmamak için dükkan olarak değil internet satış mağazası olarak hizmet veriyormuş. Evime 10 dakika mesafede olduğu için internetten havale yöntemiyle satın almayı seçip parayı elden veriyordum. Ancak buna da 100 tl ve üzeri ücretsiz kargo şeklinde olan alışverişlerde müsade ediyorlardı. Artık depoyu Fethiye'ye taşıdılar.
Deponun önündeyim işte geçeyim siparişi ver elime yolla beni ne kargoya para ödeyelim ne vakit harcayalım
Bence birde farklı bir pencereden bakmak gerekir. Kişisel koruyucu donanımda deneme olayına bende karşıyım sözüm meclisten dışarı, lütfen yanlış anlamayın kişisel temizliğine dikkat etmeyen o kadar insan var ki, bu tarz ürünler de öyle tekstil gibi yıkanamadığı için ben şahsen alacağım ürünün denenmiş olmasını tercih etmem bir ürün almadan da ölçülerine görsellerine bakıp alıyorum. Erdoğanlar bisikletten de bir çok kez alışveriş yaptım hiç bir olumsuzluk yaşamadım ürün yelpazesi olsun fiyatları olsun benden tam not aldı