Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'ten alınan sıfır(!) fren

Şuan telefonları hiç çalmıyor. Durumu henüz iletebilmiş değilim. 2 Telefonunu birden arıyorum çalmıyor bile.

Scudo
@ihsan onur şener
İnternetten satış yapan çoğu yerin haftasonu çalışmamasını da anlamıyorum ben. Haftasonu sipariş almayı biliyorlar ama.

@07yusuf Googledeki bilgiye göre bu gün açıklar.

Erdoğanlar Bisiklet pazar günü açık oluyor. Benim de işim düşmüştü googledan baktığımda açık yazıyordu. Bizzat gittiğimde de açıktı dükkan. Ancak pazar günü çok yoğun oluyorlar. Yoğunluktan açmıyor olabilirler.

@avcelikbilek Telefonları çalmıyor bile. Sanki kasıtlı fişinı çektiler :mad:

@ihsan onur şener
Hiç şaşırmam öyle yaptılarsa. Türkiyedeki bisiklet ve aksesuar ürünleri satan dükkan ve şirketlere karşı bir önyargım var. Keşke Decathlonda her şey olsa da başka satıcılarla muhatap olmasak.

@ihsan onur şener

Pazar günleri geç açılıyor dükkan öğlen tekrar deneyin. Mail attın yardımcı olacaklardır

Facebooktaki değerlendirmem üzerine Mehmet Yeşilören adlı şahıs bana cep numaralarını verdi. Belki 5 defa aradım ancak telefona baktı. Eleman yapabileceğim bir şey yok diyip durdu ukela bir biçimde. Frenin pis ve lekeli olduğunu söylediğimdede aynı rahatlıkta cevap verdi. Pzt. geri iadesini yapıyorum. Ellerinde varsa 1 adet daha yollayacaklar.

4-5 senedir yurtdışından alışveriş yapıyorum. Aciliyeti olduğu için ihtiyacımı Türkiye'den karşılamak istedim. Sonuç bu şekilde oldu. Bu saatten sonra 1 çöp dahi almayacağım. Çünkü bunu hak ediyorlar. İnsanı salak yerine koyup bile isteye kontrol etmeyerek ürün gönderip mağdur ediyorlar. Sizleride buna davet ediyorum. Biraz müşteri memnuniyeti görürsünüz, gözünüz gönlünüz açılır.

@ihsan onur şener
Yerli satıcı, yerli satıcıdır sonuçta. Bisiklet camiasından olması onun kurnazlığını ortadan kaldırmıyor malesef. :acpsnr:

@mubeac böyle büyük firmadan birşey alıp zararlı çıkacağıma küçük esnaftan alıp zararlı çıkmayı yeğlerim.. Hiç değilse millet böyle büyük kurumsal yerler yüzünden kepenk indirmez belki..

• Beğen
Tepkiler: Ümit Yaşar
Erdoğanlar yenisi varsa yollayacakmış ya da iade alacaklarmış işte daha neyin mağdurluğundan bahsediyorsunuz ? Şu forumda Erdoğanları sürekli kötüleme huyu var kullanıcılarda. Kontrol edilmeden gönderilmiş olabilir sanki elin gavurunda hiç sorun çıkmıyor sanki decathlonda hiç sorun çıkmıyor. Decathlondan aldığım kask eve geldiğinde kutu sapasağlamdı ancak kask kırık çıktı buna ne diyeceksiniz ? Adamlar kırık kaskı göndermişlerdi. Şimdi yanlışlıktır olmuş, sorunu da ister para iadesi ister yeni ürün olarak çözmüşler daha neyin karalamasını yapıyorsunuz ?

Benimde cok onceden aynakol ile birlikte bir kac tamir ekipmani almıştım. Gerek telefonda yardimci tavirlari gerek urunlerin duzgun gelmesi iyi bir alisveristi. Ondan dolayi birsey aratirken once onlarin siteden bakiyorum. Bursada dibimde beni kaziklayan bir bisikletci yerine akrgo parasi odemeye razi gelip onlardan almayi goze aliyorum.

hlksnnr ye katılıyorum. İade yada yenisi tmm demisler. Maduriyet goremedim ben.

@hlksnrr
"Kontrol etmeden göndermişler işte ne var bunda?" ... bu şekilde savunulamaz hiçbir yer.
Kontrol etmeden göndermek demek, ciddiyetsizlik demektir. Ben niye elime ulaşan ürünün hasarlı olduğunu anlatmaya uğraşıp, satıcıyı ikna etme çabasına gireyim ki? Hadi satıcı kabul etti ve ürünü iade alıp yenisini gönderecek. En iyi ihtimalle 2 gün benim kargomun ulaşması, 2 gün de yenisinin tekrar gelmesi diyelim. Bir de öncesinde yani ilk gelişte geçen süre ve hasarlı ürünün satıcıya ispatının süresi dersek... Normal şartlarda 2 günde elimize geçebilecek bir ürün, satıcının ciddiyetsiz tavrı yüzünden belki de bir haftada elimize geçiyor. Bu süreçte yaşadığımız stres de yanımıza kalıyor.
Böyle saçmalık olmaz.

@hlksnrr Paramla rezil olmaktan memnunum diyorsanız devam edin lütfen. Alenen kullanılmış ürünü göndermek, kırık kaskı göndermek vb. kabul edilebilecek şeyler değil. İşini ciddi yapmaktan bahsediyoruz. Kullanılmış ürünü yeni diyerek yollamak müşteriyi salak yerine koymaktır. Siz hiç hastanede kan aldırırken başkasına kullanılan şırıngayı size kullanmalarını kabul eder misiniz? Sonra da lütufmuş gibi yenisini gönderelim, para iade edelim demişler. Baştan insanı salak yerine koymasınlar işlerini ciddi yapsınlar kimse böyle işlerle uğraşmak zorunda kalmasın. Yazık değil mi insanların zamanına.

internet üzerinden alım yaptığınız zaman 14 günlük cayma süreniz var, bu hakkı kullanırken hasar, ayıp, kusur olmasına da gerek yok.. Bu tip bir durumla karşılaştığınız zaman "ikna etmeye çalışıyorum/çalıştım" gibi çıkışlar sizin haklarınızı bilmemenizden kaynaklı sıkıntılar, geri gönderir her şartta çatır çatır paranızı alırsınız, satıcı çok mu kötü niyetli çıktı tüketici masasından 2 ayda alırsınız ama alırsınız..

süre düzeltisi @avcelikbilek 'ten geldi:)

@hlksnrr

söz konusu fren kusurlu ürün değil, kullanılmış ürün. Fren koluna biraz bakarsanız net olarak boyasının rezil olduğunu görürdünüz.

Örneğin görünürde sıkıntı olmasa ama montajdan sonra yağ kaçırdığı farkedilse tamam dersin, eyvallah. Ama net bir şekilde bisikletten söküldüğü belli olan, yağ akıtan, kolunda boya kalmamış bir freni yollarlarsa işin rengi değişir.

Ayrıca decathlon' un kırık kask gönderdiğinden bahsetmişsiniz. Bir de bu olaydan sonra decathlon' un tutumundan bahsetmeye ne dersiniz?

erdoganlardan cokca alisveris yaptim.degisimimi de iademi de sorunsuz halletmislerdi.Durumu bildirin yardimci olacaklardir.

@mahden
Cayma süresi 14 gündür kanunen. Satıcı veya sağlayıcı bunun altında bir süre öngöremez ancak bu süreyi daha uzun tutabilir.

• Beğen
Tepkiler: mahden
Bazı şeyler daha önemlidir. Cumartesi dahil yarın ve büyük ihtimalle sonraki gün bisiklete binemeyeceğim onların dikkatsizliği yüzünden..! İstanbul içi ulaşımda en az 40 50 tl para harcamak demek. Buda hem zaman hemde nakit para kaybı demektir. Bir daha asla iç lastik dahi Türkiye'den almayacağım. Benzer bir durumu 4 senede yurtdışı sitelerde yaşamadım. Asıl memnuniyet budur. Bozuk olanı iteleyip sonra değiştirip zaman kaybettirmek değil.

Herseyi bir yana birakacaz o zaman. Gidip dukkandan eski usul elleyerek gorerek alacaz. Bulundugunuz yerde yoksa ve internetten alacaksanizda boyle seylere katlanacaksiniz. Denildigi gibi haklarimizi bildikten sonra saticiyi ikna etmeye gerek yok. Hakkim kardesim ac oku dersiniz gecersiniz

• Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
Geri