Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erzurum

bısıklete bınen tesk sız mısınız bılmem ama sanırım forumdakı tek kısısınız :)

Scudo
haklısın galiba,30 000 ögrencisi olan üniversitede bisikletle ilgilenen tek kişinin ben olması çok ilğinç.

• Beğen
Tepkiler: kemal0139
Ben bir ara oradaydım..(geçen sene)...Ben de kimseyi bulamamıştım;ama son zamanlarda forumda by selam(murat) nickli arkadaşla bir kaç kez binmiştik..İritibata geçebilirsiniz....

burdayız burdayız biz hep buradayız :)

@baranozhan

bende varım ama galiba siz şehirmerkezi'den bahsediyorsunuz.ben ilçedeyim ve yaz tatillerinde erzurum'da oluyorum

Bende sana katılıyorum,böyle şeylerle canınızı sıkmayın.

artık burasa bizde varız erzumda elimizden geleni yapmaya çalısalım sadece erzurumda degil heryerdeki arkadasada yardımcı olmaya çalısırımmm

erzurumda benimle bisiklet süren bi abim vardı ama gitti özhan abi var ama bi türlü telefonla ulaşamadım.Bu hafta sonu buluşmak tanışmak istiyorum eger sizde isterseniz telefonumu vereyim ve kontak kuralım buluşalım
İsmim : MURAT bu hafta sonu tek gezmek istemiyorum

Tel :05367296893

tamam muarat mesaj atttım sana özeline görüşelim bahsettigin abi baranozhan ise onu tanıyorum görüşürüz bu hafta yanlız degiliz...

Muratcım, 1 haftalığına Erzurum'dayım;ama malesef bisikletim yanımda değil...Katılmayı çok isterdim...
Belki ağustos 15'ten sonra olabilir...
Telefonunu aldım...Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
erzurumdaki arkadaşlar cumartesi günü toplantı gibi birşey yapalım istiyorum (pazarda olur) üniversitenin tüzüğü logosu herşeyi tamam pazartesi günü teslim edicem topluluğun kurucu üyelerinin imzaları gerekli hemde oturup konuşalım plan program yapalım

erzurumdaki arkadaşlar cumartesi günü toplantı gibi birşey yapalım istiyorum (pazarda olur) üniversitenin tüzüğü logosu herşeyi tamam pazartesi günü teslim edicem topluluğun kurucu üyelerinin imzaları gerekli hemde oturup konuşalım plan program yapalım

yarın buluşup turlayacağız katılmak istersen msj at.

hocam o turlar hep bi aksiliğe takıldı bayramda burdayım birşeyler yapalım sanırım aydında burda haberleşiriz

Biz turlara devam ediyoruz bekleriz.

@nihilist_deniz

Gene çok şanslısın bir bisikletsever daha oldu erzurumda bol bol pedallayın durun artık

efet süleyman baran özhan abimiz çok ii bir yoldaşş beraber pedallamaktan zevk aldığım bir insan darısı malatyada senin başına diyelimm

Geri