Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde bira yapan var mı?

Hammaddeler.com guvenilir bir site, sadece fiyatlari biraz yuksek piyasaya gore. Guvenerek alisveris yapabilirsiniz. Şarap konusunda çok bilgim yok ama vinomarket, arma, fermantasyonmarket vb magazalarda şarap yapım malzemeleri var. Bir parti etiket yaptim, bu yeni üretim icin henuz isim bulamadim birama, bulduktan sonra yapacagim. Bira ve sarap icin etiket tasarimi yapan beerlabelizer ve labeley gibi sitelere bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Scudo
@Cengo

herkes pahallı yorumunda bulunmuş ama bu seferlik aradığımı daha uyguna hammaddeler.com'da buldum, siparişi geçtim. önerdiğin siteler için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cengo
@adem dualı
Kararında içilen alkolün (bünyeye göre günde 1 bira gibi diyelim) bir zararı yoktur, bilakis faydası bile vardır. Özellikle bira içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde bu sınırlar içinde tüketildiğinde gayet iyi bir içecektir. Sigara gibi değil yani ;), Ama tabi ki sınırı iyi bilmek gerek.

@İbrahim A.

Normal şarap mantarı ile kapatamazsınız, gaz kaçırmaması gerek dışarıya. Ancak şampanya şişesi ve mantarı ile yapabilirsiniz.

@Cengo benim için önemli olan maya tadı. o yüzden sadece %100 malt bira içen birisi olarak tadına bakmadan bu kite girmek istemem
tadımlık satışı var mı?

@Eray I evde kendi tüketiminiz için bira ve şarap üretimi yapmak yasal, satmak ise yasaktır. Facebook ta evde bira/şarap yapım gruplari var, bunlara katilirsaniz yasadiginiz ilde size yakin hobicilerle tanisma ve deneme tadimi yapma, etkinliklere katilma sansiniz olur.

evde bira yapmak hojdir ema benane.
en iyisi ayran. ayran yapın içine de acı biber ile tuz serpiştirin biraz.
öyle çalkalayın. çalkalarken kavanozun çıkardığı ses sizi çok mutlu edecektir.
içtiğinzde ayran ilk boğazınızdan geçerken daha o anda mideniz ferahlayacaktır.
ferahlayan mideniz ak ciğerlere olumlu ileti gönderecektir.
bu olumlu ileti ile böbrekler hareketlenecek ve beyine belirli sinyaller yollayacaktır
bu sinyallerde sizin uykunuzu getirecektir. niye bunu anlattım bende bilmiyorum.

@Okan A yardım gerekirse burdan veya facebook grubumuzdan iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Okan A
Teşekkürler. İlk aşamada her şey hap kıvamında geleceği için zorlanmayacağımı düşünüyorum ama ilerideki aşamalarda sizlere danışacağım sanıyorum.

Evet, yoğurt yapmak kadar kolay. Kilavuz son derece detayli, gayet net anlatiyor ve resimli. Beğeneceğinizden eminim :)

Bence KORKMALISINIZ!!! her an kapınızı çalıp elimizde fıstığımızla stoklarınızı tüketmeye gelebiliriz :)))

bu arada en güzel ve lezzetli yer fıstığı "osmaniye fıstığıdır" eğer lezzetli birşey yemek istiyorsanız ÇİĞ ve en KÜÇÜK olanlarından alıp tavada birazcıık tuzlu su ekleyerek kavurmanızı öneririrm . Azıcık soğuyunca koca tabağı bitirdiğimi bilirim arıtk asla kuyemişçiden hazır almıyorum. Kuruyemişçiler de evde kavurmayı tavsiye ediyor, tuzunu ve kavrulma oranını ayarlıyabiliyorsunuz böylece.
Ambalajda satılanlara nemi önlemek için azot gazı sıkılıyormuş tadının farkını anlarsınız. (çok kavurunca kahve ile de süper gidiyor)
-yan ürün yazısı olarak kabul ediniz efendim-

Bu çiğ ve küçük fıstıkları nerde bulabiliriz? Bizim burdaki kuruyemişçilerde görmedim böyle bir ürün. Çok fazla tuzlu fıstık tüketirim ve severim. Denemekte fayda var :)

@Cengo

istanbulda pazarlarda satarlar, mevsiminde kesin bulunur, mevsim dışında çiğ bulsan da pek memnunun etmiyor. @alper 76 yer fıstığının mevsimi ne zamandı? :D öğrenciyken dediğini cezvede yapardım. nasıl da unutmuşum.. sen söyleyince 10 yıldır kayıp oyuncağımı bulmuş gibi oldum :)

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@İbrahim A. Dostum şimdilerde çıkıyor... tam mevsimindeyiz... Ama ne tat var yahu!! yıllardır saman yemişiz de haberimiz olmamış. Bana şans eseri denk gledi bir köylü elinde poşetle olkula geldi 5 TL ye vermişti ilk kez denemiştim. Şu anda mersinde kilosu 12 TL falan.Geçen sene 6 Tlydi çok zamlandı. Artık antep fıstığı ve fındık fiyatları uçunca firmalar yer fıstığına sardı ondan yükselmiş.
Bu arada okuyan arkadaşlara sesleniyorum NUTELLA almayın FERRERO nun hiç bir ürününü almayın fındık üreticileri birliğinin hisselerini aldı bu nedenle fındık fiyatlarını yükseltiyor ve piyasaya hakim olmaya çalışıyor. DÜnyanın fındıkta bir numarasıydık geldiğimiz yere bak. Piyasada yerli ceviz bile yok

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Geri