Y. B. Tekin
Daimi Üye
- Tepki
- 175
- İsim
- Yusuf
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Orta göbek için ben şundan aldım: (link)Teker göbeklerine dokunmadan sadece Pedallar, aynakol, arka ruble ve orta göbeği sökmek için hangi aparatlar gerekli yardımcı olabilir misiniz? Temizlik ve bakımını kendim yapmaya karar verdim ama tam olarak hangi aletlere ihtiyacım var bilemiyorum.
Orta göbek sm-bbr60
Aynakol FC-RS510
Ruble R7000
Zincirde quicklink var.
Orta göbek sökmek zor yada maliyetli olacaksa sadece diğerleri için öneri de olabilir.
1000 liraya halledebilir miyiz toplam olarak aletleri? Çok kalitesiz olmadan tek bir siteden sepet yapabilirseniz de olur bildiğiniz beğendiğiniz çok kalitesiz olmayanlardan.
Aynakol için hollowtech göbek olduğundan 5'lik alyan dışında gerekli olan bir şey yok. Sadece dışta bir kapak var, plastik onun da anahtarı var ama elzem değil, çok sıkı bir şey değil penseyle dikkatlice de çıkarılabilir. Yine de ürün şu: (link)
Ruble için şöyle: (link)
Rubleyi çıkarmak için tutmanız lazım dişlileri, şu olmadan çıkarmak işkence gibi, (link)
Pedal için 14-15'lik anahtarı hırdavattan alırsanız iş görür, özel aletler var ama bence pahalı, gerek yok.
Zincir için quicklinki çıkarma yöntemleri var illa alet lazım değil, ama rahat olsun derseniz şu var: (link)
Elimdeki bu aletler bakımını yaptığım 3 bisiklete de uyumlular, ama ufak farklar olabiliyor aralarında, şişmanda ucuz oluyor diye ben oradan aldım, size de oradan attım. Eğer oradan alacaksanız whatsapp hatları var, bu model numaralarını yazıp bu aletlerin uyumlu olup olmadığını sorabilirsiniz