Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ayrıca beğeninizi kazanması beni sevindirdi.Şayet bir alt modelinin kadrosu daha çok hoşuma gitmişti ama bekleyemedim bunu aldım pişman da değilim.İnşallah daha iyileri sizin olur.Ki daha iyileri olan arkadaşlarımız yok değil hani
@
Sadettin Z. , evet hocam 2000 euro liste fiyatı.
@
Burak Salgın , Pendik / Efor bisikletten aldım.
@
mehmetsunu , liste fiyatı 2 bin euro ama benim aldığım fiyatı söylemiyim ayıp olmasın
@
Hakan Beşikçi , evlatlıktan reddedersem karım olarak alırım
@
KaanG,aslında düşündüğüm ve şuan araştırdığım bir konu ama sanırım biraz maliyetli bir şey.
@
Cem Ç. , hocam anadolu yakasında hatta İstanbulda satan 2 yer var diye biliyorum. Birisi Pendik Efor bisiklet,birisi de Bostancı Bisikletevim.Ama şuan TR piyasasında 2015 ktm yok gibi bir şey,Efor bisiklet şuan yeni modelleri getiriyor 1 parti mal daha gelecek benden söylemesi :islik:
@
Erdal YILMAZ , en beğendiğim yorumlardan birisi de bu oldu hocam inşallah kullandıkça da görmeye devam edeceğim KTM'nin ne olduğunu
Ayrıca bende Şenol abiden aldım ve tavsiye ederim,bu devirde az kaldı adam akıllı esnaf.
@
evrim bilgen , Evrim hanım sevindim durumun böyle olmasına ARGE'den biraz bahsedebilir misiniz
@
Osman Yener,hahaha hocam maksat karbonlardan selam alabilmek napalım aluminyumcuları