Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evlatlık edindim ; ktm revelator 4000 (2015)

Scudo
@KaanG Teşekkür ederim ilginiz için :) Üst boru,maşa ve alt boruyu bende kaplayacağım. Zaten boya mat olduğu için pislik bulaşınca zor çıkıyor birde çizilmesin kıyamam :)

@Mert B. sağol kardeşim daha iyileri senin olsun..

Eninde sonunda bir yerleri çiziliyor ama ondan kaçış yok, cicim aylarında olmasın yeter :) Güle güle binin.

@KaanG

Bisikleti aldım ama ildışındayım,evlenip askere gidenler geldi aklıma :D

Bogaz gecisine hazirlaniyoruzz :)

Dosyalar

• IMAG1438.jpg
    IMAG1438.jpg
    118,6 KB · Okunma: 96
Hayırlı olsun. Yarınki geçiş için ortalama 15 km saat hız diyorlardı. Bu bisikletle kendinizi sınırlamak kolay olmayacak yarın

• Beğen
Tepkiler: Selami53
@MurathanKaratmanlı
Sagol kardesim eldivenleri yeni aldim zaten :)
@tserkman
Pek sinirladigim da soylenemez :)

• Beğen
Tepkiler: tserkman
Çok güzel bisiklet, kazasız sürüşler dilerim. Ktm bu yıl çok güzel modeller çıkardı ve Türkiyeli firmalara göre de fiyat açısından daha uygun nedense bunu bir türlü anlayamıyorum. Ağustos sonuna doğru Türkiye dede bulabilirsem gözümde bu alet var. (link) son zamanlarda deli gibi araştırmaya başladım. Belki de Yurtdışından bir şeyler getirteceğim ama Türkiye den almaya kalkarsam ilk tercihim bu.

@Selami53 Hocam selamlar, KTM Revelator 5000 modeliyle yakından ilgiliyim. Almayı düşündüğüm diğer modeller arasında şu an için en üst sırada bu bisiklet yer alıyor. Model ve marka olarak olumsuz olduğunu düşündüğünüz görüşleriniz var mı? Sizin de neredeyse 1 seneyi geçmiş bisikletinizi alalı. En azından pişmanlık var mı? Almak istediğim model için fiyat performans dengesi oldukça iyi ancak KTM yeni yeni duyduğum ve çok daha popüler olan (Türkiye'de) trek, giant, cube gibi markalara oranla daha çok yeni. Bu nedenle ufak da olsa bir şüphe var kafamda. Şimdiden teşekkürler.

Geri