black_mirror
Üye
- Tepki
- 106
- Başlangıç
- 1950—51
- Bisiklet
- Bulldog
2014'de evlendik, düğün borçları bitti,
Yıl 2016 yazı; Hatuna dedim:
-Ben motosiklet alacağım,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte napcan motoru, düğün borcu daha yeni bitti, alma vs...
Bayramda memlekete gitti, ben de ver elini motosiklet bayi,
Yıl 2017 yazı; Hatuna dedim:
-Biz araba alalım, bak çocuk falan da oldu zor oluyor,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte napcaz arabayı, ne gerek var, her gün çocukla biyere mi gidiyoruz, almayalım vs...
Sonra bir bayram daha geldi, bu kez beğendiğim araba hatunun memleketindeydi, bu kez birlikte gittik memeleketine, kredi işlerini hallettim aldık arabayı,,,
Yıl 2018 yazı; Hatuna dedim:
-Ben bisiklet alacağım,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte motorun var, napcan bisikleti, alma vs...
Bu kez bayram gelmeden internetten sipariş vererek aldım bisikleti, fakat aldığım bisikletin kadro boyu aksi gibi bir beden büyük geldi,
Dedim ben bu bisikleti satacam, bu bana büyük geldi,
Yine evde kavga gürültü kıyamet koptu, şimdi satacan zarar edecen, bununla idare et,,,
Yarın yine bayrama memlekete gidiyor,
Dün sahibinden 2.el bisiklet aldım, dün otobüse verdi arkadaş az önce terminalden teslim almaya gittim, görmeden koydum ardiyeye, toplamasını vs yarın yapacağım artık,,,
Ama hatunun şu yönünü beğeniyorum,
Mesela motor aldım karşı çıktı, aldıktan sonra hadi motorla gezmeye gidelim diyor,
Mesela araba aldım karşı çıktı, aldıktan sonra hadi hafta sonu biyere kahvaltıya gidelim diyor,
Mesela o büyük gelen bisikleti aldım karşı çıktı, aldığım günü benden çok bindi,
Şimdiki aldığımdan haberi yok henüz,
Ama görünce beğeneceğine adım gibi eminim,,,
Allah ömür nasip ederse 2019 yazında ne olacak bilmiyorum,,,
Diyeceğim o ki, evlilik güzel amma anlaşabileceğin biri olması lazım,
Hatun da kendince haklı tabi, o tasarruftan yana,
Fakat bende de anı yaşa mantığı var, çalışıyorsak ve bu yaşlarda istediğimiz heveslendiğimiz şeyleri alamıyorsak neden çalışıyoruz,,,
Yıl 2016 yazı; Hatuna dedim:
-Ben motosiklet alacağım,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte napcan motoru, düğün borcu daha yeni bitti, alma vs...
Bayramda memlekete gitti, ben de ver elini motosiklet bayi,
Yıl 2017 yazı; Hatuna dedim:
-Biz araba alalım, bak çocuk falan da oldu zor oluyor,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte napcaz arabayı, ne gerek var, her gün çocukla biyere mi gidiyoruz, almayalım vs...
Sonra bir bayram daha geldi, bu kez beğendiğim araba hatunun memleketindeydi, bu kez birlikte gittik memeleketine, kredi işlerini hallettim aldık arabayı,,,
Yıl 2018 yazı; Hatuna dedim:
-Ben bisiklet alacağım,
Evde kavga gürültü kıyamet koptu, işte motorun var, napcan bisikleti, alma vs...
Bu kez bayram gelmeden internetten sipariş vererek aldım bisikleti, fakat aldığım bisikletin kadro boyu aksi gibi bir beden büyük geldi,
Dedim ben bu bisikleti satacam, bu bana büyük geldi,
Yine evde kavga gürültü kıyamet koptu, şimdi satacan zarar edecen, bununla idare et,,,
Yarın yine bayrama memlekete gidiyor,
Dün sahibinden 2.el bisiklet aldım, dün otobüse verdi arkadaş az önce terminalden teslim almaya gittim, görmeden koydum ardiyeye, toplamasını vs yarın yapacağım artık,,,
Ama hatunun şu yönünü beğeniyorum,
Mesela motor aldım karşı çıktı, aldıktan sonra hadi motorla gezmeye gidelim diyor,
Mesela araba aldım karşı çıktı, aldıktan sonra hadi hafta sonu biyere kahvaltıya gidelim diyor,
Mesela o büyük gelen bisikleti aldım karşı çıktı, aldığım günü benden çok bindi,
Şimdiki aldığımdan haberi yok henüz,
Ama görünce beğeneceğine adım gibi eminim,,,
Allah ömür nasip ederse 2019 yazında ne olacak bilmiyorum,,,
Diyeceğim o ki, evlilik güzel amma anlaşabileceğin biri olması lazım,
Hatun da kendince haklı tabi, o tasarruftan yana,
Fakat bende de anı yaşa mantığı var, çalışıyorsak ve bu yaşlarda istediğimiz heveslendiğimiz şeyleri alamıyorsak neden çalışıyoruz,,,