Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Bu tamamen esinize bagli, birbirinize karsi anlayisli oldugunuz surece problem yok. Evleneli 4 yil oldu, hicbir pismanligimiz yok, daha mutluyuz. Bence soru cocuk yapmali mi yapmamali mi olmali 😬

Scudo
@hamlet2006 "Don yıkamaktan kurtulayım" diye mi evleneceksin hamlet? Kusura bakma, çok cinsiyetçisin. Ben çalışayım, kadın evde don yıkasın, çocuklara baksın, oh ne ala.

#kadınlardonyıkayıcınızdeğildir
#cinsiyetçihamlet
#erkekhegemonyasınason
Gerekli bilimsel açıklamayı özelden yaptım.
Abi yapma yav üzme bizi 😔 sende çamaşır makinası yok mu yaa 🤣 80 lerden felan bahsediyorsun sanki drop bara donu asmak zor geliyorsa o başka 😂
Çamaşır makinesini "reyiz" icat etti. O icat ettiği için kullanmayı reddediyorum.Reyizden önce biliyorsun buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu.
Abi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım ya
Çok üzgünüm

Abi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım ya
Bu şekilde düşündüğünü belirten çok kişi tanıdım. Gel gör ki nasıl olduysa bir kaç ay içerisinde tanışıp evlendiler. Yani benim yorumum böyle düşündüğünü beirtenlerin çok hızlı hatta olimpik hızlarda evlendikleri yönünde.
Elbette ki sizde farklı olabilir ama 18 yaşı bu tür şeyleri dert etmek için çok erken.

Bu tamamen esinize bagli, birbirinize karsi anlayisli oldugunuz surece problem yok. Evleneli 4 yil oldu, hicbir pismanligimiz yok, daha mutluyuz. Bence soru cocuk yapmali mi yapmamali mi olmali 😬
Bu tamamen çocuğunuza bağlı, birbirinize karşı anlayışlı olduğunuz sürece problem yok. Çocuğumuz olalı 3 yıl oldu, hiçbir pişmanlığımız yok, daha mutluyuz. Bence soru "ne olacak ulan bu kreş fiyatları" :D :D olmalı :D

Her biri farklı bir noktaya gidiyor hocam :D

Kim ne derse desin. Ben müslümanım diyen bir kişi imanının yarısını kurtarmak istiyorsa evlenmek için çaba göstermelidir. Tabiki bu durumda Peygamber efendimizin sözünü de unutmamak lazım. Zorlaştırmayın kolaylaştırın.

Bu tamamen çocuğunuza bağlı, birbirinize karşı anlayışlı olduğunuz sürece problem yok. Çocuğumuz olalı 3 yıl oldu, hiçbir pişmanlığımız yok, daha mutluyuz. Bence soru "ne olacak ulan bu kreş fiyatları" :D :D olmalı :D

Her biri farklı bir noktaya gidiyor hocam :D

Hahaha, yanitiniz mutlu etti :)

• Beğen
Tepkiler: enzo
Gerekli bilimsel açıklamayı özelden yaptım.

Çamaşır makinesini "reyiz" icat etti. O icat ettiği için kullanmayı reddediyorum.Reyizden önce biliyorsun buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu.

Çok üzgünüm
Abi Bay bay reis de geç 😁

SmartSelect_20230506-211149_Samsung Internet.jpg
Meshur sozdur. . 😁
Daha once paylasildi mi?
Bilmiyorum. .

Birde güzel bir replik ekliyor olayim;
"Beni yanlis anlama, evlilige karsi degilim.
Sorun bekarligi da seviyor olmamda. ."
_şimdi yada asla_

Erkek evlenene kadar yarimdir,
evlendikten sonra,(tamamlanır mi diyeceksiniz? 😏) tamamen bitmiştir. 😵‍💫Yalansa, yalan deyin..

Bu lafimdan önce evliligimizin ilk yillarina ithafen olay şuydu,

IMG_20230506_220753_177.jpg

Hatta düğün aracımızın arkasında da "bu odun senin için yanacak " da yazdırdım..her türlü alttan almayı yaptım açıkçası ama hala üstteki yorumum gecerlidir..

Not: mizah yapıyoruz ,kafa dagitiyoruz, evlenmek güzel şey.. mutlu olmayı öğrenmeyen biri zaten yaşamasın .. imkan ve kişinin doğru olduğuna inanıyorsanız evlenmenizi tavsiye ediyorum 😃👍

5 yıllık evliyim. 27 yaşında evlendim. Evlenirken iş hayatım ve gelirim düzenli değildi. Eşim bunu sorun etmedi ve zamanla kariyerim istediğim noktaya geldi. Ama o arada çektiğim sıkıntıları bir ben bilirim. O sebeple işiniz ve kariyeriniz bir düzene oturduysa ve kendinizi hazır hissediyorsanız evlenin. Yoksa durumu düzeltene kadar bekleyin derim. YTD.

Evlenmek ev kurmak büyük masraf o paraya ikonik bisikletler alabilirsin😀. Şaka bi yana hem bence özgürlüğünde kısıtlanıyor illaki ben 35 yaşına kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Hayatımı yaşayım anlayacağın. (18 yaşındayım)
35 olmama 30 gün var, Fikrini destekliyorum ve hala evlenmeyi düşünmüyorum.

Bende evlenirsem araba arkasına gördüğüm en güzel yazıyı yazacağım;
Singleplayer değil multiplayer (böyle bir şeydi tam hatırlamıyorum)

zaten evleneceğim kişinin de kararlarım konusunda ne kadar net olduğumu anlayacaktır. Bazı durumlarda taviz vermediğim yerler de var.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
zaten evleneceğim kişinin de kararlarım konusunda ne kadar net olduğumu anlayacaktır. Bazı durumlarda taviz vermediğim yerler de var.
Tabi, tabi. :snzdglsn: Bak bana kız arkadaşımın karşısında Kral aslan gibiyim. Sıfır taviz
Komik-kediler-i-in-aslan-Mane-kedi-kost-m-aslan-sa-peruk-kap-k-pek-kost.jpg

Bekarlık iyi de bir yere kadar . Çoluk cocuğa karışmak en temel ihtiyaçları güvenli sağlıklı bir ortamda geçirmek gerekli yoksa heba olursun. Yaşlılığını da düşün sen babana annene iyi davranırsan evladında umarım hayırlı çıkar gelir sen yaşlanınca senin elinden tutar. Düşünsene bekarsın Ağır bir hastalık geçiyorsun elinden tutacak kimsen yok, kardeşin gelemiyor edemiyor. Zor bir durum.

Onu da geçtim gün geldi tek başına yaşamak zorunda kaldın kaç gün dayanabilirsin ? Seni o an anlayabilecek biri lazım .

Eş lazım . Umarım kafa dengi birini bulurum .

Efendi olanları ayrı tutarım ama samanlıkta iğne aramak gibi doğru insanı bulmak.

Evlenince bir de onunkini yikarsin :)

• Beğen
Tepkiler: FBRS
Evlenince bir de onunkini yikarsin :)
Orası kesin.
Şimdi ben aslan kral olunca o da dişi aslan oluyor otomatik olarak. :krktm: Dişi aslan kızdırılmaz. :tskler:Keşke aslan değil de öküz olaymışım o zaman O da inek olurdu. Kim takar ineği.:ssrtcbya:

Geri