Prestor
Aktif Üye
- Tepki
- 311
- İsim
- Kerem
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gerekli bilimsel açıklamayı özelden yaptım.@hamlet2006 "Don yıkamaktan kurtulayım" diye mi evleneceksin hamlet? Kusura bakma, çok cinsiyetçisin. Ben çalışayım, kadın evde don yıkasın, çocuklara baksın, oh ne ala.
#kadınlardonyıkayıcınızdeğildir
#cinsiyetçihamlet
#erkekhegemonyasınason
Çamaşır makinesini "reyiz" icat etti. O icat ettiği için kullanmayı reddediyorum.Reyizden önce biliyorsun buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu.Abi yapma yav üzme bizi 😔 sende çamaşır makinası yok mu yaa 🤣 80 lerden felan bahsediyorsun sanki drop bara donu asmak zor geliyorsa o başka 😂
Çok üzgünümAbi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım ya
Bu şekilde düşündüğünü belirten çok kişi tanıdım. Gel gör ki nasıl olduysa bir kaç ay içerisinde tanışıp evlendiler. Yani benim yorumum böyle düşündüğünü beirtenlerin çok hızlı hatta olimpik hızlarda evlendikleri yönünde.Abi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım ya
Bu tamamen çocuğunuza bağlı, birbirinize karşı anlayışlı olduğunuz sürece problem yok. Çocuğumuz olalı 3 yıl oldu, hiçbir pişmanlığımız yok, daha mutluyuz. Bence soru "ne olacak ulan bu kreş fiyatları" olmalıBu tamamen esinize bagli, birbirinize karsi anlayisli oldugunuz surece problem yok. Evleneli 4 yil oldu, hicbir pismanligimiz yok, daha mutluyuz. Bence soru cocuk yapmali mi yapmamali mi olmali 😬
Bu tamamen çocuğunuza bağlı, birbirinize karşı anlayışlı olduğunuz sürece problem yok. Çocuğumuz olalı 3 yıl oldu, hiçbir pişmanlığımız yok, daha mutluyuz. Bence soru "ne olacak ulan bu kreş fiyatları" olmalı
Her biri farklı bir noktaya gidiyor hocam
Yaeın pazar ve bir gerginlik 😂Bizde direk serbest stil dövüş musabakasina dönüyor mesele 😁
Abi Bay bay reis de geç 😁Gerekli bilimsel açıklamayı özelden yaptım.
Çamaşır makinesini "reyiz" icat etti. O icat ettiği için kullanmayı reddediyorum.Reyizden önce biliyorsun buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu.
Çok üzgünüm
Erkek evlenene kadar yarimdir,
evlendikten sonra,(tamamlanır mi diyeceksiniz? 😏) tamamen bitmiştir. 😵💫Yalansa, yalan deyin..
35 olmama 30 gün var, Fikrini destekliyorum ve hala evlenmeyi düşünmüyorum.Evlenmek ev kurmak büyük masraf o paraya ikonik bisikletler alabilirsin😀. Şaka bi yana hem bence özgürlüğünde kısıtlanıyor illaki ben 35 yaşına kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Hayatımı yaşayım anlayacağın. (18 yaşındayım)
Orası kesin.Evlenince bir de onunkini yikarsin