@Orhan57
Motoru nasıl bağladın ? Maşanın yere olan açısını azaltırsan düz yolda daha stabil yol alırsın, birçok sorununu hafifletirken taklaya gelme ihtimalini de azaltır Bonus olarak
@Tasogare motoru kadroya delik açıp zayıflatmamak için doğalgaz borularini duvara sabitlemeye yarayan kelepçeleri döverek kadronun yapısına uygun hale getirdim civatayla astım sonuçta sökunce hiç iz bırakmadm
yeni bir kadro arıyorum şu sıralar üçgen klasik formda bir düz mtb kadrosu bulursam yeniden canlanacak proje. amortisörlüyle yapamadık. kısa zamanda fotoğraf da paylaşacağım.
Eylül de yeniden devam edeceğiz. Şimdilik dondurduk. Malum yaz tatili ben öğrenciyim. Yazları çalışıyorum okul açılınca ilgilenicem. Hem kadrom gelmedi daha. Bende sizler gibi bekliyorum.
@Uptown Cyclist Evet Orhan arkadaşım projeni sürekli takip ettik beğendik ve görüşlerimizle destekledik şimdi bir kare olsun foto görmek hakkımız.. Bitmemiş olabilir, yarıda kalmış olabilir hiç önemli değil. Benim de bir sürü projem var yarıda kalmış bir köşede bekleyen. Elindeki malzemenin ve bisikletinin birlikte bir fotosunu yükle yeter.
@inndream bizde fos iş olmaz. Yalnız acele iş de yapmayız. Hataya yer bırakmayacağım bu kez. Sabredin benim gibi. Göreceksiniz.
@ozdenmir parçalar kadrolar ıvır zıvır ne varsa Konyada kaldı ben üni öğrencisiyim. Şu aralar istanbuldayım tatildeyim o yüzden okula dönene dek ilgilenemeyeceģim tek sebep bu.