Scudo Sports

Fatih

Scudo
aleykümselam hoşgeldiniz..

okulun hayırlı olsun
arkaşlar yeteri kadar aydınlatmıştır heralde fakat benimde eklemek istediğim konu oralarda bisiklet kullanması zevklidir hiç bi kuşkun olmasın yalnız tekerleri yol ddeğilde mtb kullanırsan daha rahat edersin

Yusufpaşa'dan selamlar.

sıkça yusufpaşa-yeşilköy-avcılar arasında gezer tozarım arkadaşlar. nasipse beraber de sürebiliriz. : )

Adım Burak Soyadım Ateşeli

İstanbul Fatih'te otuyorum.Öncelikle bu spora başlamak istiyorum fakat nerden ve nasıl bir şekilde başlamalıyım.

Tanıştığımız içinde şimdiden memnun oldum.

önce bir bisiklet seçeceksin kullanım amacına uygun.sonra ekipmanlarını alacaksın.kask vb gibi.sonra arkadas edincen bisiklet sever.yoksa tek başına guvenli ve dikkatli bir şekilde pedallayacaksın.

Başlangıç olarak peki ne önerirsiniz her gün düzenli olarak Fatih/Beşiktaş turuna çıkabileceğim sonrasında da değiştirmek zorunda kalmayacağım ?

@BurakAteseli

Bütçenizi söylerseniz, ona göre yorum yapabilirim :)

Forumda kullanan arkadaşlar var ; (link)

(link) tavsiye ederim.

Berksan o zaman ay başına bütçe mi ayarlıyayım. Siparişle mi yoksa gidip alabiliyor muyuz ?

Burak bey, illa ki bu modeli alacaksınız diye birşey yok, diğer modellerin sitelerine bakarsanız belki onlarda gözünüze çarpan olur :) eğer internet üzerinden güvenli alışveriş yaparsanız kapınıza getirir her firma.

Valla heveslendik dün iki tane arkadaş geldi ben dürüm yerken Tekirdağ'dan gelmişler. Bende alırım diye hesaplıyorum. :)

Hadımköy bildiğimiz gibi uzakta ve imkanları kısıtlı bir yer bizde bu imkansızlıkları aşalım diyoruz bu yüzden hadımköy'de bulunan bisiklet sevdalılarını buraya bekliyoruz

Fatih üniversitesi'nde bildiğimiz gibi bir bisiklet klübü yok, bu konuyu okuyan Fatih Üniversiteli bisikletseverler buradan birbirlerini bulabilirler, doğa ile ilgili her türlü sporu üniversitemizin muhitinde yapılabilir bilen bilir buna dağ bisikleti de dahil. Kısacası içinde bir nebze doğa sporları ve bisiklete dair bir hevesi olan ve bu hevesi açıklama veya ortaya çıkarmada güçlük çekenler için bulunmaz bir fırsat. katılımları bekliyorum .

Merhabalar . Biz arkadaslarla yaklaşık 2 aydır düzenli olmasa da haftada 2 gün en az tur yapıyoruz . Fatih yedikule sahilden çıkıp sultanahmete veya en ileri olarak yedikule sahilden giderek ortaköye ordan 2. Köprünün oralardan taksimden tekrar dönüyoruz ama hep aynı yerler olduğu için yeni yerler keşvetmek istiyoruz. Ne önerirsiniz nerelere gidelim :)

Yeşilköy tarafına turlayabilirsiniz. Belgrad Ormanı'da güzel bir seçim olabilir. Yenikapı'dan Yalova yapıp oralarda da gezebilirsiniz. Adalar turu yapabilirsiniz. İstanbul biraz sıkıntı malesef.

Geri