Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fifa Dünya Kupası Rusya 2018

Dünya Kupasını hangi takım alır?

• Arjantin

• Almanya

• Portekiz

• Belçika

• İngiltere

• Fransa

• Brezilya

• İspanya

• Uruguay

• Rusya

• Kolombiya

• Diğer

• Toplam katılım
    47
  • Anket kapanışı .
Mısır'da Salah oynamadı..Mısır çok vasat gözüktü..Uruguay,ilk yarı kötüydü ama ikinci yarı Mısır üzerinde baskısını kurdu..Cavani iyiydi..Gol atamadı,asistte yapamadı iyi gözüktü..Suarez formsuzdu..Uruguay zor da olsa Mısır'ı yenmesini bildi..Yalnız Uruguay bu futbolla zor ilerler..Takım olarak iyi değillerdi..

Scudo
Harbiden çok kral adam tek başına takımı sırtladı en az onun kadar Gebesa de iyi olsa skor farklı olurdu ...

Ne hırs varmış Ronaldo'da..Maç boyunca deli gibiydi..
Portekiz elenirse,Ronaldo'ya yazık olur..En azından yarı final oynasa bari..
Takım pek iyi gözükmedi..İşleri zor..Ronaldo her maçta 4 gol atacak değil sonuçta..
İspanya'da 3 gol atmasına,orta sahada iyi gözükmesine rağmen,tat vermedi..Attıkları goller,organize ataklar sonucunda olmadı..Costa'nın ikinci golünde,bir pas görebildik..Diğer iki gol kişisel..İspanya'nın da işi zor..
Şahane bir maç oldu ama..;)

@Fatih Yasin Söndüren Ben de ezelden beri severim yaşım 42 bilmiyorum sizin kaç ama Mexico 86 ve İtalya 90 zamanları Maradona lar bi maç 3 penaltı çıkaran kaleci Goygochea lar Caniggia lar Batistuta lar Veron Crespo Riquelme dünya kadar yıldızı vardı daha eski yetişemediğim Burruchaga Moreno Kempes leri saymıyorum bile ...

@historiyst 31 hocam benim yasim 94u bile hayal mayal azicik hatirliyorum bende hep hayal etmisimdir 10 15 yil daha evvel dunyaya gelipte su maradonanin futbol hayatinin tamamina yetismek isterdim sadece maradonayla hatirladigim uyusturucu olaylariydi ve de palmeiras takimina yanilmiyorsam transfer olusuydu ama batistuta( batigol) ona yetistim fransa 98 de bile playstation oynuyorduk fifa world cup falan hic unutmam nijerya arjantini 3-0 geriye dustugu macta 4-3 yenmisti icim gitmisti hala aklimda :) babam rahmetli de cocukken cok seviyorum arjantini diye formasini almisti ne mutlu olmustum ve de 80 yillarin ve 90li yillarin world cup full yayinlari olsa bastan sona her maci izlerdim world cupin yeri bir ayri oluyor sahsen

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Kupayı hangi takım alır? anketimizde son durum:

Almanya 20
Brezilya 14
Fransa 6
İspanya 5
Arjantin 4
Portekiz 1
Belçika 1
İngiltere 1
Kolombiya 1
Diğer 1

Messi penaltı kaçırdı Arjantin tat vermedi.

2018-06-16 17.56.45.jpg

Bu İsviçre tur atlarsa daha da izlemem kupayı..
Çirkeflikle beraberlik aldılar..
Hakem evlere şenlik..
Faulden gol verdi, bariz penaltıyı vermedi, kart konusunda pek eli sıkıydı..
Ne de olsa Fifanın merkezi Zürih'te

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Trt'de spikerin biri Romelu Lukaku'nun küçüklüğünde her gün sütlü ekmek yediğini, çok fakir olduğunu falan anlatıyordu. Adamın babası Genclerbirliği'nde topçuydu be, sallamasyonun bu kadarı.
Gerçi baktım uluslararası medyada da var haber. En azından Türk olarak bilmesi gerek bu işten para kazanan bir adamın.

Biraz sıkıcı geçiyor. İran-İspanya ilk yarı bitmek üzere ama İran o kadar baskılı oynadı yine sonuç yok. Düşen adamları da ha deyince yerden kalkmıyor. Günün maçlarında Portekiz maçı güzeldi. Ronaldo 1 tane attı ama güzeldi.

Arjantin-Hırvatistan maçı başlamıştır ve 0-0 devam etmektedir.

Hırvatlar epey etkili oynuyorlar az önce bir tane mutlak gol kaçırdılar.

[USER=702]@Anonim[/USER] hocam buarada bisikletinizin modeli nedir tasarımını çok güzel çok beğendim çok gösterişli bisiklet merida reacto 300'ün sarı tasarımlısına benziyor hayalimdeki bisikletti o da

Geri