@Fatih Yasin Söndüren
Gol bireysel hatayla geldi ama süpriz olmadı arjantin bu hocayla bi yere varamaz dybala gibi oyuncuyu kullanmıyor icardi gibi forveti kadroya bile çağırmadı meza gibi vasat futbolcu ilk 11 oynuyor
@Yigittmo yaw messi kupa amerika da zaten bırakmıştı yalvar yakar geri döndürdüler kim bilir ne vaadlerle sonuç yine hüsran arjantin çok üst düzey yıldızlarla dolu ama ben bildim bileli hiçbir zaman takım olamadı maradona sonrası zamanlar için
@Yigittmo benim ümidim yoktu şahsen alman rakip olduğu için messinin messi olduğu o yıl da kazanamamışsa dünya kupasını messiyle bi daha hiçbir kupa kazanamazlar
arjantinli spikerler 3 atarız demişler 3lük oldular kamera şakası gibi arjantine forvet hariç herşey lazım başta teknik direktör defans ve orta saha olmak üzere
Hırvatlar kazandı. Arjantin'li taraftarlar şokta resmen ama normal bunlar. Arjantin çok hatalı oynadı. Savunması da berbattı. Zaten Messi de bir şey yapamadı. Tebrikler.
Burada kupayı alır diye oy verdiğim Arjantin;yarın İzlanda'nın Nijerya'yı yenmesi halinde Buenos Aires'in yolunu tutacak %95 ihtimalle. Eee Acuno,Meza ve göbekli Sampouli ile bu kadar,çok yanlış tercihler yaptı göbek reis
Öte yandan artık Hırvatları tutmaktayım,Avrupa ülkelerinin teröre verdiği desteklerden dolayı(özellikle Orta Avrupa ülkeleri)hiç bir Avrupa ülkesine ısınamamıştım ta ki bugün Hırvatistan'ı izleyene kadar
Bugüne(daha doğrusu düne,saat 00'ı geçti) dair en büyük olumsuzluk o efsane damalı formaları ile sahaya çık(a)mamaları,o da Arjantin forması ile karışmasın diye. Ayıp ettiniç Arjantin,ama Hırvatlar affetmediiç,seni evine gönderiç
Bu sene Meksika alacak havası var... Demedi demeyin, şimdiye kadar gördüğüm en canlı, aktif ve verimli futbolu onlar oynadı, kupayı kaldıracaklar galiba.