Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fifa Dünya Kupası Rusya 2018

Dünya Kupasını hangi takım alır?

• Arjantin

• Almanya

• Portekiz

• Belçika

• İngiltere

• Fransa

• Brezilya

• İspanya

• Uruguay

• Rusya

• Kolombiya

• Diğer

• Toplam katılım
    47
  • Anket kapanışı .
Bu Almanlar da hep Rusya'da kaybediyor... Gerçi Kış değildi ama farketmiyor besbelli...:islik:

• Beğen
Tepkiler: wakizashi ve Rip
Scudo
En favori gösterilen takım grup sonuncusu oldu ... :kötü:

@TORUKOJİN
Evet malum takım grup sonuncusu oldu. :D Sıra diğer avrupa ülkelerinde. :)

Final maçını izleyen? 1-1 devam ediyor. Hırvatlar bu kupayı hak ediyorlar.

---

Fransa 2-1 Hırvatistan

İlk yarı bitti.

İkinci yarı başladığından beri Hırvatistan bastırıyor bakalım kupayı kim kaldıracak. Ama dediğim gibi, bu kupayı Hırvatistan hak ediyor.

---

3-1 oldu ve sanırım Fransa kazanacak. Hırvatlar son iki golü çok gereksiz yere yediler.

---

Ohoooo %100 golü kaçırdılar bu gidişle kupayı Fransa kaldırır.

---

4-1 oldu. Artık geri dönüşü olmaz. Hırvatlara yazık oldu çok emek verdiler ama şu son 3 gol de çok gereksizdi. Her neyse, Fransa'yı tebrik ediyorum. Emeklerinden dolayı Hırvatistan'ı da tebrik ediyorum.

Fransa kesin kazandi gibi bir sey. Fransa'da yasayan baska forum uyesi varsa gecmis olsun :D.

Maç bitti ve dünya şampiyonu Fransa oldu. Tekrar tebrikler.

@CmlCLK
Aşağıda siyahiler, araplar sevinç naraları atıyor. Soykırıma uğrayıp köle olarak kullanılan geçmişteki insanlar bu konuda şimdi görselerdi ne hissederlerdi acaba? :confused:

Siyahi derken sadece afrikanın senegal, kenya, kamerun gibi ülkeleri demek istiyorum, asla ırkçılık olarak algılanmasın.

Bilmiyorum, hem köle olarak afrika insanını sat ve kullan; daha sonra ellerinden yeteneklerini al birde ülkelerini sömür. İşin ilginç yanı tüm bunları yaptığın insanların belirli bir kısmından destek gör, ilginç. :snzdglsn:

Fransa'nın bulduğu gollerin hepsi moral bozucu gollerdi. İlk yarı net olarak Hırvatistan üstündü,tebrikler Hırvatlara buraya kadar çok iyi geldiler
Fransa'ya gelince hakettiler kupayı,çok zor takımları elediler.Onlara da tebrikler.
Biz mi ? 85 yıl önceki görüntüleri izleyip teselli olmaya devam

Kupayı kim aldı şimdi anlamadım. :cool:

825806aa5c9c73ec7b69eff5426fb3a0.jpg

Final maçı 18.00'da mı olur kardeşim? Yapsana şunu 21.00'da... İzleyemedik işte :agla:
Maç 21.00'da sanıyordum ben. :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@KitapSever zaten Fransadaki ırkçı kesim veya yandaşları ilk zamanlarda göçmen olarak ülkelerine gelenler için takımdan çıkarılsın diyorlardı. Takımın neredeyse tamamı Afrika ülkelerinden gelenlerden oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@MakRo
Hocam asıl detay sömürülenlerin fransız milliyetçiliği yapması.

Geri