Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Sorun sadece diz ısıtıcısında sanırım, bacak ısıtıcısında böyle bir sorun yok.

Scudo
Triban Gravel Bisiklet Gri - RC100. 7800tl indirime girmiş

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Cycplus M1 şu şekilde bi paket iyi mi acaba, çok zor tutuyorum kendimi almamak için şu an. Hız ve kadans sensörleri de var elimde..Screenshot_20230508_213445_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Sensör yok, sensör de olsaymış süper olurmuş. M1 kullanmıyorum, çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Tam anlayamadım, kullanıyorsunuz ve memnunsunuz değil mi? Cycplus c3 kadans ve hız sensörlerim var elimde, bu şekilde fiyatı epey uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.

Tam anlayamadım, kullanıyorsunuz ve memnunsunuz değil mi? Cycplus c3 kadans ve hız sensörlerim var elimde, bu şekilde fiyatı epey uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.
Aynen öyle, Cycplus M1 konu başlığında da yazıyoruz bazen, cihazdan çok memnunum. C3 sensörleriniz varsa ekstra masraf yapmazsınız o zaman, linkteki paket gayet makul.
Cycplus M1 hakkında sorularınız varsa, konu başlığı altında ya da özelden yazabilirsiniz.

Cycplus M1 şu şekilde bi paket iyi mi acaba, çok zor tutuyorum kendimi almamak için şu an. Hız ve kadans sensörleri de var elimde..304015 dosyayı görüntüle
Siteyi iyi kurcalayın. Daha ucuzu var. 434 tl.

TRY 415.48 66%OFF | GPS Bike Computer Wireless CYCPLUS M1 Waterproof Speedometer Odometer ANT+ Bluetooth5.0 Cycling Bicycle Accessories
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mete_ ve Umur Bora
Fırsat reyonu sayfasında paylaşılan aşağıdaki ürünlerin indirime girdiğini görünce sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürünler btwin marka. İçleri polar, bu fiyata göre bedava bence. Tavsiye ederim. Link: (link)
303488 dosyayı görüntüle

Bunlar da bana gelenler:
Ürünler gerçekten çok iyi. Siz burda paylaşmasaydınız almayacaktım,fiyatına göre çok çok iyi. Hem size,hem diğer konuda paylaşan arkadaşa teşekkürler 👏👏

Ürünler gerçekten çok iyi. Siz burda paylaşmasaydınız almayacaktım,fiyatına göre çok çok iyi. Hem size,hem diğer konuda paylaşan arkadaşa teşekkürler 👏👏
Bedeni nasıl ki ben de kışa yatırım yapsam iyi olur

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Bedeni nasıl ki ben de kışa yatırım yapsam iyi olur
1.82 boyum var,80 kiloyum. 1 kere deneme fırsatım oldu.İkisi de tam oturdu.Lastikli olduğu için düşmüyorlar,L beden aldım. Ben kumaşını vs çok beğendim.Normalde formanın altına ya bayan badisi ile (incecik o da ),ya da eski püskü estetikten çok uzak,kırış kırış, uzun kollu bir sweetim vardı onu giyiyordum. Onlar da üşüyordum.Belki bunlarla da üşüyeceğim ama hiç değilse görüntüsü ve kumaşı güzel. Bence tam bir fiyat/performan ürünü.Tekrar etmekte fayda var:Sürüşte denemedim evde giydim çıkardım

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Decathlon da şöyle bir kampanya başlamış;
(Belirli mağazalar için geçerliymiş)

Minik sporseverin bisikleti artık küçük geliyorsa, başka bir çocuk tarafından kullanılmasına ne dersin? Küçülen Btwin marka çocuk bisikletlerini satın alıyor, yeniden kullanıma kazandırıyoruz.

304382 dosyayı görüntüle

Rossmann' da bisiklet koruyucu kılıflar 105 TL.
Siyahı da var grisi de....
Ben aldım boyutları da güzel...
ürünü arkadaşıma aldırdığım için elime yeni geçti, görselde gözüktüğünden çok daha uzun. içine kıvırsan bisikleti sararsın. kısa bulup, lastikler açıkta kalır diyerek vazgeçen olursa haberine. şu sıralar bahçedeki tozlu depoda tuttuğum için can kurtarıcı oldu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
ürünü arkadaşıma aldırdığım için elime yeni geçti, görselde gözüktüğünden çok daha uzun. içine kıvırsan bisikleti sararsın. kısa bulup, lastikler açıkta kalır diyerek vazgeçen olursa haberine.
Evet ben de aldım gayet büyük ve kaliteli tavsiye ederim. Bir uyarıda bulunayım 16.kat balkonda benim ilk aldığım uçmuş gitmiş, aslında altında bağlama aparatı var ama ben takmamıştım

• Beğen
Tepkiler: hermes
Koton'da poliester basketbol ürünleri gördüm.
  1. şort
  2. tişort
  3. atlet

özellikle içlik için basketbol atletleri çok iyi. ben bi kaç tane aldım.
vücudu saran bir yapısı yok tabi ama küçük bedenlerden aldım. gayet kullanışlı.
fiyatlar 100-150 arası. bi göz atın

ben mağazadan aldım ama örnek olsun diye link bırakıyorum:
(link)

Forum dışından bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldığım ve çok memnun olduğum kışlık forma diğer firmaların aksine zam görmemiş, ben yedek alacağım ama sizlere de haber vermek istedim, kendinden reflektörlü olması zaten tercih sebebimdi, bir de kış performansını görünce beni tavladı. Değerlendirmek isteyenler için link;

(link)

Aynı ürün hepsiburada da bir tık daha indirimli imiş!!! bilgi!!!

Son düzenleme:
304382 dosyayı görüntüle

Rossmann' da bisiklet koruyucu kılıflar 105 TL.
Siyahı da var grisi de....
Ben aldım boyutları da güzel...
malzeme kalitesi nasil acaba hocam? trendyolda sanirim ayni urun 200 küsür liraya satişta ve yorumlarda ilk kullanimda yirtildigina dair sikayetler var da alinir mi acaba?

malzeme kalitesi nasil acaba hocam? trendyolda sanirim ayni urun 200 küsür liraya satişta ve yorumlarda ilk kullanimda yirtildigina dair sikayetler var da alinir mi acaba?
her gün tak çıkar kullanıyorum, birkaç yere sivri uçlu aletlere de takıldı yırtılma gibi bir durum yok. malzeme kalitesi iyi diyebilirim o yüzden

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
her gün tak çıkar kullanıyorum, birkaç yere sivri uçlu aletlere de takıldı yırtılma gibi bir durum yok. malzeme kalitesi iyi diyebilirim o yüzden
mesaji yazdiktan sonra rossmanna gittim bakayim diye, elime alıp köşesinde bastirinca direk delindi, poşet gibiymis biraz sanirim :(

mesaji yazdiktan sonra rossmanna gittim bakayim diye, elime alıp köşesinde bastirinca direk delindi, poşet gibiymis biraz sanirim :(
Aynen öyle, nazik bir malzeme ama 100 TL artık dürüm parası olunca, paraya göre çok da işlevsel bence.

Geri