Coolman_27
Üye
- Tepki
- 65
Sensör yok, sensör de olsaymış süper olurmuş. M1 kullanmıyorum, çok memnun olduğumu söyleyebilirim.Cycplus M1 şu şekilde bi paket iyi mi acaba, çok zor tutuyorum kendimi almamak için şu an. Hız ve kadans sensörleri de var elimde..304015 dosyayı görüntüle
Tam anlayamadım, kullanıyorsunuz ve memnunsunuz değil mi? Cycplus c3 kadans ve hız sensörlerim var elimde, bu şekilde fiyatı epey uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.Sensör yok, sensör de olsaymış süper olurmuş. M1 kullanmıyorum, çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Aynen öyle, Cycplus M1 konu başlığında da yazıyoruz bazen, cihazdan çok memnunum. C3 sensörleriniz varsa ekstra masraf yapmazsınız o zaman, linkteki paket gayet makul.Tam anlayamadım, kullanıyorsunuz ve memnunsunuz değil mi? Cycplus c3 kadans ve hız sensörlerim var elimde, bu şekilde fiyatı epey uygun bir bilgisayar gibi görünüyor.
Siteyi iyi kurcalayın. Daha ucuzu var. 434 tl.Cycplus M1 şu şekilde bi paket iyi mi acaba, çok zor tutuyorum kendimi almamak için şu an. Hız ve kadans sensörleri de var elimde..304015 dosyayı görüntüle
Ürünler gerçekten çok iyi. Siz burda paylaşmasaydınız almayacaktım,fiyatına göre çok çok iyi. Hem size,hem diğer konuda paylaşan arkadaşa teşekkürler 👏👏Fırsat reyonu sayfasında paylaşılan aşağıdaki ürünlerin indirime girdiğini görünce sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Ürünler btwin marka. İçleri polar, bu fiyata göre bedava bence. Tavsiye ederim. Link: (link)
303488 dosyayı görüntüle
Bunlar da bana gelenler:
Bedeni nasıl ki ben de kışa yatırım yapsam iyi olurÜrünler gerçekten çok iyi. Siz burda paylaşmasaydınız almayacaktım,fiyatına göre çok çok iyi. Hem size,hem diğer konuda paylaşan arkadaşa teşekkürler 👏👏
1.82 boyum var,80 kiloyum. 1 kere deneme fırsatım oldu.İkisi de tam oturdu.Lastikli olduğu için düşmüyorlar,L beden aldım. Ben kumaşını vs çok beğendim.Normalde formanın altına ya bayan badisi ile (incecik o da ),ya da eski püskü estetikten çok uzak,kırış kırış, uzun kollu bir sweetim vardı onu giyiyordum. Onlar da üşüyordum.Belki bunlarla da üşüyeceğim ama hiç değilse görüntüsü ve kumaşı güzel. Bence tam bir fiyat/performan ürünü.Tekrar etmekte fayda var:Sürüşte denemedim evde giydim çıkardımBedeni nasıl ki ben de kışa yatırım yapsam iyi olur
ürünü arkadaşıma aldırdığım için elime yeni geçti, görselde gözüktüğünden çok daha uzun. içine kıvırsan bisikleti sararsın. kısa bulup, lastikler açıkta kalır diyerek vazgeçen olursa haberine. şu sıralar bahçedeki tozlu depoda tuttuğum için can kurtarıcı oldu304382 dosyayı görüntüle
Rossmann' da bisiklet koruyucu kılıflar 105 TL.
Siyahı da var grisi de....
Ben aldım boyutları da güzel...
Evet ben de aldım gayet büyük ve kaliteli tavsiye ederim. Bir uyarıda bulunayım 16.kat balkonda benim ilk aldığım uçmuş gitmiş, aslında altında bağlama aparatı var ama ben takmamıştımürünü arkadaşıma aldırdığım için elime yeni geçti, görselde gözüktüğünden çok daha uzun. içine kıvırsan bisikleti sararsın. kısa bulup, lastikler açıkta kalır diyerek vazgeçen olursa haberine.
malzeme kalitesi nasil acaba hocam? trendyolda sanirim ayni urun 200 küsür liraya satişta ve yorumlarda ilk kullanimda yirtildigina dair sikayetler var da alinir mi acaba?304382 dosyayı görüntüle
Rossmann' da bisiklet koruyucu kılıflar 105 TL.
Siyahı da var grisi de....
Ben aldım boyutları da güzel...
her gün tak çıkar kullanıyorum, birkaç yere sivri uçlu aletlere de takıldı yırtılma gibi bir durum yok. malzeme kalitesi iyi diyebilirim o yüzdenmalzeme kalitesi nasil acaba hocam? trendyolda sanirim ayni urun 200 küsür liraya satişta ve yorumlarda ilk kullanimda yirtildigina dair sikayetler var da alinir mi acaba?
mesaji yazdiktan sonra rossmanna gittim bakayim diye, elime alıp köşesinde bastirinca direk delindi, poşet gibiymis biraz sanirimher gün tak çıkar kullanıyorum, birkaç yere sivri uçlu aletlere de takıldı yırtılma gibi bir durum yok. malzeme kalitesi iyi diyebilirim o yüzden
Aynen öyle, nazik bir malzeme ama 100 TL artık dürüm parası olunca, paraya göre çok da işlevsel bence.mesaji yazdiktan sonra rossmanna gittim bakayim diye, elime alıp köşesinde bastirinca direk delindi, poşet gibiymis biraz sanirim