Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Ozan k. fiyatlar doğrumu mesela 20 tl lik şeyi 40 tl gösterip indirirlerse bi anlamı olmaz diğer yerlerden daha ucuza oluyor mu?

Hocam Ben istanbulu çok gezdim metal gövdeli ayaklı 160 basabilen pompalar 100tl'den başlıyor.

Micro rocket adlı el pompasını ise 100tl'ye başka yerde gördüm.

Ayarlanabilir matara kafesi de 20-25'ten aşağı değil. Fiyatları gerçekten uygun, siz de araştırın görün...

Bende neye baktıysam stokta kalmamış. 2. aciliyette düşündükleriminde fiyatı aynı seviyelerde çokta makul durmuyor.

Bazı ürünlerde %30 civarında indirim var özellikle brooks b17 standart sele fiyatı ii gibi duruyor...

(link)

Bisiklette denemek nasip olmadı. insallah yarın gelecek

Arkadaşlar malum yağmur sezonu başladı.Tchibo'ya bisikletçi yağmurluğu gelmiş,fiyatı 60 TL.Nefes alabilir kumaştan üretilen panço tarzındaki yağmurluk vücudunuzun ıslanabilecek tüm uzuvlarını ve bisikletin büyük bölümünü kapatıyor.Kullanmadığınızda kendi cebine katlanabiliyor.Ankamall'daki mağazasında limon yeşili,açık mavi ve siyah renkleri mevcut.Ïlgilenenlere duyurulur

(link)

Merlin'de Continental Grand Prix 4000S II ve 2 tane hediye iç lastik 260 lira. Uygun mudur sizce ??

@Tolga Çelebi hocam alakasız olacak belki ama lastikler aynı, jant ile beraber bayağı ucuza geliyor gibi geldi bana ? belki işinize yarar...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Tolga Çelebi
Türkiye de delta bisiklette tanesi 185 e iç lastiksiz satılıyor.Bence fiyatı uygun ilerleyen zamanlar da bende alacağım.

@Tolga Çelebi belki buradan birinin işine yarar diye alakasız olmasına rağmen paylaşmak istedim, umarım uygun fiyata alacaklarınızı bulursunuz, kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Fırsat mı emin değilim ama lastikler Türkiye fiyatlarına göre bana makul gibi göründü
(link)

Bu da Sporcu pazarından... daha da iyi fiyatlı RUBENA lar
(link)

Enerji jelleri bir alana bir bedava
(link)

@Anonim abi konuda seni gördüm danışayım dedim bisiklet forması alma düşüncem var (decathlondan aldığım taytım yeterli geliyo) sence alt üst takım gibimi alsam avantajlı olur yoksa sadece üst mü alsam avantajlıdır ve nerden alabilirim fener stadının orda trek mrek mağazaları var oraya mı bakınsam bi

@Ulaş Çavuşoğlu Trek falan hiç bakma :D o fiyatlar akıl karı değil.Ben Aerofit 900 kullanıyorum decathlon'dan almıştım.Kesinlikle ve kesinlikle öneririm.Aerofit 900 de askılı tayt var hiç önermiyorum.Neyse forma çok iyi.Öneririm.Konuya bodoslama daldım ama olsun :hrkbuya:

İzlemeye aldık :D harika fikir :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri