Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Uptown Cyclist öneri için teşekkürler decathlon giyimde kaliteli işler yapıyo bakıcam orayada trek mağazasının oralardan kastım orda tüm markalar varya giant focus canondale o bu hani güZel bişey bulurmuyum diye sormuştum şu aliexpresste satılan LiveStrong forma tayt takımı 90 tl çok güzel ama gelirde beden uymazsa hiç hoş şeyler olmaz güvenemiyorum o yüzden :D hani trek in belki mağazasında vardır umudu besliyorum livestrong ürünleri

uzun turlara çıkanlar için faydalı olabilecek bir set ;)

https://i.hizliresim.com/7P7vYl.jpg

(link)

@emre_fb7

Şortu ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye edilir rahat ve kullanışlı.

Arkadaşlar,

Kampanyanın son 7 saati gibi görünüyor ve mail az önce düştü, 12000 mAh lik Powerbank 39,90 TL. Sanırım kapasite ile fiyatını kıyaslayınca gayet uygun görünüyor, kullanan arkadaşlar var ise fikirleri değerli.

(link)

@Zafer KAPLAN

Rezalet bir ürün. Bir arkadaşla beraber aldık. Telefonumu şarj edemeden bozuldu. O'nunki de telefonunun bataryasını bozdu, servise falan gitti telefon(Arkadaşımın dediğine göre, telefonu 1 kere bile tam şarj edemiyormuş, %75 civarında bitiyormuş). Ha, belki bize gelen 2 ürün arızalıydı, bilemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar Aliexpress'deki aldığınız memnun kaldığınız güvenilir satıcı ve ürünleride paylaşırsanız çok güzel olur birçok kişinin ürün ve satıcı güvenirliği konusundaki şüphesi kalmaz. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Elbrus
Gearbest sitesini tavsiye ederim

banggood.com a bi göz atın xiaomi nin kilere en ucuz orada...Ben 16000 liğini iki aydır kullanıyorum çok memnunum ...:)

@master06
Ah,olmaz mı? Tabii ki var;buyrun LAYK. (Konu takip)(şöyle öğrenci işi fırsatlar,bir de yol bisikleti ile ilgiliyse tadından yenmez konu)

Bu arada decathlonda bisiklet postacı çantası var,yaklaşık 70– 80 liradan 40 tl'ye düşmüş.(Pazartesi gelecek,buradan küçük bir inceleme yaparım.)Bir bakın derim lazımsa eğer...

@Ozan k. Evet çok güzel fiyatları vardı. 90tl ye pro performance edition ayaklı pompa aldım. Çok uyguna geldi. Topeak race rocket hp alacakken fiyatların normal fiyatlara dönmesi ile vazgeçtim. Mesaj attım ve gelen cevap shimano ve topeak larda bir daha böyle bir indirim olmayacağıydı

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Elbrus

şu ürünü aldım çok güzel ince, esnek ve içi kaliteli polarlı dikişleri su geçirmez bantla kapatılmış ayrıca bolca reflektörlü kısmı var. XL beden 45 no ayakkabıma tam oldu tavsiye ederim

(link)

Bilmiyorum bisiklet veya kask için uyumlu olur mu; fakat fiyatı cezbetmiyor mu ya hu :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Volg
@bua Eğer gerekli aparatlar bulunur da kaska takılırsa oldukça hoş olacaktır. Ancak yağmur mevsiminde kullanılamaz gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: bua
Uzun zamandır takipte olduğum bir modeldi ama stok yoktu, tekrar stoğa girmiş. İhtiyacı oln düşünebilir
ben katım iki tane

(link)

Geri