Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Kazuya Benim de beklediğim orta kararda olan iç lastiği idi oda stoklara girmiş ama önceki fiyatından 4 TL zamlı :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ankara'da olan arkadaşlar yolunuz düşerse nata vegadaki tchibo outlete uğrayın. Bisiklet ürünleri web sitesinde ilk satıldığı fiyata göre 4te 1 fiyatına. Bir kaç örnek:

Bisiklet ayaklığı 12 tl
Büyük zil 5 tl
pedli iç çamaşırı 9 tl

ürünler sürekli değil kask, tayt, pedal ara ara getirdikleri kutulardan ne çıkarsa

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@massaget

siteainde gri renkli büyük üstü yıldızlı zil vardı 19.95. Onu gördüm 5 tl idi.

görevli ile konuştum depodan gelen kutular tamamen karışıkmış. İçinden mıtfak malzemesinden ofise kadar herşey çıkabiliyor dedi. Sabah kask pedal vs varmış ama bitmişti. Ara ara uğramak lazım. Ben pedli iç çamaşırı aldım. Pedli tayt aldım bir de yün kaşe kaban aldım 270 etiketi vardı 55 e düşmüştü. Millet ikeanın arabalarını getirmiş. Ağzına kadar dolduruyordu.

Ama düzen felan yok çatşamba pazarı gibi. Görevli paletle kolileri getirip mağazanın ortasına açıyor millet de saldırıyor.

@massaget zil buydu

(link)

@massaget o zili incelemiştim ben, çok çok çok büyük:) avuç içini dolduruyor neredeyse,haberin olsun:)

@katran Est. Hepimiz Cahiliz Ona Bakarsanız Bilmediğimiz Bir Dünya Şey Var :)

Bisikletlerin Malum Ön ve Arka Süspansiyonları Oluyor.

Bunların Bazıları Yaylı (Coil), Bazıları Hidrolik, Bazıları da Havalı Oluyor.

Havalı Tür Amortisörlere Lastik Şişirmek İçin Kullandığımız Pompalarla Hava Basamıyoruz.

(Basıyoruz da Aslında, Sökerken Hortumu ya da Sübabı Geri Kaçıyor, Kendi Kilomuza Göre Hava Basıyoruz ve Hassas Olmamız Lazım 10-20 PSI Çok Değerli)

Zaten Su Bardağı Kadar Bir Alana 150-250 Psi Hava Basmamız Gerekiyor, Normal Pompa Yerine Bunlarla Basabiliyoruz Ancak Hocam

öncelikle konu çok güzel ve başarılı...

Bir fırsat ürünüde benden gelsin merlin cycles adlı siteden uzun zamandır aradığım kaskı yani bell volt'u buldum ve hemen aldım bir kaç aydır kullanıyorum harika hatta mükkemmel bir kask ve asla bu fiyata bir daha bulunmaz. tek sıkıntısı sadece small bedeninin kalmış olması ama olsun belki birinin işine yarar bu arada kask 133 tl kargosuyla beraber 155 tl oluyor ve en geç 5-6 gün içerisinde elinize ulaşmış oluyor siteyi bilenler bilir sıkıntısız bir sitedir ayrıca gümrük konusunda da sıkıntı yaşamazsınız çünkü fiyat standartlara uyuyor...

( ürünü türkiyede erdoğanlar bisiklette ilk kez gördüğümde 540 tl fiyatı vardı )

(link)

Renk konusunuda kaskın yeşil yerlerini kaplama sayesinde kırmızı yaparak halletmiş oldum :)

@mehmetbeyy kesinlikle small beden bana uyuyordu o yüzden hemen değerlendirdim fırsatı ve aldım şimdi kullanıyorum mükkemmel bir kas hatta ben aldığımda kargo falan 175 tl tutmuştu şimdi daha da düşmüş small benden kask kullananlar asla kaçırmasın bence .....:harika::harika::harika:

hatta şu anda bir tane daha alayım mı diye düşünmüyor değilim :krsn::krsn::krsn:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ayaklı pompa ihtiyacı olanlar inceleyebilirler.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: mehmetbeyy
Banggooda.com'dan 3 adet xiaomi usb led alırsanız tanesi 0,77$'a düşüyor. Önceden almıştım kullanıyorum baya güzel işlevsel bir ürün güzel ışık veriyor kamplarda kullanılabilir.

(link)

Ayrıca ürün hakkında yorumlarıda okuyabilirsiniz: (link)

@Kazuya Zaten oraya kadar gitmem zor gibi de, sök tak yapacak bir şeyse olabilirdi...:)

Geri kalmayayim;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri