Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Scudo
@sivribey
ben alırken kargo ücreti vardı şuan kampanya mı var ücret göremedim ben.
@mekolac aynen 15 dolar olması lazım.

Kargo ücreti Türkiye için 15.23 dolar bu kask için.

Amazon.com'da ücretsiz kargo yok.

Düzenleme:Amazon.com'da Türkiye için ücretsiz kargo yok.35 Dolar üstü alışverişlerdeki ücretsiz kargo Amerika için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
atlaskamp da goretexlerde biraz daha indirim var
(link)

249 a aldığım mont 169 a düşmüş mesela . 20 tl ye uzun kollu iç katman bir şey buldum yumuşacık harika bir şey (tek kalan ürünlerde 15-25 tl yapmışlar ama marka salamon -north face olursa bu rakamları göremiyoruz )

239 a pantolon alarak alt üstü gorelenmiş olduk akşam giydiğimde ayaklarım ve ellerim biz de isteriz diye huysuzluk yaptılar

(link)

Arkadaşlar bizim burdaki kipada panther 3+1ışıldak var gayet iyi aydınlatıyor fiyatı2.59 çok güzel pratik bir ürün çadıt içi aydınlatma falan olabilir kampda iş görür bu fiyata iyi bir ürün fener olarakda kullanılabilme özelliği de var fotoğraf atamıyorum ne yazıkki

• Beğen
ATLAS iyi güzel de bazı şeylerde değişikler... Ben 250 ye mont aldım ancak paketten almadığım ürünler de çıktı 250 olan montu 175 TL gösterip üstüne bir kaç şey koymuşlar. Geri gönderince sorun kalmadı ade ettiler ancak bazen sayfalarını güncellemeyebiliyorlar dikkat etmek lazım.
Bunun dışında telefonla irtibat kurunca vs özenli davranan çalışanları var. 250 ye gore-tex pantalon aslında uygun, dagcılık kayak gibi şeylerde 400-500 e satılıyor bu tarz pantalonlar. Yine de su geçirmeyen çok daha ucuz ürünler mevcut
Sadece XL modeli kalmış olan ve aylardır L beklediğim şu su geçirmez pant. gibi...

(link)

• Beğen
(link) Kargo ile fiyatı pahalı olur fakat bugün kargo bedava sürat kargoyu seçeneğini seçerseniz.

Fiyat olarak baya uygun...İşine yarayan olursa diye paylaşıyorum arkadaşlar :)

(link)

Koçtaş'ta uygun fiyata güzel kilitler var.

Bu uzun süreli bir yere bırakacaksanız ideal çok sağlam ve fiyat olarak uygun: 1- (link)

Bu taşınabilir ve gayet güzel kalın bir kilit : 2- (link)

Buda 25 liraya göre oldukça güzel ama benim için 2 numarada verdiğim kilit buna göre daha tercih edilebilir : 3- (link)

Motorsiklet kilidi olarak geçiyorlar ama koçtaş'taki bisiklet kilidi olarak geçen kilitler kalitesiz ve ince bunlar daha çok Abus-Trelock gibi markaların taklidi gibi.

Ben 1 numarada verdiğimden bugün 1 adet aldım ağırlığı sorun etmezseniz gayet sağlam ve bu fiyata adeta bedava çünkü Abus gibi markalar çok pahalı sağlam oldukları su götürmez bir gerçek fakat marka imajıda bu kilitleri iyice pahalı yapıyor.

-Kilitlerin mağaza stoklarını ilgili linkten kontrol edebilirsiniz.

-Ankara-Ankamall'de 3'ünden de vardı.

-Koçtaş mağaza'dan değil internetten almak istiyorum diyen arkadaşlar için 1-3 numaralı kilitler internet stoğunda var kargo ücreti sabit 7.99 TL

Fakat 50 lira üstü kargo ücretsiz bu sebeple en az 5.01 tl lik bir ürün bulun ve kargo ödemeyin.(1 numaralı kilit için 44.99 tl kilit 7.99 tl kargo ödemek yerine 5.01 tl üzeri birşey daha eklerseniz kargo ödemezsiniz)

• Beğen
Az önce Ulaş bey %30 indirim yaptı, Kısa bir süreliğine.
İhtiyacı olan kaçırmasın..

(link)

https://www.deltabisiklet.com/myassets/products/629/pr_01_3629_min.jpg?rev=1413203891

@Ersin savaş
Sadece pembe renk kalmış :)

@Asusmune İndirimli hali mi 227 lira , yoksa indirim süresi mi geçti ?

@Ersin savaş
Xiaomi çakması kasa aynı

@mfurkan anlık indirim yapılmıştı.Ulaş beye yazarsaniz belki sizde istifade ettirilirsiniz.bence bir deneyin.

gomax ları gece fişte bırakmayın bide pahalı aletlerde kullanmayın şimdilik uyarayım ne olur ne olmaz 50-60 tl ye asus alın yada xiaomi alın kafanız rahat olsun mah değeride doğru olur çıkış gücüde.

Geri